Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

Mergai, ir manęs palaukit, dabar namiškius rikiuoju. Bet aš už geros valandos, tai jei per vėlu, tai prie kitų traukimų prisidėsiu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras raganėlės dar kartelį...

LABAI čia rimta jau praktika.. nesusijusi su kas ką veikė art.t... kas nori tasp abando

Klausimas... : Kokią žinią katik sužinojo mano draugė?

Kokios kortos krenta.. ir paskui atsakymas...
Atsakyti
Kadangi mano klausimai liko netasakyti, tad prasau jusu neaplenkti ir atsakyti..
Stai klausimai:
1. Ka jus jauciate kai maisydamos kortas ir kai bunate susikaupios klausimui/ ir /ar ji kartojate mintyse ir tt.
2. Kaip yra suprantama kas per darbas, kas per veikla, arba kas/kokie(dalykiniai, broliski ar meiles) santykiai sieja zmones?
kur galima rasti tokia info?
Butu aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šventikas gali būti ir mūsų vidinis dvasinis mokytojas, kaip mūsų aukštesnysis "Aš", dar g. b. angelas sargas. Su tuo vidiniu mokytoju, angelu sargu mes užmezgame ryšį intuicijos pagalba- sidabrinis raktas, kas veda į aukštesniąją sąmonę- auksinis raktelis. Gal mane pataisys kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 21:32)

LABAI čia rimta jau praktika.. nesusijusi su kas ką veikė art.t... kas nori tasp abando

Kardu karaliene
Kardu pazas
9 kardai

Kazka nemalonaus tai faktas, gal kokias apkalbas g.gif Nelabai isivaizduoju kokia tema, bo vien kardai...
Atsakyti
kadangi jau buvai visur, tai traukiau: kokia veikla siandien uzsiemei:

iskrito 8 taures, 3 kardai (a) velnias (a)

zinai- pirma mintis- kad pas psichologa aiskintis santykiu. na arba kaip kazkas sake kokiam susirinkime, kur sakyciau, kad nebais maloniu dalyku isgirdai, bet kadangi korta apversta- matyt atvirksciai- tau turejo palengveti - kazkokia situacija issisprende manyciau. Bet dar pasiliko klausimu kuriems reiketu susikaupti ir vienai gerai susidelioti mintis - tauriu 8 kiek skaiciau susijusi au atsiskyreliu.

manau toje vietoje buvai su vyru. vyras kortoj tiesia ranka - manau nori padeti. velnias vyrukui biski degina uodega...

koks emocinis fonas po veiklos:

XIV Susilaikymas

na - manau neapsisprendimas - pilsto moteriske is tuscio i kiaura. t.y situacija galutinai neispresta

Patarimas

XV Velnias

nu ka gi- nusidepiliuok ir viska sbus kaip sviestu patepta smile.gif)))

o jei rimciau- tai galbut kortos pataria nusileisti is debesu, tapti zemiskesnei, parodyti, kad Tu irgi zemes gyventoja ,atsizvelgti i instinktus, parodyti seksualuma smile.gif

va. jauciu giliai giliai i pievas ir paaiskes, kad tiesiog su suniuku ejai pasivaikscioti ir dainavai dainas..smile.gif) nu bet ka gi. laukiu verdikto smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 11, 21:33)
Kadangi mano klausimai liko netasakyti, tad prasau jusu neaplenkti ir atsakyti..
Stai klausimai:
1. Ka jus jauciate kai maisydamos kortas ir kai bunate susikaupios klausimui/ ir /ar ji kartojate mintyse ir tt.
2. Kaip yra suprantama kas per darbas, kas per veikla, arba kas/kokie(dalykiniai, broliski ar meiles) santykiai sieja zmones?
kur galima rasti tokia info?
Butu aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif

1. Stengiuos atsiriboti nuo bet kokių jausmų ir pašalinių minčių, kad jie neatsispindėtų kortose. Kad svarbios maišymo metu iškritusios kortos jau ne kart įsitikinau, nes būna taip, kad jas grūdu atgal į kaladę, bet po to vėl tas pačias ištraukiu, nors tu ką biggrin.gif arba bemaišant, nesąmoningai šauna į galvą konkreti korta ir ją po to ištraukiu. Kaip tai paaiškint - neįsivaizduoju smile.gif
2. Sunkų klausimą uždavei smile.gif Tokios informacijos niekur nerasi: čia individuali, asmeninė intuicija, sugebėjimas sintetinti informaciją, analizuoti, aišku, žinių bagažas ir svarbiausias momentas - praktika, praktika ir dar kartą praktika smile.gif
Šiaip jau, kuo toliau eini į mišką - tuo daugiau medžių, kaip jau ne kartą čia yra išsireikšta: suprantu, kad nieko nesuprantu...Taro - neišsemiami klodai, tik turėk noro gilintis ir mokytis smile.gif
Juk visai neseniai pradėjai, todėl visai suprantama, kad daug ko nepastebi smile.gif kai išmoksi 'abėcelę', įgysi šiek tiek praktikos, tos pačios dėlionės ir kombinacijos atrodys visai kitaip, nei jas matai dabar...elementarus palyginimas: visiškai nemoki vairuoti auto, sugalvoji mokytis. Pirma išmoksti taisykles, po to jau sėdi prie vairo, pirmus sykius nematai nei ženklų, nei šviesoforų, nes esi susirūpinęs bėgių ir pedalų ieškojimu...na, o su praktika visų šitų elementarių dalykų net nebepastebi, - tiesiog vairuoji... o toliau galima šnekėti apie avarijas, kurios visiems pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Cara

Apskritai su šventiko korta gan dažnai aš pati susiduriu.... tiekužduodant klausimus susijusius su situacijom,tiek klausimus susijusius su žmonėmis...bet dar sunkiai įkandama man ji... kalbant jei apie žmones... Padariau pastebėjimą kad tai dažniausiai būna labai savo įsitikinimų įsikibę asmenys....iš esmės jie yra geraširdžiai, bet turintys savo konkrečią nuomuonę, bet ganėtinai užsipyrę(čia jei kalbam apie žmogų) bent jau tokie mano pastebėjimai g.gif

Atkreipt dėmesį manau reikiair tai kaip jis apsirengęs... ir į jokarūną,,, ir tų dviejų vyrukų šaliaesančius rybus..vienas su lelijom baltom kitas su rozem raudonom,,,pati zynio apranga tame pilkame fone ji tiesiog spindi blink.gif .. tos baltoslelijos gal koks skaitumas... tyrumas nekaltumas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 20:32)

tauriu karaliene (a) IX atsiskyrelis lazdu 8 (a)

niu ka as zinau- gal kad ji turi konkurente . Nezinau, gal cia ir babciskas komentaras, bet ar jos neisdave draugas su kokia moteriske. ta apversta tauriu karaliene. 8 lazdos apverstos - gali buti kliutys, isdavyste. atsiskyrelis- vienisumas, metas apgalvoti situacija.
Atsakyti
QUOTE(Kopustinuke @ 2011 10 11, 20:45)
Kardu karaliene
Kardu pazas
9 kardai
Kazka nemalonaus tai faktas, gal kokias apkalbas g.gif Nelabai isivaizduoju kokia tema, bo vien kardai...

Pakomentuosiu vėliau... kardų karalienė ir man kritošioje situacijoje...ir 9 kardai irgi unsure.gif Įdomu gal dar busirgi daugiau norinčių
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 20:32)

Krito kardu pazas, VIII galia ir monetu 4 apversta.
Gal kazka laimejo, kazkas pasiseke..?

Vnz vnz .. todel ir reikia kad atsakytumete i mano klausimus 4u.gif

Na pagal kitu kortas tai matau kad man nesiseka si karta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 11 spalio 2011 - 21:17
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 11, 21:06)
Krito kardu pazas, VIII galia ir monetu 4 apversta.
Gal kazka laimejo, kazkas pasiseke labai?

Vnz vnz .. todel ir reikia kad atsakytumete i mano klausimus  4u.gif

Beatuk aš juk atsakiau tau ax.gif Dėl kortų traukimo ir t.t smile.gif
Atsakyti