Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Mamytes, man reikia issipasakoti ir noriu isvadu. g.gif
Cia kaip matau pas dauguma is jusu vienodos problemos..
Mano busimas vyras, taip pat man pragysta kartais su pavydo gaidele.. Nors jis man kategoriskai aiskina, kad jis isvis nepavydus. Tai ar cia as gal kvaila, ar jis save is geros puses visada nori pateikti ir pats nepripazista kad pavydus..
Prie esmes: Pvz:. elementarus moteriski privalomi daikciukai: tokie kaip prausiklis, tonikas, d. ir n. kremai, ---> jis amzinai man aiskina kad as savo visus pinigus isleidziu tik sitiems dalykams(nors, mielosios as tikrai sakau jums, per paskutinius 4 menesius, as jiems ne 100 litu neisleidau.) kitas dalykas del makiazo--> pas mane ta pati problema- mat as jam nepasidaziusi graziausia, o man norisi kartais tikrai save pateikti grazia, as matau kad kai pasidazau as tikrai gerai atrodau. O jo pasakymas tokiu atveju visada buna "jau prisidazei"- ir mane tai zlugdo. jauciuosi tada kaip idijote. Delsijonuku ir giliu iskirpciu, pati esu auksta liekna ilgomis kojomis todel norisi tokiu drabuzeliu, o jis prikaisioja pastoviai.. praso kad nesiociau tokius drabuzelius tik tada kai su juo bunu.. suskamba mano telefona... Kas raso??? kas skambino??? is pradziu as kaip papuga "Tas ir tas", o dabar as jam kitaip atsakineju sakau "svetimi bernai"- dieve kad tik neprisisnekeciau sau gyvenime bedos..
Atsakyti
QUOTE(coromandel @ 2009 06 17, 00:50)
jei myli,tai ir pavydi mirksiukas.gif

nebutinai...daznai pavydi del savanaudiskumo, nepajegumo-nenoro konkuruoti.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2006 03 17, 16:11)
Paskutiniu metu vyrą dažnai užplūsta pavydo priepuoliai. Priėjom jau iki to, kad nuolatos esu tikrinama ar esu darbo vietoje, per kiek laiko parvažiuoju namo, ir taip toliau. Bandau ir juokais viską nuleisti, ir pykti, ir gražiuoju kalbėti. Neturiu dėl ko teisintis ir aiškintis, tai kartais jau nebežinau kaip reaguoti.

pas mane ir panasi situacija ,nervina tikraja prasme .telefonas visada patikrintas ir jei kas jam neaisku tai dar pakomentuoti reike kas rase kodel rase ir pan.tik is namu iseinu i parduotuv tai jau raso ar skambina kaip sekasi ar ilgai dar busiu .jauciuosi kaip su pavadeliu
Atsakyti
Susiduriau su nauju keistu savo draugo poelgiu- skaitineja mano sms, lenda i skypa pokalbius, ir visus perskaito,ypac jei pokalbis vykes su vyrisku nicku. Nekalbu ir nedarau nieko blogo,is dalies galiu suprasti drauga, nora pasitikrinti, bet nebezinau, kaip jam irodyti,kad negalima taip elgtis su suaugusiu zmogumi. Tie pokalbiai yra MANO, asmeniniai, ir tiesiog nu net nemandagu i juos kist nosi. Klausia, kodel nenoriu, kad skaitytu, jei nieko blogo apie ji nesneku. Sedziu isputusi akis, ir nesugaunu, kame cia kampas.
Viename pokalbyje rado toki seno draugo posaki : ''tai kada kavos, simpatija?''. Nu, ir prasidejo... Tai kada zadejai pasakyti, kad tave kavos kviete, ar isvis butum pasakius, jei kavos butum ejus gert. Nu blem, BUTUM.
Atsakyti
pas manes irgi pavydus labai, kazi kokia ta mano kantrybe.... unsure.gif
Atsakyti
O ar būtų smagu jei būtų visai abejingas? ax.gif prisigalvojat moterys problemų kur jų nėra g.gif matyt iš neturėjimo ką veikt blush2.gif

Mąstyt manau reiktų pradėti tada kai tas "pavydas" peraugą į paranoją, kada prasideda psichologinis ar fiziologinis smurtas, arba kai pradeda drausti susitikti su tam tikrais žmonėmis ir t.t.

O kad skypus, telefonus ar kita patikrina tai čia manau dzin...pačios gi irgi tikrinat mirksiukas.gif

žodžiu...žiūrėkit, kad aviža užpakalio nepradėtų graužti! nu bet jei jau dvasiškai prastai jaučiaties tai...gal..? blink.gif
Atsakyti
nepritariu, keliux.
pasiskaičiau daugelio situacijas. užuojauta. jau man pavydas - paranoja, kontrolė, tėvo vaidmuo ar kaip pavadinsi - tai greta eina alkoholizmo (bent mano netoleruotinų ydų skalėje).
keliux, moterys neprisigalvoja! pavydas ir yra auganti paranoja, kontrolė, neurotinis valdžios siekimas, nepasitikėjimas savimi ir vyriškas visoks kompleksavimas, įžvelgiami aplink vien konkurentai. pavydas šiaip jau LIGA - cheminiai procesai yra pakitę ir sutrikę smegenyse, pasiskaitykit specialią literatūrą. moteriai neleist dažytis ar sijono vilkėt, skaityt sm? kažkokie neišaugę piteriai penai...
keliux, niekad nebus taip, ką rašot apie 'tipo, gerai kad nesmurtauja..." tipo, pavydas tai fain, tai sveikos meilės ženklas, o vat, kai vieną rytą staiga ims ir užvoš.. - tuomet tai blogis.
pavydas - jau pats savaime psichologinis smurtas, iki fizinio bet kada ir bet kur...na kiti gal ir niekada nedaleis sau mušimo, bet moterys tuo ir naivios...psichologinį smurtą kad ir visą gyvenimą tęs...

paskaitykit neblogą amer.psichiatrės knygą "Moterys, kurios myli per stipriai." visur knygynuose rasit, pegase ir pan. rekomenduoju ir jums ir draugėms (altruistėms ypač) padovanokit. nesveika meilė/priklausomybė asmeniui, beje irgi liga, CHEMINĖ LIGA - vėlgi su tais pačiais išsiderinusiai procesais smegenyse susijusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 10 liepos 2009 - 16:36
QUOTE(bitutes @ 2008 10 28, 19:47)
Gyvenau tame apie 10 metu. Sunku... bet. As turejau jam tik sita priekaista, todel skirtis negalvojau. O dabar - viskas OK. Kaip sakant lasas po lasa ir akmeni prataso. Gal siek tiek uztruko, bet ...baigesi nesveikas pavydas.  Tam tikra jauciuosi isgydziusi jo siela. Nes kas yra pavydas? Pavydas tai musu paciu kompleksai, nepasitikejimas ne partneriu, o savimi!

Aciu Jums smile.gif. Suteiket vilties.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2009 07 13, 10:46)
Aciu Jums smile.gif. Suteiket vilties.

Vargas oi vargas del liguisto pavyduliavimo. Neduok dieve neatsiliepsiu i skambuti. Turiu pasiaiskinti. Dalykiniai pietus pas mane buna karta i pusmeti su VIP klientais. Buna uztrunka iki kokiu 10 val.vakaro. Tai turiu raudonuot kai jis skambineja kas 15 minuciu ir pakeltu tonu reikalauja, kad GREIT parsirasciau namo. zodziu, liudna. Gerai dar kad neleipia makiazo nusiprausti ir nediktuoja man madu, ko jau tikrai nepakesciau, tai kol kas kenteti galima.... Tuo tarpu pati stengiuos toleruoti jo pasisedejimus prie alaus su draugais, naktines zvejybas, naktinius darbus, stengiuos rodyt pavyzdi ir pasitiket, to paties ir is jo tikiuosi, bet be sansu kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2009 06 19, 12:42)
Mamytes, man reikia issipasakoti ir noriu isvadu.  g.gif
Cia kaip matau pas dauguma is jusu vienodos problemos..
Mano busimas vyras, taip pat man pragysta kartais su pavydo gaidele.. Nors jis man kategoriskai aiskina, kad jis isvis nepavydus. Tai ar cia as gal kvaila, ar jis save is geros puses visada nori pateikti ir pats nepripazista kad pavydus..
Prie esmes: Pvz:. elementarus moteriski privalomi daikciukai: tokie kaip prausiklis, tonikas, d. ir n. kremai, ---> jis amzinai man aiskina kad as savo visus pinigus isleidziu tik sitiems dalykams(nors, mielosios as tikrai sakau jums, per paskutinius 4 menesius, as jiems ne 100 litu neisleidau.) kitas dalykas del makiazo--> pas mane ta pati problema-\ mat as jam nepasidaziusi graziausia, o man norisi kartais tikrai save pateikti grazia, as matau kad kai pasidazau as tikrai gerai atrodau. O jo pasakymas tokiu atveju visada buna "jau prisidazei"- ir mane tai zlugdo. jauciuosi tada kaip idijote. Delsijonuku ir giliu iskirpciu, pati esu auksta liekna ilgomis kojomis todel norisi tokiu drabuzeliu, o jis prikaisioja pastoviai.. praso kad nesiociau tokius drabuzelius tik tada kai su juo bunu.. suskamba mano telefona...  Kas raso??? kas skambino???  is pradziu as kaip papuga "Tas ir tas", o dabar as jam kitaip atsakineju sakau "svetimi bernai"- dieve kad tik neprisisnekeciau sau gyvenime bedos..

