Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Mano ex, kai pasakiau kad nuvažuosiu pas buvusį draugą paimti jo mamos man Kalėdoms įdėtų lauktuvių (kaip skaniai ji keeeepa rolleyes.gif ) pabėrė neįtikėtinų argumentų: jo mama tau nieko neįdėjo, jis nori tave susigrąžinti, išvis, kas per lauktuvės, kiek jau jūs čia kartu buvot, kokia nesąmonė, kad mama kažko įdėtų buvusiai sūnaus draugei ir taip toliau... doh.gif Važiavau, pasiėmiau skanutėliausių kepinių, o jis paskui viską ir surijo, matyt, demonstruodamas panieką.. O paskui kuo toliau tuo gražiau - kodėl manęs neimi kai važiuoji pas draugę, kaip čia atrodo, kad viena važiuoji, nors mes kartu esam, na ir panašiai.
Tas ligonis labiau nei pavydus buvo žiaurus egoistas - nes viską verintindavo KAIP JIS ATRODYS. Nes jei važiuoju paimti tų kepinių - jis durnai atrodo, kad jo draugė važiuoja, na ir taip toliau, bandžiau aiškinti, kad į jį ne per daug kas ir žiūri, kaip jau čia atrodo, bet..... Supratus kad su durnu aiškintis pati durna liksi susirinkau šmutkes biggrin.gif
Atsakyti
Kad ir kaip bebutu, vistiek manau, kad tikrai mylintis bei santykius tausojantis zmogus, stengsis suprasti kita ir bent jau perzvelgti savo minusus. MB visad buvo ir tebera pavydus..BET... mes po pavydo priepuoliu visad stengdavomes ir tebesistengiam pasikalbeti visiskai atvirai, issiaiskinti ar yra pagrindo pykciui ir isvis, ar reikia sitos pavydo scenos. Dabar jau gyvenam ramiai - as stengiuos bereikalingai nesukelti jo pavydo, jis stengias tik viska apmastes bumbeti ir priekaistauti smile.gif

Siaip is mano patirties kalbant, reikia irodyti jam, kad jei butu geresnis ir tu geresnio noretum, tai jus cia nekalbetumet ir apskritai tokiu kaip "jusu" nebutu.
Visom pavyduoliu antrom pusem - kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
g.gif Savaitgalį kaip tik nusprendėm su kolege (kuri tarp kitko išsiskyrė su saviškiu būtent dėl pavydo), kad dažniausiai pavydūs būna tie, kurie yra patys neištikimi..... unsure.gif
Atsakyti
merginos, o ka jus darote, kai pavydus draugas yra isitikines rades "ikalti" ir ne uz ka nenori girdeti, kad viskas yra ne taip, kaip jam atrodo... Nes atrodo absurdiska, kai vien del klaidingo isitikinimo viskas griuva, o realybeje - nera del ko. Kaip zmogu priversti pazvelgti i mano vidu ir suprasti?
Atsakyti
turejau toki doh.gif neduok dieve.. dar sakyciau kad butu tik truputi pavydus, o tas buvo jau ne proto ribose pavydus blush2.gif kai vaziuodavau i baseina rasydavo man zinutes kad su kitais vyrais maudausi, kad ten visi ziuri i mane, tai ka nejaugi man dabar nevaziuoti niekur..tuo labiau kai man buvo vos 19m.. prabuvom apie pora metu, ir palikau, nebeistveriau, tokie daugiau i save ziuri, nori vadovauti ir laikyti kaip savo nuosavybe..tai koks cia gyvenimas..
Atsakyti
Maniskis irgi prie pavydziu vyru skaitosi-sunku tikrai ir pritariu,kai kazkas pasake,kad pavydas-gadina santykius,o mes pastoviai ,,susiriejame su juo,,jei jis kazka ,,kalba apie pavyda,, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedile @ 2008 08 15, 20:45)
Manau, kad pavydėti yra normalu, tiek iš vienos, tiek iš kitos pusės,  tik kai pavydas tampa perdėtas, tada jau nieko gero iš santykių nelauk  schmoll.gif

