Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 12, 09:54)
Net nusijuokiau  lotuliukas.gif  Pabandžiau įsivaizduoti tą sapną... 4u.gif

Reikia tikriausiai klausyti jo patarimų, kad kitą naktį su ta lazda nekaukštelėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 12, 09:36)
labas rytas- na- dar neatsibodo spelioti einamus reikalus- jei kas norit- galit paziuret ka as veikiu iki pietu smile.gif

As pabandysiu ax.gif neuzeju kelias dienas o cia ziurau judesiukas neblogas bigsmile.gif

Tai va ka veiksi iki pietu:
Kardu IV

As tai pabandysiu bendrai paziuret. Ramiai sau mastysi ar skaitysi knyga kokia ir gal dar pamedituosi. VA rolleyes.gif Beje jei sirgai, tai siandien manau jau jaustis turetum sveika.

Nu laukiu a labai nusipezejau cia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 11, 22:43)
o kokia tai korta rode? g.gif

Pakaruoklis pas tave buvo, patarimuose.
Papildyta:
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 11, 23:00)
Velnias....

o kitos tavo kortos ką sako aišku, ar ne?
nes tikrai viskas labai iškalbingai, aš pasiėmiau tavo ištrauktas kortas ir pagal Crowlį pažiūrėjau, nu tai čiki apibūdina situaciją.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 12, 09:21)
Pakaruoklis pas tave buvo, patarimuose.
Papildyta:

o kitos tavo kortos ką sako aišku, ar ne?
nes tikrai viskas labai iškalbingai, aš pasiėmiau tavo ištrauktas kortas ir pagal Crowlį pažiūrėjau, nu tai čiki apibūdina situaciją.

aha. croulis. as rider waita traukiau. paziureisu ir crouli, dekui. jei ka- klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 12, 09:50)
aha. croulis. as rider waita traukiau. paziureisu ir crouli, dekui. jei ka- klausiu smile.gif

Tu dirbi tik su Vaitu?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 12, 10:16)
Tu dirbi tik su Vaitu?

jei tai galima pavadinti darbu:) turiu dvi kalades- waito ir croulio. crouli lieciau pora kartu- man waitas kol kas paprasciau- as gi turbut koki menesi tik su taro draugauju. o kadangi su waitu paprasciau- tai jis mano dazniausias patarejas smile.gif

o ka? smile.gif

na- jau pasisakyt ka veikiu, ar bus norinciu traukt?
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 12, 11:06)
na- jau pasisakyt ka veikiu, ar bus norinciu traukt?

Nagi ištraukiau. Bokštas.
Tai jei pagal tradiciją, tai turėtum arba spintas, namus tvarkyti, arba indus daužyti, arba būti pirštą įsipjovus. Kas dar? g.gif A, šiukšles iš namų nešti.

Na, mane tiesiog nustebino, kaip tiksliai kortos parodė mano paskutinio meto situaciją, ir patarimas žvėriškai tikslus ir geras. Tiesiog į dešimtuką. Nesakyčiau kad kaip dienai gera kombinacija, bet būtent kaip bendra paskutinio meto.
Iki šiol maniau kad tik Crowlis taip sugeba. Bet dabar pagarba ir Waitui.

Tai jau sakyk, sakyk, laukiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 12 spalio 2011 - 11:15
QUOTE(dera1 @ 2011 10 12, 11:11)
Nagi ištraukiau. Bokštas.
Tai jei pagal tradiciją, tai turėtum arba spintas, namus tvarkyti, arba indus daužyti, arba būti pirštą įsipjovus. Kas dar?  g.gif  A, šiukšles iš namų nešti.

Na, mane tiesiog nustebino, kaip tiksliai kortos parodė mano paskutinio meto situaciją, ir patarimas žvėriškai tikslus ir geras. Tiesiog į dešimtuką. Nesakyčiau kad kaip dienai gera kombinacija, bet būtent kaip bendra paskutinio meto.
Iki šiol maniau kad tik Crowlis taip sugeba. Bet dabar pagarba ir Waitui.

Tai jau sakyk, sakyk, laukiam.

aisku. na bent jau kortos teisingai krenta- liko ismokt interpretuot.

tai va, merginos- Jus saunuoles ir isirasom i boksto reiksmes- tvarkymasis.

sveiciu zinocia virtuve. generaliskai. nelabai supratau kardu 4 - bet gal pataikyta traukt tuo metu, aki as per pretraukele voliojausi pries kompa. as ji numetus ant lovos ir skaitau-rasau gulimoj pozicijoj- tiesa- ant pilvo, ne ant nugaros:)))
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 12, 11:24)
tai va, merginos- Jus saunuoles ir isirasom i boksto reiksmes- tvarkymasis.

Tai jau dabar garantuotai užtvirtinam -kaip dienos korta Bokštas -tvarkymasis. Vienoks ar kitoks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 12, 12:31)
Tai jau dabar garantuotai užtvirtinam -kaip dienos korta Bokštas -tvarkymasis. Vienoks ar kitoks.  biggrin.gif

Sakai? g.gif O as po sito Arkano pameciau raktus
Taip sakant paleidau praeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 10 12, 11:34)
Sakai? g.gif O as po sito Arkano pameciau raktus
Taip sakant paleidau praeiti biggrin.gif

Na galimi ir praradimai. Kaip ir išmetimai kažko. Viskas susiję. Tiesiog įvairūs pokyčiai.
Atsakyti
mmm, kaip smagu ir aš pataikiau, jei būčiau metus 1 kortą, tai pirma korta ir krito bokštas... smile.gif
Atsakyti