Mergai, ir manęs palaukit, dabar namiškius rikiuoju. Bet aš už geros valandos, tai jei per vėlu, tai prie kitų traukimų prisidėsiu

Labas vakaras raganėlės dar kartelį...
LABAI čia rimta jau praktika.. nesusijusi su kas ką veikė art.t... kas nori tasp abando
Klausimas... : Kokią žinią katik sužinojo mano draugė?
Kokios kortos krenta.. ir paskui atsakymas...
LABAI čia rimta jau praktika.. nesusijusi su kas ką veikė art.t... kas nori tasp abando
Kadangi mano klausimai liko netasakyti, tad prasau jusu neaplenkti ir atsakyti..
Stai klausimai:
1. Ka jus jauciate kai maisydamos kortas ir kai bunate susikaupios klausimui/ ir /ar ji kartojate mintyse ir tt.
2. Kaip yra suprantama kas per darbas, kas per veikla, arba kas/kokie(dalykiniai, broliski ar meiles) santykiai sieja zmones?
kur galima rasti tokia info?
Butu aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif
Stai klausimai:
1. Ka jus jauciate kai maisydamos kortas ir kai bunate susikaupios klausimui/ ir /ar ji kartojate mintyse ir tt.
2. Kaip yra suprantama kas per darbas, kas per veikla, arba kas/kokie(dalykiniai, broliski ar meiles) santykiai sieja zmones?
Šventikas gali būti ir mūsų vidinis dvasinis mokytojas, kaip mūsų aukštesnysis "Aš", dar g. b. angelas sargas. Su tuo vidiniu mokytoju, angelu sargu mes užmezgame ryšį intuicijos pagalba- sidabrinis raktas, kas veda į aukštesniąją sąmonę- auksinis raktelis. Gal mane pataisys kitos

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 21:32)
Kardu karaliene
Kardu pazas
9 kardai
Kazka nemalonaus tai faktas, gal kokias apkalbas

kadangi jau buvai visur, tai traukiau: kokia veikla siandien uzsiemei:
iskrito 8 taures, 3 kardai (a) velnias (a)
zinai- pirma mintis- kad pas psichologa aiskintis santykiu. na arba kaip kazkas sake kokiam susirinkime, kur sakyciau, kad nebais maloniu dalyku isgirdai, bet kadangi korta apversta- matyt atvirksciai- tau turejo palengveti - kazkokia situacija issisprende manyciau. Bet dar pasiliko klausimu kuriems reiketu susikaupti ir vienai gerai susidelioti mintis - tauriu 8 kiek skaiciau susijusi au atsiskyreliu.
manau toje vietoje buvai su vyru. vyras kortoj tiesia ranka - manau nori padeti. velnias vyrukui biski degina uodega...
koks emocinis fonas po veiklos:
XIV Susilaikymas
na - manau neapsisprendimas - pilsto moteriske is tuscio i kiaura. t.y situacija galutinai neispresta
Patarimas
XV Velnias
nu ka gi- nusidepiliuok ir viska sbus kaip sviestu patepta
)))
o jei rimciau- tai galbut kortos pataria nusileisti is debesu, tapti zemiskesnei, parodyti, kad Tu irgi zemes gyventoja ,atsizvelgti i instinktus, parodyti seksualuma
va. jauciu giliai giliai i pievas ir paaiskes, kad tiesiog su suniuku ejai pasivaikscioti ir dainavai dainas..
) nu bet ka gi. laukiu verdikto
))
iskrito 8 taures, 3 kardai (a) velnias (a)
zinai- pirma mintis- kad pas psichologa aiskintis santykiu. na arba kaip kazkas sake kokiam susirinkime, kur sakyciau, kad nebais maloniu dalyku isgirdai, bet kadangi korta apversta- matyt atvirksciai- tau turejo palengveti - kazkokia situacija issisprende manyciau. Bet dar pasiliko klausimu kuriems reiketu susikaupti ir vienai gerai susidelioti mintis - tauriu 8 kiek skaiciau susijusi au atsiskyreliu.
manau toje vietoje buvai su vyru. vyras kortoj tiesia ranka - manau nori padeti. velnias vyrukui biski degina uodega...
koks emocinis fonas po veiklos:
XIV Susilaikymas
na - manau neapsisprendimas - pilsto moteriske is tuscio i kiaura. t.y situacija galutinai neispresta
Patarimas
XV Velnias
nu ka gi- nusidepiliuok ir viska sbus kaip sviestu patepta

o jei rimciau- tai galbut kortos pataria nusileisti is debesu, tapti zemiskesnei, parodyti, kad Tu irgi zemes gyventoja ,atsizvelgti i instinktus, parodyti seksualuma

va. jauciu giliai giliai i pievas ir paaiskes, kad tiesiog su suniuku ejai pasivaikscioti ir dainavai dainas..

