Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(Vilmuse @ 2007 07 29, 14:37)
Sumasciau uzvesti sia tema, nes pati turiu labai pavydu drauga blink.gif kartais buna tikrai labai sunku, nes turiu nuolat mastyti ka kalbu, ka darau nes tai jam gali nepatikti. Del to daniausiai kyla pykciai verysad.gif  santykiai blogeja, as jam tai aiskinau, bet jis to nesupranto......ar jus turite pavydzias antrasiais puses? 4u.gif

TUREJAU nenormaliai pavydu vaikina... Kuom viskas baigesi? Skyrybom. + likau visiskai viena, be draugu, draugiu...

dabar kai pagalvoju, tai tokia kvaila buvau... Susipazinau su viena panele is jo draugu rato, nes su savo draugais jei ir bendraudavau, tai slapta...
Nu ir ta mergina pakviete mane i ledo arena ... spekit, ka jis man sako : tu istikruju ne su ja eini. sakau, tai pasiklausk jos, o jis sako: tai jus einat bernu kabint i ledo arena ...

nu nenormalu, kai pagalvoji... g.gif

man buvo toks spaudimas nenormalus, kad pagalvojau, jog velniop ta vadinama tokia meile... nors buvo sunku, bet po savaites atsigavau...
oooo... kaip buvo gera, pajutus laisve biggrin.gif

dabartinis draugas tai is pradziu visiskai nepavydus buvo, as is pradziu net maniau, kad slypi kazkokia klasta, nes jis vissikai nesidomejo mano draugais, ka as veikiu su jais biggrin.gif kas jie tokie ir pan... jam uztekdavo minimaliu ziniu...
dabar gal kiek giliau pasiknisa , kas kur kaip, bet siaip tai perfect viskas smile.gif

tik va po ex'o metu spaudimo liko zymiu... as peremiau jo pora bruozu ir kartais, net pati jauciu, kad nesveikai pavydziu, kabinuos del nesamoniu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadira @ 2008 11 03, 22:03)
Norejau sia tema paklausti , ar kuri turejote / turite problemu su MB del praeities (siek tiek pavydas taip pat ) ? kad ka prikaisiotu del jos ? kaip su tuo sugyvenote , ar praejo ?  4u.gif

Turiu tokiu problemu, oi turiu... Kol kas nepraeina, vis randa ka prikisti, kad ir ta pati per ta pati...
Atsakyti
Ziauru.... doh.gif Atrodo, jei jo nera salia, tai i jo vieta tik ir taikosi ilysti koks kitas. O aplink mus buriais lyg katinai per morciu kniaukdami sukasi ivairaus plauko bernai.... biggrin.gif lotuliukas.gif tongue.gif O as pati be jo pagalbos apsiginti nesugebu ir tikrai busiu suviliota lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2007 07 31, 19:25)
Buvau su vaikinu kuris buvo labai pavydus.. mokaus kitam mieste nei jis gyvena, tai meciausi tarp dvieju miestu.. tai i vonia ilipus ir pamirsus mobilu lipdavau lauk pasiimt, nes paskambins, neatsakysiu bus scena.. sededama su drauge kavinej bijodavau kad nepaskambintu.. isgirs muzika, zmoniu kalbejima, bus scena, nes nepatikes kad su drauge esu... ir .t.t.
ne karta klausiau "ar suteikiau tau bent menkiausia pagrinda manim nepasitiketi?" visad gaudavau atsakyma "ne", o i klausima tai ko manim taip nepasitiki atsakydavo "nezinau"

Bet jis pats buvo pries mane mergisius.. ir pats nebuvo labai istikimas..

Kaip sakant jei pats tokioj situacijoj butu neistikimas, tai ir mane eda, nors ir be pagrindo..

labai dziaugiuos istrukus is to vyruko.. ir dziaugiuos kad mano dabartinis vaikinas (ir tikiuos busimas vyras ateinanciais metais) visai kitoks..

su tom voniom ir kavinem man dabar lygiai tas pats karsta.gif bandau aiksint,isauklet kazkaip kad duotu laisves daugiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plakanti_sirdis @ 2008 11 25, 00:09)
su tom voniom ir kavinem man dabar lygiai tas pats  karsta.gif bandau aiksint,isauklet kazkaip kad duotu laisves daugiau...  ax.gif

ai pries tai turejau labai pavydu vaikina,tai viskas baigesi skyrybomis,palikau ji.taip uzkniso jis su savo pavydo scenom ir t.t,kad net apstumdes mane ne karta buwo ir t.t nebeistveriau tada jau tikrai,atsimenu nervindavo vien jau jo roza kai pamaydavau ji bloga pasidarydavo.apie meile net nera kalbos doh.gif isgaruoja kaip dumas.
Atsakyti
Na, man is tavo nupasakotu situaciju atrodo, kad jis visai nepavydus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, kas per daug, tas nesveika doh.gif

Och, bet kartais taip noretus, kad mazumele papavydetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Parasysiu savo ex dabartine istorija.....buvo vedes issiskyre,o dabar jau du metai,kaip gyvena su drauge anglijoje Jis moka uz jos studijas anglijoje,nupirko jai buta jos vardu ruosiasi tuoktis 2009 vasara,o ta taip kvepuoti jam neduoda,net i darba atvaziuoja jo pasiimti likus iki darbo 15 minuciu,ka jau kalbeti apie isejima ir pasisedejima su draugais be sansu....kaip jie gyvens ...? gal apsiramins mergina,kaip istekes.....
Atsakyti
QUOTE(Sabina05 @ 2008 12 01, 18:09)
gal apsiramins mergina,kaip istekes.....

manau isprotes ir savaji isvarys is proto..jei berniukas bus protingas-begs nuo tokios kuo toliau doh.gif
Atsakyti
Mano berniukas begalo pavydus unsure.gif bet su laiku man tai nebetrugdo... nezinau kodel.... Viena retai kada iseinu, o jei ir iseinu tai po poros valandu man jo labai truksta blush2.gif Ne, nera taip kad jis mane laiko uz trumpo pavadelio schmoll.gif , visada isleidzia, tik jo mimika isduoda kaip jis tam nepritaria, tj ir noras dingsta kazkur eiti... Ir visada kartoja, kad manimi jis pasitiki, o kitais nepasitiki blink.gif Kaip taip galima, juk as ne kvaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusee @ 2008 11 27, 14:28)
Taip, kas per daug, tas nesveika doh.gif

Och, bet kartais taip noretus, kad mazumele papavydetu mirksiukas.gif

na pas mane pavyduolis taip pat:) kai gimtadienis buvo ir pas mane drauges buvo sako netikiu kad tik merginos:D ir netikiu kad niekur neisit;D bet kai pamate kad istikruju taip buvo nebuvo kur detis ir atsiprasyt uz toki pavyda:D
Atsakyti
mano vyrukas buvo pavydus nerealiai kokius 4 draugystes metus, paskui aprimo, ir as nurimau, isaugome juokiames patys is saves. ateina pasitikejimas ir nera ko ardytis smile.gif aisku sveikas pavydo jausmas visada lieka, jei zmogus tau rupi smile.gif
Atsakyti