Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(pasifica @ 2011 10 21, 17:38)
na ką - žinios nekokios verysad.gif 3,48. lauksiu savo niekaip neateinančių mm ir bandysim dar kartą su savo snaigutėm  wub.gif
Paguodos žodžių man tikrai nereikia - laikausi tvirtai, netgi sakyčiau ir savo MB raminu - vadinasi ne šį kartą  4u.gif

console.gif
Atsakyti
na ką - žinios nekokios verysad.gif 3,48. lauksiu savo niekaip neateinančių mm ir bandysim dar kartą su savo snaigutėm  wub.gif
Paguodos žodžių man tikrai nereikia - laikausi tvirtai, netgi sakyčiau ir savo MB raminu - vadinasi ne šį kartą  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 20, 21:59)
Egk, neturiu zodziu sad.gif

Gal kas zinote-ar Treisas dirbs sestadieni, ir iki keliu valandu dirba?  g.gif

dirbs iki 11, man sake kad bus smile.gif
Atsakyti

console.gif
Pavydžiu tau, kad laikaisi tvirtai...
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(MonaJ @ 2011 10 21, 07:06)
ar 3V isbandet? wink.gif

Atėjo ir be 3V smile.gif Tad pirmadienį važiuoju išlaidauti.

QUOTE(pasifica @ 2011 10 21, 16:38)

Pavydėtinos stiprybės moteris 4u.gif

egk, kaip tu ir tavo skaičiukai?

Laukiam iš Atilojos žinių apie punkciją.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nemazai jau prirasiau IF temutej. Gaila tikrai kad nepasiseke pasifica bet esi saunuole,kad nepasiduodi ir nenuleidi ranku.Labai palaikau visas mergaites, ir zaviuosi tavo stiprybe-tikek ir bus atliginta uz tavo tikejima.Sekmes kuo didziausios wub.gif
Egk stiprybes ir linkiu,kad pagaliau atrastu priezasti kas kame ir ja kuo greciau pasalintu 4u.gif Stiprybes,stiprybes ir tikejimo.Tu ne viena-mes visos tave palaikom,o as apkabinu tave console.gif console.gif console.gif
Tikiuosi ir laukiu ziniu nuo Atilojos, tikrai manau kad viskas bus ok ir ji mums atnes superiniu ziniu 4u.gif
O visoms mergaitems startojancioms ir laukiancioms kuo geriausiu ziniu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Pakartojau - jau 7 liko, lauksiu mėmių dabar
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Kur pasislepusi dingo? Idomu kokios pas ja naujienos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 22, 15:39)
Ačiū, mergaitės 4u.gif

Laikykis 4u.gif , labai gaila ....
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 22, 10:59)
Labas rytas,
Atėjo ir be 3V smile.gif Tad pirmadienį važiuoju išlaidauti.

Perkunas, tai ko manes nepalaukei? biggrin.gif Mano mmm uzklydo kazkur... doh.gif
O tu sakyk-tau Treisas liepe atvaziuoti 4cd? Nes jei vakar sulaukei, tai kaip cia gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 10 22, 15:57)
Kur pasislepusi dingo? Idomu kokios pas ja naujienos. g.gif

niekur nedingau.
ištisai maudžia kiaušidę, tai visą dieną gulinėju. buvo toks skausmukas suėmęs, kad ir paeiti negalėjau.

naujienų jokių, toliau badomės (pakeitė dozes šiek tiek). ir kitos savaitės pradžioje - punkcija.

beje, ta nususi kiaušidė irgi priaugino folių, tik, gaila, kad per vėlai. Treisas net nežiūri jos, maždaug naudos jokios.
o va ta skaudanti tai turi tris.

pliuske, aš net nejaukiai jaučiuosi, kad Tu mane vis taip kalbini, sergi už mane...
neimk manęs už pavyzdį, nes, esu įsitikinus, nekoks pavyzdys esu.

kaip gaila, kad tenka perskaityti, kad kažkam nepavyko. imkit mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 22, 15:39)
Ačiū, mergaitės 4u.gif

labai liudna sad.gif stiprybes 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 22, 18:09)
niekur nedingau.
ištisai maudžia kiaušidę, tai visą dieną gulinėju. buvo toks skausmukas suėmęs, kad ir paeiti negalėjau.

naujienų jokių, toliau badomės (pakeitė dozes šiek tiek). ir kitos savaitės pradžioje - punkcija.

beje, ta nususi kiaušidė irgi priaugino folių, tik, gaila, kad per vėlai. Treisas net nežiūri jos, maždaug naudos jokios.
o va ta skaudanti tai turi tris. 

pliuske, aš net nejaukiai jaučiuosi, kad Tu mane vis taip kalbini, sergi už mane...
neimk manęs už pavyzdį, nes, esu įsitikinus, nekoks pavyzdys esu.

kaip gaila, kad tenka perskaityti, kad kažkam nepavyko. imkit mergaitės  4u.gif

viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti