Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 22, 18:09)
niekur nedingau.
pliuske, aš net nejaukiai jaučiuosi, kad Tu mane vis taip kalbini, sergi už mane...
neimk manęs už pavyzdį, nes, esu įsitikinus, nekoks pavyzdys esu.

Oi, nesijausk taip. irnesakyk.gif Sergu tiek uz tave tiek ir uz visas mergaites, tik kad tau taikoma tokia pat schema kaip ir man bus, tai ir seku tave. Jei tu nieko pries ax.gif Labai tave palaikau ir palaikysiu iki pat teigiamo rezultato nestuke.gif Aukstyn nosiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 22 spalio 2011 - 18:00
QUOTE(pliuske @ 2011 10 22, 18:59)
Oi, nesijausk taip. irnesakyk.gif Sergu tiek uz tave tiek ir uz visas mergaites, tik kad tau taikoma tokia pat schema kaip ir man bus, tai ir seku tave. Jei tu nieko pries  ax.gif Labai tave palaikau ir palaikysiu iki pat teigiamo rezultato nestuke.gif Aukstyn nosiuka mirksiukas.gif

kada žadi pradėti ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 22 spalio 2011 - 18:23
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 22, 16:35)
Perkunas, tai ko manes nepalaukei?  biggrin.gif Mano mmm uzklydo kazkur... doh.gif
O tu sakyk-tau Treisas liepe atvaziuoti 4cd? Nes jei vakar sulaukei, tai kaip cia gaunasi?  g.gif

Sorry ax.gif Ne vinovata jaja..ani sami prishli biggrin.gif Gal dar spėsi suvartojus 3V iki pirmadienio susisukti mirksiukas.gif
Aš penktadienį iš kart pasiskambinau, o sesutė, paklausus kada prasidėjo ir išgirdusi atsakymą, kad po pietų, sako, kad ryt -t.y. šeštadienis skaitysis pirma diena. Tad pirmadienis bus trečia. Vat taip ir gaunas.
Bet jau tokia vakar ch... savijauta buvo. Matyt tas dipherelinas veikia. Fui fui.

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 22, 17:09)
niekur nedingau.
ištisai maudžia kiaušidę, tai visą dieną gulinėju. buvo toks skausmukas suėmęs, kad ir paeiti negalėjau.

naujienų jokių, toliau badomės (pakeitė dozes šiek tiek). ir kitos savaitės pradžioje - punkcija.

Per kančias į žvaigždes, taip sakant. Nesmagu, kad diskomfortą jauti, bet svarbiausia, kad rezultatas džiugintų.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 22, 18:09)
niekur nedingau.
ištisai maudžia kiaušidę, tai visą dieną gulinėju. buvo toks skausmukas suėmęs, kad ir paeiti negalėjau.

naujienų jokių, toliau badomės (pakeitė dozes šiek tiek). ir kitos savaitės pradžioje - punkcija.

beje, ta nususi kiaušidė irgi priaugino folių, tik, gaila, kad per vėlai. Treisas net nežiūri jos, maždaug naudos jokios.
o va ta skaudanti tai turi tris. 

pliuske, aš net nejaukiai jaučiuosi, kad Tu mane vis taip kalbini, sergi už mane...
neimk manęs už pavyzdį, nes, esu įsitikinus, nekoks pavyzdys esu.

kaip gaila, kad tenka perskaityti, kad kažkam nepavyko. imkit mergaitės  4u.gif

Auksciau nosi, as taip pat tris auginau (nu dar 2 mazi buvo), bet is tu triju siandien kaip tik 3 kiausialastes gavome. Dabar laukiu pirmadienio kaip susibendraus su MB turtu.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 22, 19:09)
kada žadi pradėti ?  ax.gif

Tikiuosi siais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 10 22, 23:02)
Tikiuosi siais metais  biggrin.gif

linkiu suspėt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 22, 23:07)
linkiu suspėt  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 22, 20:02)
Sorry  ax.gif  Ne vinovata jaja..ani sami prishli biggrin.gif Gal dar spėsi suvartojus 3V iki pirmadienio susisukti  mirksiukas.gif
Aš penktadienį iš kart pasiskambinau, o sesutė, paklausus kada prasidėjo ir išgirdusi atsakymą, kad po pietų, sako, kad ryt -t.y. šeštadienis skaitysis pirma diena. Tad pirmadienis bus trečia. Vat taip ir gaunas..

Parasyk kaip tau seksis pirmadieni mirksiukas.gif O as tai dar laukiu mmm doh.gif
O kokia tau schema taikys-trumpa ar ilga, ir kokia doze planuoja skirt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 23, 10:38)
Parasyk kaip tau seksis pirmadieni  mirksiukas.gif  O as tai dar laukiu mmm  doh.gif
O kokia tau schema taikys-trumpa ar ilga, ir kokia doze planuoja skirt?  g.gif

Sveikos,

Būtinai pasipasakosiu smile.gif

Aš aną savaitę susileidau diphereliną, o gonalio lyg sakė po 225 skirs.
O kada pagal kalendorių tavosios turėtų pasirodyti?

Nusipirkau knygą - pasiruošus kelionei jaučiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 23, 15:24)
Sveikos,

sekmes rytoj 4u.gif tu pas Treisa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 23, 15:24)
Sveikos,

Kad mano nelabosios nereguliarios, tai sunku nuspet. Pagal viska turejo but vakar doh.gif
Man tai sake 2cd atvaziuoti, nesake nieko leistis, tai taip idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 23, 14:43)
sekmes rytoj  4u.gif tu pas Treisa?  4u.gif

Aha, pas jį.

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 23, 14:54)
Kad mano nelabosios nereguliarios, tai sunku nuspet. Pagal viska turejo but vakar  doh.gif
Man tai sake 2cd atvaziuoti, nesake nieko leistis, tai taip idomiai  g.gif

Nežinau kodėl jis man ilgą skyrė. Svarbu jis žino smile.gif

Ateis ir tavosios...niekur jos nesidės...
Atsakyti