Cia gal tu apie maniski parasei???????? doh.gif
Ne? biggrin.gif

Apsoliuciai viskas sutampa ir del aprangos ir del makiazo ir del kremu,toniku....

Tik as pati dar ant jo pradedu pykti,kai iseinam i miesta,apsirengiu,kaip jis nori,dzinsai ,maikute,kur niekas nesimato,be makiazo... Einam,o jis ziuri i kitas... Tai kaip tada sita suprasti??????????????????????
Jei as jam jau tokia tobula nieko nepasidariusi sau tai ko jis taip?

Ne duok die isaus diena ,kai sakys:- ir vel nusiskutai pazastis bei kojas, man taip nepatinka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pavydas nepagydomas,mergaitės-neturėkit vilčių.Pavydžiam vyrui esi daiktas,potenciali k... reikalinga pastovios kontrolės.Kodėl trumpas sijonas...kam dažaisi...kodėl džinsai pažemintu liemeniu(lyg šiandien būtų įmanoma gaut paaukštintu blink.gif )
Ir neduok dieve,jei vyriškos lyties asmuo tave pakibins ar leptels nevykusį komplimentą-būsi kalta tik pati,nes savo elgesiu PRIE TO privedei...nors iš tikro nieko nedarei...
Toki vyrai,manau,turi stiprų nepilnavertiškumo jausmą,nors realiam gyvenime vaidina erelius.
Kaip kovoti ? Konkrečių vaistų nėra-aš irgi bandžiau ir teisintis,ir aiškintis.Taip tik dar blogiau-prasideda išvedžiojimai,psichologinis teroras.Man veiksmingiausia nekreipt dėmesio arba tiesiog sarkastiškai išsityčiot iš tokių pastabų-kad nekiltų noras daugiau jas kartoti...
Kodėl trumpas sijonas-ką turiu,tą ir rodau...kodėl taip ilgai apsipirkinėjai-todėl,kad tarpuose dar 5 kartus pasidulkint spėjau su vis kitu...
Na,po keleto tokių "gydymo" seansų priepuoliai bent jau susilpnėjo ir nėra taip ryškiai išreiškiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 07 16, 13:10)
Pavydas nepagydomas,mergaitės-neturėkit vilčių.Pavydžiam vyrui esi daiktas,potenciali k... reikalinga pastovios kontrolės.Kodėl trumpas sijonas...kam dažaisi...kodėl džinsai pažemintu liemeniu(lyg šiandien būtų įmanoma gaut paaukštintu  blink.gif )
Ir neduok dieve,jei vyriškos lyties asmuo tave pakibins ar leptels nevykusį komplimentą-būsi kalta tik pati,nes savo elgesiu PRIE TO privedei...nors iš tikro nieko nedarei...
Toki vyrai,manau,turi stiprų nepilnavertiškumo jausmą,nors realiam gyvenime vaidina erelius.
Kaip kovoti ? Konkrečių vaistų nėra-aš irgi bandžiau ir teisintis,ir aiškintis.Taip tik dar blogiau-prasideda išvedžiojimai,psichologinis teroras.Man veiksmingiausia nekreipt dėmesio arba tiesiog sarkastiškai išsityčiot iš tokių pastabų-kad nekiltų noras daugiau jas kartoti...
Kodėl trumpas sijonas-ką turiu,tą ir rodau...kodėl taip ilgai apsipirkinėjai-todėl,kad tarpuose dar 5 kartus pasidulkint spėjau su vis kitu...
Na,po keleto tokių "gydymo" seansų priepuoliai bent jau susilpnėjo ir nėra taip ryškiai išreiškiami  biggrin.gif

Tie tavo "gydymo" seansai thumbup.gif
Maniškiam aš su iškirpte esu kalė,su maikiažu ne tikra moteris, su trumpu sijonu vėl kalė....
Žodžiu...
Pats eina pats pasižiūri į tas,kur kojytės matosi ar krutine....

Atsakyti