QUOTE(RositaK @ 2011 10 21, 14:14)
egk negaliu patiketi tuo, ka rasai! rodes viskas kaip ir gerai...

nu bet klausyk, as vistik dar pakartociau skaiciukus, nes cia buvo 11dpi? beto, juk kita klinika-gal kokia paklaida tarp ju, o skaiciukai vistik dabar mazi kolkas, tai ir paklaida labai gali itakoti..
kas liecia pregnili, tai cia tas pats ovitrele ar pregyl-abu jie hcg hormonai

paprastai tam tikromis dienomis po isodinimo kai kam juos taiko, bet kai jau kabinasi, tai net nezinau...
o ka Treijsas sake del antru skaiciu??

o mmm dar nera?
ir nenutrauk vaistu!
Nėra mmm, niekur nebeskauda, netepa. O Treijsas kaip antradienį užgarantavo kad tikrai viskas čia yra gerai, tai taip vakar pasakė kad labai blogai...
Pakartosiu dar rytoj, tik vardan stebuklo. Ir vaistų dar nenutraukiau, nors Treijsas sakė, kad galiu jau nutraukt, nes viskas
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 10 21, 14:30)
Iš savo skaudžios patirties nepatarčiau Pregnyl. Būtent man taip ir gavosi žiemą, kad po jo suleidimo organizmas neatmetė nesivystančio ir reikėjo daryti valymą. Bent jau aš taip manau, kad dėl šių vaistų savaime neįvyko
persileidimas.
egk, tavo vietoje aš pasitarčiau su Treijsu ir aplankyčiau Bykovą. Laikykis, saulyte
Ne, su Pregnyliu nebesavivaliausiu. Na su MB irgi taip galvojam, kad dėl Bykovos vis tik su Treijsu pirma pakalbėsim. Be jos nieko ir nebeliko, nes to Georgio Londone neįpirksim...