Sveikos mergaites. Ir man ta pati problemele

Pries dvi savaites suzinojau, kad laukiuosi. Bet kadangi dar buvo tik 4-5 savaites ir puikiai jauciausi, pamaniau, kad pas gine eisiu tik sulaukus 7 savaites. Bet si ketvirtadieni prdaejo labai stipriai skaudeti pilvuka

nulekiau iki poliklinikos, kur mane apziurejo su echoskopu ir gydytojas is karto pasake, kad nesivystantis, nes pagal skaiciavimus turejo buti 6-7 sav., o echoskopas rode tik 5 sav. Gydytojas is karto patare gultis darytis gimdos abrazija. Nusprendziau suzinoti dar vienos gydytojos nuomone ir vakar nulekiau pas kita gydytoja. Atsakymas buvo, kad 50-50 arba nesivystantis, arba velesnis pastojimas, nes nereguliarios menesines. Liepe palaukti iki ketvirtadienio ir tada bus matyti.
Bet man iskilo problema del skausmo: nuo ketvirtadienio iki siandien ziauriai skuda pilva ir nugara, net negaliu sedeti, apie normalu miega net kalbos nera. Vienas gydytojas leido gerti ibuprofena, kita gydytoja liepe gerti no-spa, kuri beje, visai nesumazina skausmo. Kraujavimo nera - gal vakar isbego mazytis laselis kraujo, bet toks balksvas.
Norejau paklausti jusu, ar ir jums buvo tokie stiprus skausmai? Nes tik isgerus ibuprofeno galiu kazkiek judeti ar miegoti.
P.S. laikykites mergaites, viskas bus gerai mums visoms