Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(Chardonnay... @ 2008 07 08, 21:19)
o jei gražiai pasako as užsimena, tai  thumbup.gif  juk abejingumas dar blogiau  doh.gif

kad tu jam svarbi isreiksti galima ir ne pavydo forma mirksiukas.gif
o moterim pavydas visada asocijuosis su dideeeelia meile doh.gif uztai ir sakot jog faina kad pavydi rolleyes.gif

abejingumas tai visko pabaiga..bet pavydas tos pabaigos pradzia mirksiukas.gif

man meile graziausia isreiksta ne zodziais ar ispuoliais pavydo,o darbais ir rupesciu smile.gif
Atsakyti
...Košmaras kazkoks,ne gyvenimas,su paranojiku...Iš pradzių buvo juokinga,nes tiesiog negalėjau patikėt...Protingo išsilavinusio vyro elgesiu...iš begalinės laimės ,gavosi meksikietiškas serialas verysad.gif Ir dar daugiau verysad.gif ...tačiau yra '''tik''' viena problema...be galo sunku jį palikt... verysad.gif Bet kai gyvent su paranojiku? blink.gif Nekalbu,apie sveiką pavydą...bet viskam yra ribos...jaučiuosi išmušta iš vėzių unsure.gif Man toookių pavydzių vaikinų nėra tekę sutikt,tai net ir neįsivaizdavau,koks tai pragaras verysad.gif et...
A,labas vakaras blush2.gif
Atsakyti
Pirmiausia turbut pacios sau turetumete apsibrezti ribas, kada jau UZTENKA. Ir nevenngti apie tai pasikalbeti su vyru, o ne iskart mastyti, kaip cia jo atsikracius. Kai jau jauciate, kad vyro pavydas reiskia ne meile, o problema, pirmu reisu i ji ir kreipkites...
Atsakyti
QUOTE(Motto @ 2008 07 29, 13:10)
Pirmiausia turbut pacios sau turetumete apsibrezti ribas, kada jau UZTENKA. Ir nevenngti apie tai pasikalbeti su vyru, o ne iskart mastyti, kaip cia jo atsikracius. Kai jau jauciate, kad vyro pavydas reiskia ne meile, o problema, pirmu reisu i ji ir kreipkites...

Ribas,zinoma turėtume pačios ...Bet reikia turėt valios '''perlipt per save''',per savo jausmus.O su vyru kalbėta tikrai nemazai,šia tema.Tik klausimas,kaip jis visa tai suvokia.Jis nepripazįsta,kad tai liga.Uzsiminiau apie psichologą,tai buvo suprasta kaip įzeidimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2008 07 30, 00:40)
Ribas,zinoma turėtume pačios ...Bet reikia turėt valios '''perlipt per save''',per savo jausmus.O su vyru kalbėta tikrai nemazai,šia tema.Tik klausimas,kaip jis visa tai suvokia.Jis nepripazįsta,kad tai liga.Uzsiminiau apie psichologą,tai buvo suprasta kaip įzeidimas. g.gif

o tegul pagalvoja, kaip jis tave izeidineja su savo nepagristu pavydu g.gif .
Man tokius priepuolius pavykdavo pykciu numalsinti (beje, reikejo tikrai ne vieno karto)- sakydavau- tu ka sau leidi? kuo tu mane kaltini? turi irodymu? neturi- tai , jei nepatinka- gali eiti i visas penkias puses...- man tokio gyvenimo ir tokiu santykiu nereikia! (sitas pasakymas ypatingai gerai padedavo ax.gif ), kas cia per absurdas apskritai!!??
padedavo kazkuriam laikui 4u.gif dabar galiu pasakyti, kad jau seniai ka ir begirdejau...aisku, buna smulkiu kazkokiu paspilkavimu del zvilgsnio kokio "neteisingo" ar siaip nelabai gera nuotaika uzplaukia, bet...dabar jau tikrai galima kentet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beglyte: 30 liepos 2008 - 19:44
QUOTE(beglyte @ 2008 07 30, 21:43)
o tegul pagalvoja, kaip jis tave izeidineja su savo nepagristu pavydu g.gif .
Man tokius priepuolius pavykdavo pykciu numalsinti (beje, reikejo tikrai ne vieno karto)- sakydavau- tu ka sau leidi? kuo tu mane kaltini? turi irodymu? neturi- tai , jei nepatinka- gali eiti i visas penkias puses...- man tokio gyvenimo ir tokiu santykiu nereikia! (sitas pasakymas ypatingai gerai padedavo ax.gif ), kas cia per absurdas apskritai!!??
padedavo kazkuriam laikui 4u.gif  dabar galiu pasakyti, kad jau seniai ka ir begirdejau...aisku, buna smulkiu kazkokiu paspilkavimu del zvilgsnio kokio "neteisingo" ar siaip nelabai gera nuotaika uzplaukia, bet...dabar jau tikrai galima kentet 4u.gif

