QUOTE(Vilmuse @ 2007 07 29, 14:37)
Sumasciau uzvesti sia tema, nes pati turiu labai pavydu drauga
kartais buna tikrai labai sunku, nes turiu nuolat mastyti ka kalbu, ka darau nes tai jam gali nepatikti. Del to daniausiai kyla pykciai
santykiai blogeja, as jam tai aiskinau, bet jis to nesupranto......ar jus turite pavydzias antrasiais puses? 

TUREJAU nenormaliai pavydu vaikina... Kuom viskas baigesi? Skyrybom. + likau visiskai viena, be draugu, draugiu...
dabar kai pagalvoju, tai tokia kvaila buvau... Susipazinau su viena panele is jo draugu rato, nes su savo draugais jei ir bendraudavau, tai slapta...
Nu ir ta mergina pakviete mane i ledo arena ... spekit, ka jis man sako : tu istikruju ne su ja eini. sakau, tai pasiklausk jos, o jis sako: tai jus einat bernu kabint i ledo arena ...
nu nenormalu, kai pagalvoji...

man buvo toks spaudimas nenormalus, kad pagalvojau, jog velniop ta vadinama tokia meile... nors buvo sunku, bet po savaites atsigavau...
oooo... kaip buvo gera, pajutus laisve

dabartinis draugas tai is pradziu visiskai nepavydus buvo, as is pradziu net maniau, kad slypi kazkokia klasta, nes jis vissikai nesidomejo mano draugais, ka as veikiu su jais

dabar gal kiek giliau pasiknisa , kas kur kaip, bet siaip tai perfect viskas

tik va po ex'o metu spaudimo liko zymiu... as peremiau jo pora bruozu ir kartais, net pati jauciu, kad nesveikai pavydziu, kabinuos del nesamoniu