Sveikos, gal galit man padeti, nes realybeje net nezinociau i ka kreiptis, o ir geda lb didele butu. Man uztektu tik jusu nuomoniu ir komentaru
Tai vat, kartu gyvenam jau ketvirti metai, bet sita problema suastrejo tik po vestuviu. Esme ta, kad as negaliu niekur eit viena ("Tau tik lakstyt", "Ardai musu seima" ir pan.). As suprantu, kad i kazkoki vakareli nueit kartu - tai jokia problema, prasom. Bet ten, kur antru pusiu negali buti - negaliu eiti ir as

Pateiksiu keleta pavyzdziu, kad butu aiskiau:
1. Priklausau studentu atstovybei, todel daznai buna ivairiu renginiu, konferenciju ir pan. Vasara buvo LSAS konvencija - isvyka prie ezeru. Savo "sefo" paklausiau, ar galiu veztis antra puse, sake, kad ne. Kaip manot, kokia buvo mano brangiausiojo reakcija? "Tik per mano lavona, jei vaziuosi ten, iskart susirink visus daiktus, vaziuoji ten pagert", ziauriai susiriejom ir, aisku, as jam eilini syki nusileidau.
(Sioje organizacijoje karta per savaite vyksta susirinkimas apie 7 val vakaro. Mano vyras BUTINAI turi ten dalyvauti).
2. Pernai mano mama organizavo savo bendradarbem gimtadieni (sestadieni apie pietus) ir paprase manes, kad padeciau. Kadangi mano vyras dirba sestadieniais iki 3 val, tai vel virto i didziuli skandala - "Jio, tu ten gersi, linksminsies, o as cia turesiu krustis. Mano mama tikrai pasistengtu, kad tas gimtadienis vyktu visiems prienamu laiku, atsizvelgtu i mane." Jokie pasiaiskinimai, kad vaziuoju padet, o ne pagert ir kad tai baliukas bendradarbem, o ne seimai, nepadejo.
3. Mano geriausia drauge buvo isvykus ilgesniam laikui. Planavom, kad jos grizimo diena apsilankysiu pas ja. Apie tai suzinojo vyras. Rezultatas: eilini karta susiriejom, turejau laukti iki 6 val. vakaro, kol vyras gris is darbo, kad mes KAIP SEIMA nuvaziuotume kartu....
4. Pernai lankiau esperanto kursus (viena semestra), po to laikem "egzamina". Kadangi visi islaikem, destytojas ta proga pakviete visus i picerija (tokia tradicija). Mano vyras eilini karta iskele isterija, negana to, trynesi aplink ta picerija, rase man piktas zinutes, norejo mane istempt is ten.
Tai vat, pavyzdziu yra ir daugiau, tik pataupysiu jusu laika ir akytes. Ka manot apie tai? Kaip turejau sureaguoti 4 situacijoje, ar tikrai kaip niekur nieko turejau pasikviesti ji prie bendro stalo, kur pats destytojas vaisina?
Net nezinau ka ir begalvot, jis baigia mane itinkint, kad as nenormali, kad lb pasikeiciau po vestuviu. Kas kaltas tokioj situacijoj. As ankscaiu maniau, kad jis yra labiau pavydus, dabar irgi taip manau, taciau tai kitoks pavydas - jis pavydi man veiklos, draugu (neturi draugu), esu vienintele jo drauge. Jei jo firma organizuoja vakarelius, jis neina. Neseiniai visa firma ejo i boulinga. Zaidimas, maistas, gerimai uz dyka. Spekit ar jis ejo??? Jis man nuolat prikisa, kad jo tevai taip elgiasi - visada kartu (na, tikrai ne visada).
Siaip, kai parasiau, paskui paskaiciau, tai lb ziauriai viskas atrodo

Na, nera viskas taip prastai, lb mylim vienas kita, tik vat sitas dalykelis lb man kartina gyvenima. Esu lb veikli, bet nieko negaliu nuveikti, kai vat toks didelis inkaras uzpakaly

Esu jauna, studijuoju, bet man tik pasvajot apie kazkokias mainu programas... Tikrai zinau, kad viena karta nusispjausiu i tai, ka sako jis ir susikrausiu daiktus su visam... Lb ji myliu, bet tokiu atveju man tikrai svarbesne karjera ir tobulejimas, o jis man tik trukdo...