Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(Besaike @ 2009 03 12, 15:50)
Man irgi buvo nesivystantis nestumas, kaip prasidejo laukimo dienos nuo 6sav taip iki pat 9 ir tada savaime viskas isivale. Kai kalbejau su gine, sake kad jei gimda savaime isivalo nera rizikos bandyti pastoti po pirmu mm, o siaip rekomeduojama palaukti nors 3 menesiu. As po pirmu mm po persileidimo, pradejau bandyti pastoti ir iskart pastojau. Tiesam man dar labai mazai savaiziu, savijauta fiziskai gera, bet psichologiskai ........ reikejo dar palaukti, nes baigiu pavirsti i paranojike, taip bijau kad vel nuejus pas daktara neisgirsciau nuosprendzio

Va būtent tai ir turėjau omeny kalbėdama apie psihologinę savijautą. Viskas bus gerai , besaike, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2009 03 12, 14:22)
sveikos. Asta m , as taip pat esu is spaliuku skyrelio, tiksliau buvau.vakar suzinojau, kad nesivystantis nestumas, uzstrigom ties 6 savaitem. Ziaurus skausmas. Planavaom tris metus. gydytoja paleido namo, kaed dpati gimda isivalytu. Norejau paklausti ar labai buna stiprus kraujavimas?? ir po kiek laiko leidzia vel bandyti??

Uzjauciu tave labai.pergyvenau ta skausma du kartus .Man irgi uzstrigdavo 6 savaiciu.Labai stipraus kraujavimo nebuvo,na toks kaip per gausias menesines.Bet va skausmas sirdyje,kad gyvent nesinorejo. doh.gif
Uzsimirs,pamatysi,kaip supuosi savo leliu kita karta.O tu sunkiai pastoji?Mano situacija buvo ta pati.Bet as suradau priezasti,pasidarydama tyrimus ir dabar mano suneliui 9 menesiai. ax.gif Pamatysi ir tau pasiseks.
Aisku lengva pasakyti laikykis...
Atsakyti
mergaites o tai normalu, kad gydytoja liepe eiti namo ir laukti kol issivalys pati gimda??? o kai pradedi krauojuot tiesiog laukti kol iskrauijuosi??
Atsakyti
QUOTE(Besaike @ 2009 03 12, 15:50)
Man irgi buvo nesivystantis nestumas, kaip prasidejo laukimo dienos nuo 6sav taip iki pat 9 ir tada savaime viskas isivale.
.... reikejo dar palaukti, nes baigiu pavirsti i paranojike, taip bijau kad vel nuejus pas daktara neisgirsciau nuosprendzio

šaunu,kad taip lengvai išsivalė 4u.gif lengvo ir laimingo nešiojimo wub.gif ir nuostabaus lialiaus wub.gif

QUOTE(migle11 @ 2009 03 12, 16:50)
mergaites o tai normalu, kad gydytoja liepe eiti namo ir laukti kol issivalys pati gimda??? o kai pradedi krauojuot tiesiog laukti kol iskrauijuosi??

Matyt,dar turi laiko ir sveikatos laukti 4u.gif man gydytoja leido laukti tris savaites.. po to duoti vaistai sukelti persileidimą, bet jie nepadėjo.. kraujavau, bet nepakankamai.. man ta abrazija skamba kaip košmaras fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2009 03 12, 16:50)

O kiek tau savaičių? O dabar tu krajuoji?
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 03 12, 17:05)

Sveikos merginos
Man irgi nustate nesivystanti nestuma verysad.gif ir liepe eit laukti kol prasides kraujavimas, jei nestiprus tai ateit kai baigsis jei stiprus tai vaziuoti i ligonine
Ar buvo kuriai nors taip, as net nezinau i kokia ligonine jei ka vaziuot
gal durnas klausimas, bet kodel reikia laukt stipraus kraujavimo ir kokia procedura atlieka tada?
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 03 12, 18:05)

turetu buti 8, o rodo sesias. Toks tepimas yra
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma tikiuosi sita leliu isnesiosiu ...

Laukti liepe todel kad daktarai skaito kad yra geriau jeigu gimda pati isivalo, jeigu jos niekas neisdrasko, tada ir pastojima greiciau gali planuoti.

Man irgi nebuvo stipraus kraujavimo, bet uz tai po persileidimo kai prasidejo pirmos mmm tai galvojau viskas net i darba neiseisiu tiesiog plaukiau

As jauciau labai didele baime, kai irgi liepe namie laukti galvojau koks tas kraujavimas, kas ten turi pasisalinti ir panasiai, bet viskas vyksta panasiai kaip per gausias mm

Stiprybes jums didziausios console.gif
Atsakyti
QUOTE(Besaike @ 2009 03 12, 17:39)

As jauciau labai didele baime, kai irgi liepe namie laukti galvojau koks tas kraujavimas, kas ten turi pasisalinti ir panasiai, bet viskas vyksta panasiai kaip per gausias mm

nežinau,aš vakar taip pat plaukiau,o pasirodo, neišsivalė ir net nežymu,kas ten vyko (nes žiūrėjo echoskopu) doh.gif man sakė, kad turi laabai skaudėti.. išrašė receptą Ketanovui.. man vakar jo neprireikė, tai jau džiaugiausi, kad lengvai išsisukau doh.gif gal nebent poros savaitėlių neštumui užtenka tokio mėnesinių gausumo.. unsure.gif
Atsakyti
Visai nebezinau ka daryti
tai tiesiog laukti ir stebeti kraujavima? gal kam irgi taip buvo,kad liepe laukti kol kraujavimas prasides ir tada jei stiprus kreiptis pas daktarus
tik nesuprantu ka tie daktarai darys, abrazija???? gal zinot ar ja visada daro ar nevisada?
Atsakyti
QUOTE(giedre84 @ 2009 03 12, 19:04)
Visai nebezinau ka daryti
tai tiesiog laukti ir stebeti kraujavima? gal kam irgi taip buvo,kad liepe laukti kol kraujavimas prasides ir tada jei stiprus kreiptis pas daktarus
tik nesuprantu ka tie daktarai darys, abrazija???? gal zinot ar ja visada daro ar nevisada?

man taip sakė.. bet kaip minėjau, nesulaukiau kokių reikia.. man minėjo, jei gerai išsivalo gimda, abrazijos nereikia 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
koks turetu buti kraujavimas as tiksliai nezinau,man (11 sav) pradzioj pradejo tepliot,o paskui prasidejo stiprus pilvo skausmai,saremiai (jauciau kaip stipriai susitraukia gimda,to tikrai nebudavo per menesines) ,ir tada pradejau kraujuot labai stipriai,su kresuliais ir gabalais,praradau samone ir tada mane greitoji nuveze i ligonine,kur iskart padare abrazija. Niekada nenoreciau pakartoti to baisaus jausmo,tos kosmariskos narkozes ir psichologines traumos .. nesuprantu moteru kurios savo noru daro sia procedura (aborta).
Stiprybes visoms mergaitems,kurioms teko isgyventi sita siauba.
Atsakyti