Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Perskaiciau foruma, tai pasimeciau visai
Vienos sako kad reikia laukti kol pati gimda issivalys(jei issivalys) kitos kad butinai reikia valyti.
Eisiu siandien pas privatu gydytoja pasiklausinesiu ka jis pasakys, nes pas ginekologe nieko ir nepaklausiau vakar.
Liudna man netas zodis verysad.gif
Atsakyti
jezau negazdink. Pranesk butinai kaip suzinosi ka tau sake
Atsakyti
kiek gydytojų, tiek nuomonių. vieni patars natūralaus išsivalymo laukti, kiti tuoj pat abraziją daryt. be to situacija situacijai nelygi
man patarė daryti abraziją tą pačią dieną, nes vaisius buvo jau užnešiotas 2,5 sav. po mirties (infekcijos rizika didėja), o natūralus persileidimas dar neįvykęs ir neaišku kada įvyks. jau buvo 11 sav terminas pagal nėštumą, todėl gimdos gleivinė pakankamai stora ir tikrai būtų sukėlusi nemenką kraujavimą. tiesa pasakiu aš ir bijočiau namie kraujuoti, be gydytojų priežiūros verysad.gif
po abrazijos gydytojai pasakė, kad jau buvo "negraži" išgramdyta medžiaga, todėl sprendimas daryti abraziją, o ne laukti, buvo teisingas.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 03 13, 16:18)
kiek gydytojų, tiek nuomonių. vieni patars natūralaus išsivalymo laukti, kiti tuoj pat abraziją daryt. be to situacija situacijai nelygi
man patarė daryti abraziją tą pačią dieną, nes vaisius buvo jau užnešiotas 2,5 sav. po mirties (infekcijos rizika didėja), o natūralus persileidimas dar neįvykęs ir neaišku kada įvyks. jau buvo 11 sav terminas pagal nėštumą, todėl gimdos gleivinė pakankamai stora ir tikrai būtų sukėlusi nemenką kraujavimą. tiesa pasakiu aš ir bijočiau namie kraujuoti, be gydytojų priežiūros  verysad.gif
po abrazijos gydytojai pasakė, kad jau buvo "negraži" išgramdyta medžiaga, todėl sprendimas daryti abraziją, o ne laukti, buvo teisingas.

drinks_cheers.gif man šiandien darė operaciją 4u.gif tiesą sakant, tą keturių savaičių laukimą prisiminsiu kaip košmarą.. vis lauki kraujavimo, o jos vis nėra.. man terminas šiandien pagal operavusią gydytoją - 13 sav., o negyvas vaisiukas - 5 sav. Man dar būtų leidę laukti, bet jau matė mano pačios stovį - jau bejėgiškai žliumbiau ant kiekvieno kampo.. o atrodė iš pradžių, kad viskas bus taip paprasta.. mano atveju aš džiaugiuosi,kad pasirinkau abraziją, nes operacijos metu prasidėjo didelis kraujavimas. sakė operacinėj visi buvo ant kojų.. bet viskas gerai dabar.. tiesą sakant, po to, kai pabudau, net pajutau palengvėjimą.. Pro langą švelniai švietė saulė, jaučiau, kaip ir į mano širdį ateina pavasaris.. ši nelaimė tik dar labiau suartino mane ir vyrą.. ir į jau turimą dukrytę žiūrime su nauja meile.. kažkaip viskas kitaip.. žinome, kad tikrai turėsime dar vaikiuką, jei tik Dievulis duos. wub.gif

Tiesa,gal matydama mūsų su vyru nerimą, gydytoja nusiuntė visą pašalintą medžiagą tyrimams, dėl ko tas vaisiukas nustojo vystytis.. Anksčiau buvo minėta, kad tokius tyrimus daro nebent po antro ar trečio nesivystančio nėštumo.. Labai jai dėkinga už viską. Čia gydytojai Vilmai Radzevičiūtei iš KKGN ginekologinio skyriaus 4u.gif ir šiaip visas kolektyvas labai malonus 4u.gif
Visoms šio skyrelio mamytėms linkiu stiprybės ir teisingo pasirinkimo.. sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 13 kovo 2009 - 21:16
Na patikrino mane dar karteli ir pasake kad nestumas yra, jis vystosi tik gresia persileidimas
Tai dabar tikiuosi kad viskas bus gerai, labai tikiuosi,jezau kaip labai
Atsakyti
QUOTE(giedre84 @ 2009 03 14, 17:10)
Na patikrino mane dar karteli ir pasake kad nestumas yra, jis vystosi tik gresia persileidimas
Tai dabar tikiuosi kad viskas bus gerai, labai tikiuosi,jezau kaip labai

