Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

Matrica, kokias kalades turi?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 11, 22:47)
Mirabelei krito ta korta, kartais ji gali tiesiogiai kalbėti.

o kokia tai korta rode? g.gif
Atsakyti
Niu va, paziurejau filma, atejau pasitikrint kaip as tobulai viska atspejau, o cia pshhhhh. bet tai velnias- kaip cia dabar issiaiskinti kas prie ko. as suprantu, kad mokytis mokytis ir mokytis, bet tai nors viena butu ka i tema parasius. ech. Derut- ziaurios naujienos- laikykis- zinau, kaip negera kai tokie dalykai salia dedas. Gal tikrai vyno taures reiktu?
einu ziuret i kortas. del velnio- dekui- apie sita nesugalvojau- kazkaip instinktai instinktai, o kad apie sveikata- vat nesurisau.... o kitu merginu kortos. gal pabandom pasinagrinet atbuline data? ar cia bus nesamone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 11 spalio 2011 - 23:24
QUOTE(Cara @ 2011 10 11, 21:37)
Šventikas gali būti ir mūsų vidinis dvasinis mokytojas, kaip mūsų aukštesnysis "Aš", dar g. b. angelas sargas. Su tuo vidiniu mokytoju, angelu sargu mes užmezgame ryšį intuicijos pagalba- sidabrinis raktas, kas veda į aukštesniąją sąmonę- auksinis raktelis. Gal mane pataisys kitos 4u.gif

Aciu labai - padejai saves isknisime 4u.gif Matrica, o tu saunuole, sparciai tobuleji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 12 spalio 2011 - 06:47
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 11, 17:30)
Jei yra noras į mane JŪS kreiptis, tada prašau "Jūsų Tamsybe" wub.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta Jums is ryto 4u.gif
Sianakt miegojau su kortytemis, ot ax.gif Na nelabai gerai miegojau, bet ir sapnavau daug, i tame tarpe ir apie kortas kazka, bet nepamenu net ka doh.gif

Sio ryto kortos gan idomios g.gif , tai bokstas, kardu 9 apv. ir lazdu 4 apv. Maisant iskrito lazdu 2. Na kazkaip .. na ir kortikes iskrito nuo pacio ryto doh.gif Apibendrinant sakyciau kazko sugriuvimas ir staigus pokyciai, praradimai ir baime, dvejones bei "ikalinimas", o trecia korta sako apie neissipildziusias viltis. Kaip patarimas buvo XI teisingumas, ka supratau kaip "buk teisinga".
Nusprendziau paklausti kokioj srityj bus griuvimas, tai iskrito Isimylejeliai. Sakyciau labiau dvasiskai bus griuvimas, gal atsiras kazkoks zmogus kuris papildys griuvima ir padarys ji atgimimu g.gif
Ar turit komentaru? o gal papildymo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 12 spalio 2011 - 08:10
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 11, 23:10)
A-C-I-U Cia labai labai vertingas komentaras smile.gif

Na o aš  prispažinsiu manau jau..ištikro nemaniau, kad kuri nors pataikys.. nes aš ir pati nesugebėčiau pasakyti to,, nes nemano nosiai dar  tas dalykas..tiesiog buvo įdomu kokios kortos kris kitoms merginoms... ar kažkas panašaus.. Tarp kitko su viena raganele man krito panašiai..tiek kardu karaliene tiek ir kardu9etas... 9etas pas mane krit apv pozicijoje... Primoje buvo lazdu penki... Tarpkitko pas viena forumiete, kuri komentaro nerase...jai pirmoje pozicijoje krito lazdu penketeas,,,,
Aisku aš labai atisiprašau gal tokių praktikų nedėrėtų atilikinėt ateityje niekada.....
Tiesiog draugė sužinojo žinią apie žmogaus mirtį kuris sunkiai sirgo.....vat  verysad.gif  Ištirko dabar net ir negerai jaučiuos kad tokį klausimą iškėliau į viešumą... juk reikia žmogų ramybeje palikti..o aš čia su kortom savo blush2.gif  Ach tas jaunas protas.....

As traukiau tiesiom, siaip 9 kardu viena is reiksmiu yra liga. Galiausiai man vien kardai ejo, tai nurode, kad zinia buvo labai nekokia...
Atsakyti
QUOTE(Cara @ 2011 10 11, 22:37)
Matrica, kokias kalades turi?

Aš turiu Vaito iškirptas... o plonumo kaip laikraščio popieriukas, jau sakau nutrintos visos nuo mano būrimo ax.gif Tai nusipirkau kitas dar New Vision.. nes gan pigiai gavau jas.... Naujos smile.gif Tokios didelės ir kaip biškiuką laminuotos, palaminuotos...Tai slysta tos iš rankų kol dar neaptrintos turbūt... biggrin.gif Daugiau simbolių juose, o į juos aš labai atkreipiu dėmėsį, nes manau man kaip tik besimokančiai tas svarbiausia.. Ateityje gal rinksiuos dar kitokias smile.gif O tas New Vision turiu tik savaitę... Tai pastebėjau kad su tom senosiom geresnis atsakymas krenta, tikslesnis..o tos New Vision dar ,,šakojasi'' Sakau reikia laiko dar, turiu geriau jas apčiupinėt, apžiūrėt, daugiau kartų pameigot.... O šiandien su jom irgi kaip tik miegojau wub.gif Tas bus aktualu ir beatukui smile.gif Aš kaip su kortom miegu...spanuoju labaiiii įdomius sapnus.. Vat ir šiandien sapnavau visko blush2.gif
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 12, 06:46)
Aciu labai - padejai saves isknisime  4u.gif Matrica, o tu saunuole, sparciai tobuleji  smile.gif

