Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Na, jei grįžtant prie pavydo temos, tai nedrįsčiau išskirt vyriško ar moteriško pavydo. Manyčiau reiktų išskirti pavydo poroje priežastis.
Iš savo (į ketvirtą dešimtį įkopusios moteriškės) patirties ax.gif galėčiau įvardinti šias pavydo poroje priežastis:
1. Menkavertiškumo kompleksas unsure.gif (Todėl tiesiog bijo, kad susiras "geresn-į/ę už mane").
2. Skaudi "ankstesnio gyvenimo" patirtis verysad.gif (Kažkada buvo išduotas, paliktas. Ir nebūtinai mylimojo, bet tėvų, draugų ar pan.).
3. NEPASTIKĖJIMAS partneriu g.gif (Noras laikyti partnerį "už trumpo pavadėlio" dėl įvairių, žemiau išvardintų priežasčių.)
4. Jau poroje buvęs neištikimybės faktas. g.gif (Nors ir atleidi, bet nepasitikėjimas ir įtarinėjimai auga...)
5. Pats yra ar buvo neištikimas ir žino neištikimybės "abėcėlę" doh.gif (Kuo pats kvepia, tuo kitus tepa)
6. Draugų, pažįstamų patirtis. blink.gif ( Aplinkoje daug draugų, pažįstamų, kurie apgaudinėja savo partnerius ir galvoja, kad tai yra norma. Arba daug yra įskaudintų, kurie yra apgaudinėjami. Ir kai tokiam "išduotam" draugui sakai, kad pasitiki savo partneriu, jis tik kreivai nusišypso... Va tada kažkoks kirminiukas pradeda neduoti ramybės...)
7. "Lengvabūdis" arba "Be imuniteto" partneris doh.gif ("Lengvabūdis" tai kai vakarėliuose aktyviai su visais koketuoja, intymiai šoka ne tik su savu partneriu, mėgsta prisigerti iki atminties praradimo, niekam nejaučia saiko. O tie "be imuniteto", tai kurie visai nejaučia pavojaus, kad kitas "trečias" gali juo pasinaudoti. "O kas čia tokio, kad visą savaitgalį sugaišau taisydamas kolegės automobilį jos garaže? Juk ji vyro neturi..." "Ar negaliu paguosti jo prie vyno butelio, juk jį draugė paliko?!")
8. Apkalbos blush2.gif (Kažkas tipo kažką su kažkuo kažkur matė. Arba gerų draugių, tetų ar kolegų tokie pastebėjimai kaip "Oj, nuknis tau tokį gerą vyrą", "Oj, tokia graži panelė, greičiau ženykis, nes nušvilps tau iš panosės", "Visur kartu eikit, o tai žinai, kaip būna...", "O tas kaimynas į taviškę taip žiūrėjo, taip žiūrėjo...)

Na, manau, dar bus, kas tą sąrašą papildo... biggrin.gif
Atsakyti
As esu pavydi doh.gif , nors to nenoriu doh.gif
Atsakyti
Pati ramiai reaguoju, bet mano vyras tai išvis tikriausiai šio jausmo neturi... Jo draugai kartais ir apkabina ir komplimentų pasako, o jo tai nei kiek nejaudina...
Atsakyti
kad esam visai be pavydo , tai ne schmoll.gif , bet be absurdiško pavydo thumbup.gif
negyvenčiau su vyru nė savaitės jei pradėtų paranoiškai pavydėt ir kontroliuot darbe , gatvėj , pardėj , kad kaip kurios negalėčiau net su vaiku išvažiuoti kur pas draugių ar kokį meetą doh.gif absurdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 15:49)
as manau kad problema neturejime ka veikti. Kuri laika sedi be darbo, o man reikalu iki kaklo. Nezinau, gal cia kazkoks nepilnavertiskumas taip pasireiskia. Bet mane tai ismusa is veziu, kai manim nepasitiki.

Dar gali buti kad jis nesijaucia pilnavertis kadangi tu esi uzsiemusi ir esi veikli todel jam kaip ir pavydas ir itarinejimai kyla.. gal daugiau iseik su juo i miesta ar kur...gal daugiau pas zmoniu kad jis matytu kad tu tikrai neturi kito ir gali su juo jaustis laisvai ir neslepi nuo jo nieko smile.gif
Atsakyti
Turbut nera nieko baisiau uz pavydu vyra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 18:34)
Turbut nera nieko baisiau uz pavydu vyra.  smile.gif

Manau, kad vyras turi pavydet saikingai (tai tik parodo moters verte), o kai pavydima nesveikai, tai jau patalogija doh.gif
Atsakyti
Mano ex buvo labai pavydus, nors nebuvo pagrindo - skaitydavo SMS'us, tikrindavo skambučių registrą, net paauglystės dienoraščius kažkada susirado ir perskaitė doh.gif Nervinausi, pykau ir gražiuoju kalbėjau, bet savo įpročių sekti ir priekaištauti už tai, ko nepadariau, neatsisakė. Tad vieną gražią dieną iš tiesų nuėjau į šoną... Kad bent jau pelnytai būtų visi tie priekaištai blush2.gif O neilgai trukus ir palikau jį.
Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 03 22, 13:27)
Mano ex buvo labai pavydus, nors nebuvo pagrindo - skaitydavo SMS'us, tikrindavo skambučių registrą, net paauglystės dienoraščius kažkada susirado ir perskaitė  doh.gif Nervinausi, pykau ir gražiuoju kalbėjau, bet savo įpročių sekti ir priekaištauti už tai, ko nepadariau, neatsisakė. Tad vieną gražią dieną iš tiesų nuėjau į šoną... Kad bent jau pelnytai būtų visi tie priekaištai  blush2.gif O neilgai trukus ir palikau jį.

Saunuole thumbup.gif As MB irgi prigrasinau, kad jeigu ir toliau jausiu toki spaudima, tai tikrai padarysiu taip, kaip jis sako lotuliukas.gif
Atsakyti
o mudu šią temą jau aptarėm. Ir manau dėl to nekils jokių problemų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JovituxG @ 2009 03 25, 13:58)
o mudu šią temą jau aptarėm. Ir manau dėl to nekils jokių problemų rolleyes.gif

Gerai, kai poziuriai visiskai sutampa thumbup.gif
Atsakyti
oi,kokiu cia tik neprisiskaiciau situaciju..jau prade4du galvoti,kad tiems vyrams visai negerai su galvelem.
as taip pat kenciu tuo tokiu visokiu nesamoniu,kazkaip pradedu galvoti KUO PATS KVEPI,TUO IR KITA TEPI...cia labai geras posakis,nes kazkaip galvoju kodel as neprisigalvoju vienokiu ar kitokiu situaciju?todel ,kad pati taip nedarau ir neisiveliu i tai,o jis matyt,taip daro ir paskui ant manes puola..del neatsiliepimo i tel,turiu pakelt po pirmojo signalo,negaliu eit su vezimu pasivaikscioti pagrindine miesto gatve,negaliu mautis to ir ano..labai jau nori i sportini stiliu pervesti mane.kazkada ejau gatve su vezimu ir vienas bachuriukas pasnekino,tas pasirodo vaziavo,pamate...ta i tas bachuriukas liko be dvieju priekiniu dantu,tikrai tikrai-pati savo akim maciau...niekur manes neissiveda,teiginys-nenoriu,kad prie taves kiti kabinetusi.
Atsakyti