Jezus kaip gerai, sveikinu tave. Laikykis viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos, as cia naujoke pas jus.Papasakosiu ir savo istorija verysad.gif man irgi pradejo tepti, tai iskart nulekiau pas gine.Ji pasake, kad nesivystantis nestumas, negirdi sirdutes...jau turejo buti 8sav, o pagal gydytoja-tik 5sav.kazkaip patiket nenorejau, tai siule pasidaryti HCg tyrima(jis parodo kaip auga vaisius).tai pirmad buvo 8600rezultatas, o treciad tik 9100(pagal viska, turejo but maziausiai 16000,nes rezultatas tokiu laiku beveik su kiekviena diena turi dvigubeti).as vel pas gine-ji siulo 2 variantus-i klinikas arba laukti, kol pati gimda issivalys.klausiau ka ji patartu- sako patariu palaukti. geriau yra savaiminis issivalymas. tik reikia nusiteikt psichologiskai, kad vaizdai bus nekokie: bus daug kraujo,skaudes pilva ir bus gleiviu daug ir gabalu gali buti.taiva, praejus 6dienom po mazo tepimo, pradejo ziauriai pilva skaudeti ir pasipyle kraujas.prasedejau tualete 2h,kraujas nesustabdomai bego, buvo daug gleiviu ir iskrito nemazas gabalas kazko kieto...supratau,kad cia ir buvo vaisius...jau kaip verkiau....paskui kraujavimas aprimo, kita diena vel pas gine nulekiau-sake jau nestumo nera, bet dar pakraujuosiu,dar bus truputi gleiviu...vaisiaus jau nera, bet dar nepilnai issivale.kai jau nustosiu kraujuot, sake vel pas ja ateiti.o jei per 2 sav dar teps,tai vistiek reikia gydyt pasirodyt ir tada gal teks i klinikas vaziuot...jau praejo 9dienos nuo paskutinio apsilankymo, kraujo beveik nera, pora lasiuku, tai eisiu antrad vel pas gine..Dieve, kad viskas tik butu issivale, butu galima vel pradet planuot leliu...Stiprybes visoms,as jau susitaikiau, kad reikia toliau gyventi...Kai duos leidima vel planuot-kibsim i darbus smile.gif
Atsakyti
Na va, cia ziuriu irgi tema apie nesicvystancius...
Man pries daugiau nei savaite padare valyma. Man vaisius jau apie 2 savaites buvo nustojes vystytis, buvo apie 7 savaites....
Po savaiteles pasiemiau lapa su tyrimais, tai tik pasake, kad netumas buvo, nieko blogo nerado, bet ir del ko taip atsitiko nepasake..
Man cia isvis buvo pirmas pastojimas, ir jau taip juo neapsakomai dziaugiausi...
Aisku, jau kaip ir susitaikem su brangiuoju su tuo, tik liudnoka sirdeleje dar...

Tik va dabar nezinau kaip daryt, eiti vel pas gyne? ar tik nueit pas savo seimos gydytoja ir ziuret ka ji sakys... Gal kazkoki tyrima prasyt?

Beje, kadangi buvau pas privacia gyne (pas sia pirma kart), paziurejus i mane liepe pasidaryti tyrimus del skydliaukes (na turejo ja mano mociute, mama turi, bet niekada nemaniau kad man gali but, nes jau tokia kudute esu..... bet turbut blogai masciau...).
Siaip mano seimos gydytoja jau nuo paauglystes mane gydo, bet niekada neuzsimine, kad reiketu pasitikrint.
Tai gal visgi reiketu? net nzn...

Jei tik bent koki patarima galetumet duoti, tikrai buciau labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
mergaites viskas. Ivyko persileidimas. Buvo tikrai viskas labai baisu, viskas vyko apie 4 valandas. Kaip gydytojas sake, tai buvo mini gimdymas. kaklelis galu gale pilnai atsivere ir iskrito tai kas tikrai tau buvo be galo brangu. To nesumaisysi su jokiais kresuliais. Iskritus angeleliui staigiai dingsta p[ilvo skausmai, jauciasi palengvejimas. Dabar dar kraujuoju, bet su paketu gerai.skaudejo labai, vienu metu net vemiau. Tikiuosi viskas gerai baigsis. dieve padek
Atsakyti
QUOTE(Lovely-jurate @ 2009 03 15, 22:39)

Jei tik bent koki patarima galetumet duoti, tikrai buciau labai labai dekinga smile.gif

man buvo nesivystantis, bet ne pirmas o antras nestumas, ivyko persileidimas , bet as jokiu tyrimu nedariau, tiesa po to ilgai to pamirsti negalejau verysad.gif jau nusiteikiau kad daugiau nebepastosiu nes labai bijau verysad.gif bet praejus 5 metams visgi pasiryzau smile.gif pasakysiu tik viena - visa mano nestuma lydejo nuolatine baime doh.gif dariausi echoskopija daznai ir ziurejau ar vystosi leliukas, nes buvo tokia paranoja kad baisu doh.gif aciu dievui viskas vystesi, netgi pas genetikus vaziavau del savo baimiu, bet viskas buvo gerai maziukas vystesi smile.gif gime per anksti 3 savaitemis, bet nieko uzaugom ir mums jau metukai beveik tongue.gif linkiu ir jums visoms patyrusioms si siauba sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 16 kovo 2009 - 01:40
QUOTE(migle11 @ 2009 03 16, 01:34)
mergaites viskas. Ivyko persileidimas. Buvo tikrai viskas labai baisu, viskas vyko apie 4 valandas. Kaip gydytojas sake, tai buvo mini gimdymas. kaklelis galu gale pilnai atsivere ir iskrito tai kas tikrai tau buvo be galo brangu. To nesumaisysi su jokiais kresuliais. Iskritus angeleliui staigiai dingsta p[ilvo skausmai, jauciasi palengvejimas. Dabar dar kraujuoju, bet su paketu gerai.skaudejo labai, vienu metu net vemiau. Tikiuosi viskas gerai baigsis. dieve padek

Prasidejo deja ir man kraujavimas verysad.gif o kiek laiko tavo nestumui buvo?
Atsakyti
QUOTE(giedre84 @ 2009 03 16, 12:33)
Prasidejo deja ir man kraujavimas verysad.gif  o kiek laiko tavo nestumui buvo?

Dieve uzjauciu, bet gal dar ne viskas prarasta.Turejo buti mano leliukas 8 savaiciu, o buvo 6. Persileidimas vyko gana sunkiai, bet istverti galima. Siandien eisiu pasirodyti gydytojui, turbut paziures ar viskas issivale.
Atsakyti