o aš manau, kad nenormalu. pavydima tada, kai nepasitikima savimi ir/arba savo partneriu. kas čia normalaus?
viena draugė yra prisakius, kad jei vakaras jau vėlesnis, jokių sms'ų jai šiukštu nerašyt. nes jei išgirs diedas, vai vai kas bus... stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 26 rugsėjo 2008 - 17:48
Mano vyras yra pavydus,bet proto rybose,niekada del menkniekiu nekelia pavydo scenu
Atsakyti
Sveikos, gal galit man padeti, nes realybeje net nezinociau i ka kreiptis, o ir geda lb didele butu. Man uztektu tik jusu nuomoniu ir komentaru blush2.gif
Tai vat, kartu gyvenam jau ketvirti metai, bet sita problema suastrejo tik po vestuviu. Esme ta, kad as negaliu niekur eit viena ("Tau tik lakstyt", "Ardai musu seima" ir pan.). As suprantu, kad i kazkoki vakareli nueit kartu - tai jokia problema, prasom. Bet ten, kur antru pusiu negali buti - negaliu eiti ir as verysad.gif Pateiksiu keleta pavyzdziu, kad butu aiskiau:
1. Priklausau studentu atstovybei, todel daznai buna ivairiu renginiu, konferenciju ir pan. Vasara buvo LSAS konvencija - isvyka prie ezeru. Savo "sefo" paklausiau, ar galiu veztis antra puse, sake, kad ne. Kaip manot, kokia buvo mano brangiausiojo reakcija? "Tik per mano lavona, jei vaziuosi ten, iskart susirink visus daiktus, vaziuoji ten pagert", ziauriai susiriejom ir, aisku, as jam eilini syki nusileidau.
(Sioje organizacijoje karta per savaite vyksta susirinkimas apie 7 val vakaro. Mano vyras BUTINAI turi ten dalyvauti).
2. Pernai mano mama organizavo savo bendradarbem gimtadieni (sestadieni apie pietus) ir paprase manes, kad padeciau. Kadangi mano vyras dirba sestadieniais iki 3 val, tai vel virto i didziuli skandala - "Jio, tu ten gersi, linksminsies, o as cia turesiu krustis. Mano mama tikrai pasistengtu, kad tas gimtadienis vyktu visiems prienamu laiku, atsizvelgtu i mane." Jokie pasiaiskinimai, kad vaziuoju padet, o ne pagert ir kad tai baliukas bendradarbem, o ne seimai, nepadejo.
3. Mano geriausia drauge buvo isvykus ilgesniam laikui. Planavom, kad jos grizimo diena apsilankysiu pas ja. Apie tai suzinojo vyras. Rezultatas: eilini karta susiriejom, turejau laukti iki 6 val. vakaro, kol vyras gris is darbo, kad mes KAIP SEIMA nuvaziuotume kartu....
4. Pernai lankiau esperanto kursus (viena semestra), po to laikem "egzamina". Kadangi visi islaikem, destytojas ta proga pakviete visus i picerija (tokia tradicija). Mano vyras eilini karta iskele isterija, negana to, trynesi aplink ta picerija, rase man piktas zinutes, norejo mane istempt is ten.
Tai vat, pavyzdziu yra ir daugiau, tik pataupysiu jusu laika ir akytes. Ka manot apie tai? Kaip turejau sureaguoti 4 situacijoje, ar tikrai kaip niekur nieko turejau pasikviesti ji prie bendro stalo, kur pats destytojas vaisina?
Net nezinau ka ir begalvot, jis baigia mane itinkint, kad as nenormali, kad lb pasikeiciau po vestuviu. Kas kaltas tokioj situacijoj. As ankscaiu maniau, kad jis yra labiau pavydus, dabar irgi taip manau, taciau tai kitoks pavydas - jis pavydi man veiklos, draugu (neturi draugu), esu vienintele jo drauge. Jei jo firma organizuoja vakarelius, jis neina. Neseiniai visa firma ejo i boulinga. Zaidimas, maistas, gerimai uz dyka. Spekit ar jis ejo??? Jis man nuolat prikisa, kad jo tevai taip elgiasi - visada kartu (na, tikrai ne visada).
Siaip, kai parasiau, paskui paskaiciau, tai lb ziauriai viskas atrodo blink.gif Na, nera viskas taip prastai, lb mylim vienas kita, tik vat sitas dalykelis lb man kartina gyvenima. Esu lb veikli, bet nieko negaliu nuveikti, kai vat toks didelis inkaras uzpakaly doh.gif Esu jauna, studijuoju, bet man tik pasvajot apie kazkokias mainu programas... Tikrai zinau, kad viena karta nusispjausiu i tai, ka sako jis ir susikrausiu daiktus su visam... Lb ji myliu, bet tokiu atveju man tikrai svarbesne karjera ir tobulejimas, o jis man tik trukdo...
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2008 10 18, 11:18)
Lb ji myliu, bet tokiu atveju man tikrai svarbesne karjera ir tobulejimas, o jis man tik trukdo...

Tai vat kai apsispręsit kas yra svarbiau - jūsų meilė ar karjera ir tobulėjimas, tuomet žinosit ir sprendimą.
Gyventi su pavydžiu žmogumi labai sunku. Bet kiekvienas renkasi kaip jam gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 18, 11:36)
Tai vat kai apsispręsit kas yra svarbiau - jūsų meilė ar karjera ir tobulėjimas, tuomet žinosit ir sprendimą.
Gyventi su pavydžiu žmogumi labai sunku. Bet kiekvienas renkasi kaip jam gyventi.

Zinau tai, bet yra daug seimu, kurios suderina visa tai, dar niekur nesu girdejusi, kad vyras vienas negaletu kelias valandas praleist namie...
Patikekit, kaip atsibodo meluot draugams, tevams, issisukinet nuo visu kitu kvietimu, tik del to, kad mes BUTUME SEIMA. Mano aplinka niekaip negali suprasti, kodel as viena negaliu eiti i pirti...
Pavargau nuo viso to, lb slegia, jauciu, kad tuoj patapsiu uzsidariusia, atsiskyrusiusia nuo pasaulio ir lb pagiezinga boba verysad.gif
Atsakyti
As siulau pagalvoti, kokia tu sau labiau patiktum- uzguita vyro, kuris stengiasi per taves ribojima vaidinti seima, pilka pele, bijanti saves ir aplinkiniu ar normalia, issilavinusia, bendraujancia moterimi?? Kokia ateiti sau numatai vienu ir kitu atveju???
Is tavo pacios posto pabaigos supratau, kad vistiek galvoji apie santykiu nutraukima (nes realiai situacija nepageres, nes tai ne tik kad nepriklauso nuo taves, o zmogus, kuris tau trumpina gyvenima, net nesusimasto, ka jis daro blogai), taigi sprendima jau kaip ir turi... Linkiu sekmes!
Atsakyti