Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE([Ecta] @ 2009 01 23, 00:59)
belieka laukti ir tiketis geriausio.  kaip man pasake viena ginekologe jei nera itarimu, kad gali baigtis blogai tavo sveikatai ir nori sekmingo nestumo, vengti echoskopu ir bet kokiu intervenciju. kol vaikutis mazutis(t.y. nestumas nedidelis) echo daryt tai tas pats kaip pervaziuot vaikuti su traktorium.

vat cia tai jau sakuciau biski dezinformuoji. echo nera reikiamybes daryt jai viskas gerai ir sekmingai nestumas vystosi bet jai kazkas negerai tai kazi ar pati noretum ta negyva vaisiu menesi savyje nesioti???
mano gine pasake labai aiskiai jai tai jau taip butu kaip tu sakai ar kad ten skatintu apsigimimus tai pacios ginekologes gimdytu vaikus kyborgiukus nes jos darosi zymiai dazniau echo nei paprastas zmogutis
o ir moksliskai nera irodyta ar tai kenkia ar ne tai nemanau kad reikia iskart sakyt kad echoskopija prilygsta traktoriaus pervaziavimui
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 01 23, 17:01)
vat cia tai jau sakuciau biski dezinformuoji. echo nera reikiamybes daryt jai viskas gerai ir sekmingai nestumas vystosi bet jai kazkas negerai tai kazi ar pati noretum ta negyva vaisiu menesi savyje nesioti???

nedezinformuoju. man taip mazeikiuose per apziura viena gine pasake. jei reikia pavardes parasysiu i az. pasidalinau info ka isgirdau nereikia iskart pulti.
Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2009 01 23, 17:09)
nedezinformuoju. man taip mazeikiuose per apziura viena gine pasake. jei reikia pavardes parasysiu i az. pasidalinau info ka isgirdau nereikia iskart pulti.

nu jau tikrai nepuolu ir nera del ko pult mirksiukas.gif tiesiog pasakiau ka esu is ne vienos gines girdejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 01 23, 19:00)
nu jau tikrai nepuolu ir nera del ko pult mirksiukas.gif tiesiog pasakiau ka esu is ne vienos gines girdejusi  mirksiukas.gif

Bet kuriuo atveju - manau visos sutiks, kad jeigu viskas gerai - nera ko kas savaite savo pilvuku po echoskopu kisti vien del smalsumo... (uztenka periodiskai) O jeigu jau itarimai, kad kazkas negerai - manau nori ar ne - neisvengsi tu echoskopu... Ir darysi tiek, kie reikia.. cia pagal situacija manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 23 sausio 2009 - 19:40
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 01 23, 20:39)
Bet kuriuo atveju - manau visos sutiks, kad jeigu viskas gerai - nera ko kas savaite savo pilvuku po echoskopu kisti vien del smalsumo... (uztenka periodiskai) O jeigu jau itarimai, kad kazkas negerai - manau nori ar ne - neisvengsi tu echoskopu... Ir darysi tiek, kie reikia..  cia pagal situacija manau

tai juk as ir pati taip pradzioj parasiau mirksiukas.gif ir visiskai su tuo sutinku mirksiukas.gif
vat man pvz pradzioj buvo bedeliu tai ir tai kas dvi savaites teziurejo o eidavau pas gine kas savaite. o daba kai jau viskas ciki jau senai ir nebeziuri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 01 24, 07:23)
tai juk as ir pati taip pradzioj parasiau mirksiukas.gif ir visiskai su tuo sutinku mirksiukas.gif
vat man pvz pradzioj buvo bedeliu tai ir tai kas dvi savaites teziurejo o eidavau pas gine kas savaite. o daba kai jau viskas ciki jau senai ir nebeziuri  mirksiukas.gif

Pas mane tas pats smile.gif Tai tegul tik ziuri kiek reikia - kad tik ka gero pasakytu 4u.gif O kai viskas susitvarkys... manau ziures daug reciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 01 24, 14:15)
Pas mane tas pats smile.gif Tai tegul tik ziuri kiek reikia - kad tik ka gero pasakytu  4u.gif  O kai viskas susitvarkys... manau ziures daug reciau... blush2.gif

taip ir bus mirksiukas.gif viskas bus kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 01 24, 18:37)
taip ir bus  mirksiukas.gif viskas bus kuo puikiausiai mirksiukas.gif

Na ir as to labai tikiuosi 4u.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 01 24, 14:15)
Pas mane tas pats smile.gif Tai tegul tik ziuri kiek reikia - kad tik ka gero pasakytu  4u.gif  O kai viskas susitvarkys... manau ziures daug reciau... blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas yra susidures su vienu is daugiavaisiaus nestumo nesivystimu molekulineje fazeje (dar neissivyscius iki embriono)
kokia rizika antram vaikeliui: genetine liga, apsigimimai ir pan.
pas mane dvyniai is vieno burbuliuko su pertvara.
dabar taip bijau del antro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 02 01, 16:48)
kas yra susidures su vienu is daugiavaisiaus nestumo nesivystimu molekulineje fazeje (dar neissivyscius iki embriono)
kokia rizika antram vaikeliui: genetine liga, apsigimimai ir pan.
pas mane dvyniai is vieno burbuliuko su pertvara.
dabar taip bijau del antro  verysad.gif

ot vargelis verysad.gif
Atsakyti
..as 4savaite nescia, salia gemaliuko hematoma, itaria besivystanti persileidima, po 2 savaixciu pas gydytoja vel, skaiciau cia viska, su tom kurioms liudesys aplanke verkiau...toms kurioms sekmingao-dziaugiausi...bet taip neramu. dabar suprantu ka reiskia laukimo minutes... laikykimes
Atsakyti