Thanks bigsmile.gif Ištikro labai daug praktikuojuos aš, pačiai itin įdomu, o dar kaip sulaukiu iš artimųjų palaikymo tas dar labiau paskatina mane.. smile.gif Ypač vienos tetos komentaras nustebino kurią būriau... ir paskatymas bei palaikymas... Jei manęs niekas nepalaikytų manau pačiai būtų sunkiau.. nors daugumos nuomonė kritiška tais klausimais... unsure.gif O kritiška todėl, kad buvo apsilankę pas babuškas visokias schmoll.gif

o jau žinau kaip jos šneka lotuliukas.gif Tik ateini pas jas ir sako: MATAU KELIONĖ, TIKRAI VAŽIUOSI TUOJ Į UŽSIENĮ, DAUG KELIAUSI GYVENIME.. Ir t.t bigsmile.gif Čia man atrodo beveik visa dabartinė mūsų visuomenė daug keliauja visur.... dvi h ir jau esi anglijoje ar kitoje ES šalyje...
Atsakyti
labas rytas- na- dar neatsibodo spelioti einamus reikalus- jei kas norit- galit paziuret ka as veikiu iki pietu smile.gif

Na ir jei kam ko norisi istraukti- galiu pabandyti, nors ir nekas su interpretacijom gaunasi smile.gif siandien as su kortom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 12, 08:01)
Laba ryta Jums is ryto  4u.gif
Sianakt miegojau su kortytemis, ot  ax.gif  Na nelabai gerai miegojau, bet ir sapnavau daug, i tame tarpe ir apie kortas kazka, bet nepamenu net ka  doh.gif

Sio ryto kortos gan idomios  g.gif , tai bokstas, kardu 9 apv. ir lazdu 4 apv. Maisant iskrito lazdu 2. Na kazkaip .. na ir kortikes iskrito nuo pacio ryto  doh.gif  Apibendrinant sakyciau kazko sugriuvimas ir staigus pokyciai, praradimai ir baime, dvejones bei "ikalinimas", o trecia korta sako apie neissipildziusias viltis. Kaip patarimas buvo XI teisingumas, ka supratau kaip "buk teisinga".
Nusprendziau paklausti kokioj srityj bus griuvimas, tai iskrito Isimylejeliai. Sakyciau labiau dvasiskai bus griuvimas, gal atsiras kazkoks zmogus kuris papildys griuvima ir padarys ji atgimimu  g.gif
Ar turit komentaru? o gal papildymo?

Hmz.... labai žiūri tokiom bendrom reikšmėm..pabandyk kaip dienso situacijai papraščiau... Aišku kiek skaičiau vienai forumietei kruiai krito bokštas visada susižeiszdavo... smile.gif kažką.. man bokštas kaip vakarui nustatyti arba dienos situacijai..krito tik kartą...

Ir kaip krito tarp kitko tada buvo vakaras, nes susiruošiau eiti į šokius.. Ir krito tas bokštas, atsimenu tauriu riteris... ir velnias bigsmile.gif biggrin.gif Tai žinokit geriau nepasakosiu kokį vakarą aš tada užturėjau...nes ir pačiai sarmata prisiminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Negana to dar susipažinau su vienu žmogumi ir iškart labai staigiai jis man patiko ir krito į akis zaraza... Net neatsimenu kada taip jaučiausi kaip dundukė tikra wub.gif wub.gif lotuliukas.gif aišku dar velnias tą ir pastiprino jausmą tam žmogui.... o velnias ką sako... KAd labai tą žmogų aš suidealizuosiu ir visaip kitaip pati pagražinsiu pasąmonėje jo gražumą ir t.t smile.gif Nors to gal ir nėra realiai... Jis - eilinis smile.gif
Atsakyti
Aš šiąnakt su kortom nemiegojau, bet iš vakaro labai daug būriau, tai sapnavau aukštai iškilusias tris kortas , kitų dviejų nepamenu, tik lazdų karalius storu balsu man davė patarimus, net pabudau iškart po tokio sapno blink.gif Gal čia pilnatis taip veikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 12, 09:36)
labas rytas- na- dar neatsibodo spelioti einamus reikalus- jei kas norit- galit paziuret ka as veikiu iki pietu smile.gif

Na ir jei kam ko norisi istraukti- galiu pabandyti, nors ir nekas su interpretacijom gaunasi smile.gif siandien as su kortom smile.gif

Man iškrito bokštas XVI, lazdų karalienė ir teisingumas XI, bandau įsivaizduoti gal tvarkaisi kokius namus, spintas (bokstas gal simbolizuoja kad vasarinius drabuzius dedi giliai i spintą), rūpiniesi namiškių reikalais. Labai sunku man čia įsivaizduoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 12 spalio 2011 - 08:51
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 10 12, 08:50)
Aš šiąnakt su kortom nemiegojau, bet iš vakaro labai daug būriau, tai sapnavau aukštai iškilusias tris kortas , kitų dviejų nepamenu, tik lazdų karalius storu balsu man davė patarimus, net pabudau iškart po tokio sapno  blink.gif Gal čia pilnatis taip veikia  smile.gif
Papildyta:
Man iškrito bokštas XVI, lazdų karalienė ir teisingumas XI, bandau įsivaizduoti gal tvarkaisi kokius namus, spintas (bokstas gal simbolizuoja kad vasarinius drabuzius dedi giliai i spintą), rūpiniesi namiškių reikalais. Labai sunku man čia įsivaizduoti  doh.gif

Net nusijuokiau lotuliukas.gif Pabandžiau įsivaizduoti tą sapną... 4u.gif
Atsakyti