unsure.gif Jis negalvoja,kad mane įzeidzia.Jam atrodo,kad jis teisus.Manau,kad buvusios draugės,jį palikdavo ne be priezasties...Jo visiškai neveikia,jokie pasakymai g.gif .Paskutinis pasakymas buvo,''jei nenustosi kalbėt,apie kitą vyrą,aš tikrai tave paliksiu''.Dabar tylu.Bet stebuklo nesitikiu...
Kiek laiko esate kartu?Jeigu ne paslaptis smile.gif Mes -nepilni metai...pusę šio laiko buvom atskirai cool.gif aš LT.,jis U.K.
Atsakyti
QUOTE(laukine kate @ 2008 07 30, 22:15)
unsure.gif Jis negalvoja,kad mane įzeidzia.Jam atrodo,kad jis teisus.Manau,kad buvusios draugės,jį palikdavo ne be priezasties...Jo visiškai neveikia,jokie pasakymai g.gif .Paskutinis pasakymas buvo,''jei nenustosi kalbėt,apie kitą vyrą,aš tikrai tave paliksiu''.Dabar tylu.Bet stebuklo nesitikiu...
Kiek laiko esate kartu?Jeigu ne paslaptis smile.gif Mes -nepilni metai...pusę šio laiko buvom atskirai cool.gif aš LT.,jis U.K.

pavydas yra baisi liga, kad ir kaip sunku butu ta pripazinti. Jei mano santykiai butu tik ka prasideje, turbut begciau visom keturiom pamacius, kad zmogus yra pavydus, bet dabar viskas jau kaip ir zymiai ramiau, o ir kartu esam virs 9 metu...
Atsakyti
QUOTE(beglyte @ 2008 07 31, 17:39)
pavydas yra baisi liga, kad ir kaip sunku butu ta pripazinti. Jei mano santykiai butu tik ka prasideje, turbut begciau visom keturiom pamacius, kad zmogus yra pavydus, bet dabar viskas jau kaip ir zymiai ramiau, o ir kartu esam virs 9 metu...

Diagnozuoti liga lengva, gydytis sunku. Faktas, kad pripazinus, kad esi pavydus (ka padaryti velgi yra beprotiskai sunku) gal ir galima daryti kazkokias isvadas, nors apskritai abejoju ar zmogu galima taip lengvai pakeisti. O ir kazkokiu aiskiu tobulejimo programu siuo klausimu ir nera.

Isvis bent kazkas isivaizduoja kaip imanoma gydytis nuo pavydo?
Atsakyti
Turejau pavydu, SIAUBAS !!!! Dabar galiu sakyt, kad tai nepagydomai kompleksuoti zmones, begt neatsigriaziant nuo tokiu.
Nepakeisite Jus ju, tiek nervus sugadinsit, ir paciai dar kompleksu ivarys.
Atsakyti
maniskis pavydi ir as tuom dziaugiuosi , reiskia kad myli biggrin.gif
Atsakyti
Manau cia kalbama apie hiper pavyduma, o ne apie tai, kad vienas kitam rodo demesi ir taip parodo meile.
Atsakyti
QUOTE(E.Ruta @ 2008 08 06, 22:41)
maniskis pavydi ir as tuom dziaugiuosi , reiskia kad myli biggrin.gif

Jis laiko tave savo nuosavybe. Keista man tokia meilė mastau.gif
Atsakyti