QUOTE(Beatuk @ 2011 10 11, 21:33)
Kadangi mano klausimai liko netasakyti, tad prasau jusu neaplenkti ir atsakyti..
Stai klausimai:
Stai klausimai:
1. Stengiuos atsiriboti nuo bet kokių jausmų ir pašalinių minčių, kad jie neatsispindėtų kortose. Kad svarbios maišymo metu iškritusios kortos jau ne kart įsitikinau, nes būna taip, kad jas grūdu atgal į kaladę, bet po to vėl tas pačias ištraukiu, nors tu ką

2. Sunkų klausimą uždavei

Šiaip jau, kuo toliau eini į mišką - tuo daugiau medžių, kaip jau ne kartą čia yra išsireikšta: suprantu, kad nieko nesuprantu...Taro - neišsemiami klodai, tik turėk noro gilintis ir mokytis

Juk visai neseniai pradėjai, todėl visai suprantama, kad daug ko nepastebi

Ačiū Cara
Apskritai su šventiko korta gan dažnai aš pati susiduriu.... tiekužduodant klausimus susijusius su situacijom,tiek klausimus susijusius su žmonėmis...bet dar sunkiai įkandama man ji... kalbant jei apie žmones... Padariau pastebėjimą kad tai dažniausiai būna labai savo įsitikinimų įsikibę asmenys....iš esmės jie yra geraširdžiai, bet turintys savo konkrečią nuomuonę, bet ganėtinai užsipyrę(čia jei kalbam apie žmogų) bent jau tokie mano pastebėjimai
Atkreipt dėmesį manau reikiair tai kaip jis apsirengęs... ir į jokarūną,,, ir tų dviejų vyrukų šaliaesančius rybus..vienas su lelijom baltom kitas su rozem raudonom,,,pati zynio apranga tame pilkame fone ji tiesiog spindi
.. tos baltoslelijos gal koks skaitumas... tyrumas nekaltumas
Apskritai su šventiko korta gan dažnai aš pati susiduriu.... tiekužduodant klausimus susijusius su situacijom,tiek klausimus susijusius su žmonėmis...bet dar sunkiai įkandama man ji... kalbant jei apie žmones... Padariau pastebėjimą kad tai dažniausiai būna labai savo įsitikinimų įsikibę asmenys....iš esmės jie yra geraširdžiai, bet turintys savo konkrečią nuomuonę, bet ganėtinai užsipyrę(čia jei kalbam apie žmogų) bent jau tokie mano pastebėjimai

Atkreipt dėmesį manau reikiair tai kaip jis apsirengęs... ir į jokarūną,,, ir tų dviejų vyrukų šaliaesančius rybus..vienas su lelijom baltom kitas su rozem raudonom,,,pati zynio apranga tame pilkame fone ji tiesiog spindi

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 20:32)
tauriu karaliene (a) IX atsiskyrelis lazdu 8 (a)
niu ka as zinau- gal kad ji turi konkurente . Nezinau, gal cia ir babciskas komentaras, bet ar jos neisdave draugas su kokia moteriske. ta apversta tauriu karaliene. 8 lazdos apverstos - gali buti kliutys, isdavyste. atsiskyrelis- vienisumas, metas apgalvoti situacija.
QUOTE(Kopustinuke @ 2011 10 11, 20:45)
Kardu karaliene
Kardu pazas
9 kardai
Nelabai isivaizduoju kokia tema, bo vien kardai...
Kardu pazas
9 kardai

Pakomentuosiu vėliau... kardų karalienė ir man kritošioje situacijoje...ir 9 kardai irgi

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 20:32)
Krito kardu pazas, VIII galia ir monetu 4 apversta.
Gal kazka laimejo, kazkas pasiseke..?
Vnz vnz .. todel ir reikia kad atsakytumete i mano klausimus

Na pagal kitu kortas tai matau kad man nesiseka si karta

QUOTE(Beatuk @ 2011 10 11, 21:06)
Krito kardu pazas, VIII galia ir monetu 4 apversta.
Gal kazka laimejo, kazkas pasiseke labai?
Gal kazka laimejo, kazkas pasiseke labai?

Beatuk aš juk atsakiau tau