Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Viskas gerai mergaiciukes, daug geriau kai pati gimda viska pasalina.Man irgi buvo labai baisu, sake irgi jeigu laaabai stipriai kraujuosi tai atvaziuoti padarys isvalyma unsure.gif As nevaziavau, kraujavau gan gausiai(pilva labai skaudejo) kokias 6 dienas, maziau dar 4.Labai sirdi skaudejo, todel jum tik stiprybes galiu palinketi 4u.gif Ka padarysi taip jau kartais nutinka...
Atsakyti
Tai va man irgi sake, kad jei stiprus kraujavimas su kresuliais tai i ligonine
O as net nezinau i kuria ligonine reikia vaziuoti verysad.gif
Ir dar nesinori tos abrazijos labai, o daktarai ligoninei bent apziuri ar tikrai reikia jos
Ar tiesiog i operacine iskarto?
Atsakyti
O kuriam mieste tu gyveni? Vilniuje tai tikrai daro Greitosios pagalbos,VGN ligoninej ir Antakalnio. Tik kad sako kad Antakalny negalima "nukristi is dangaus",ten reikia is anksto uzsirasyt,jei ekstra- tai i Greitosios reiktu vaziuot turbut. O as vaziavau i V gimdymo namus,kadangi ten gimdziau pirmaja ir zinojau kad ten guli su gresianciais,ten ir padare (2 ginekologijos skyrius). Aisku,pries darant apziuri ir ant kedes ir echo padaro. Tik nesinervink stipriai giedre84,viskas bus gerai bet kurio atveju,laikykis!
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2009 03 12, 19:52)
O kuriam mieste tu gyveni? Vilniuje tai tikrai daro Greitosios pagalbos,VGN ligoninej ir Antakalnio. Tik kad sako kad Antakalny negalima "nukristi is dangaus",ten reikia is anksto uzsirasyt,jei ekstra- tai i Greitosios reiktu vaziuot turbut. O as vaziavau i V gimdymo namus,kadangi ten gimdziau pirmaja ir zinojau kad ten guli su gresianciais,ten ir padare (2 ginekologijos skyrius). Aisku,pries darant apziuri ir ant kedes ir echo padaro. Tik nesinervink stipriai giedre84,viskas bus gerai bet kurio atveju,laikykis!

o kaži kaip su mokėjimu? norisi,kad dirbtų kruopščiai, nes nuo to priklauso ir mamytės ateitis dėl lialių.. unsure.gif jėtus, aš tai nervus ištampysiu,kol sulauksiu rytojaus fear.gif
Atsakyti
Taip is Vilniaus as.O kur yra V gimdymo namai?
Ir dar kyla toks klausimas, o kiek laiko reikia kraujavima stebeti, kada suprasti kad cia jau ta busena ir reikia vaziuoti i ligonine?
Cia skaitineju tai vienos merginos naturaliai lauke kol iskraujuos,kitos vaziavo i ligonine is kur zinot?
Siaubas as kaip sapne dar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre84 @ 2009 03 12, 20:02)
Ir dar kyla toks klausimas, o kiek laiko reikia kraujavima stebeti, kada suprasti kad cia jau ta busena ir reikia vaziuoti i ligonine?
Cia skaitineju tai vienos merginos naturaliai lauke kol iskraujuos,kitos vaziavo i ligonine is kur zinot?

Va cia jau paciai lieka spresti, pasidaryti abrazija suspesi visada.
Atsakyti
na as nelabai nusimanau ka tokioj situacijoj daryti, maniau jei sake kad su dideliu kraujavimu reik vaziuot,tai galvojau cia skubu
man tik siandien pradejo tepti rudai, nubegau pas daktare ir pasake kad nesivysto verysad.gif kada mazdaug prasides tas kraujavimas?
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 03 12, 19:56)
o kaži kaip su mokėjimu? norisi,kad dirbtų kruopščiai, nes nuo to priklauso ir mamytės ateitis dėl lialių..  unsure.gif jėtus, aš tai nervus ištampysiu,kol sulauksiu rytojaus  fear.gif

As nieko nemokejau,ir siaip negirdejau kad kas is merginu moketu kazkiek. Nemanau kad daktarai gali tau kazka padaryt blogai del to kad nesumokejai. Sita "procedura" daro gi ne del grozio.. cia yra didele beda ir nelaime mergaiciu.. todel daktarai tai puikiai supranta ir manau stengiasi padaryti viska kuo geriau.

QUOTE(giedre84 @ 2009 03 12, 20:02)

Tyzenchauzu gatveje. Cia uz stoties,buvusi Kovo 8. Vilniaus Gimdymo Namai.

O tu dabar nusiramink,ramiai lauk,nepersitempk,is pamatysi. Siaip sako kad gali ir po keliu dienu prasidet ir tik po menesio. O kai prasides paziuresi,kaip jausies,ar bus labai skausmingas ir gausus kraujavimas,o gal kaip paprastos mmm. Jei stipriai kraujuosi ilgiau nei savaite tikrai reikia vaziuoti i ligonine. Arba jei bus kaip man,ant tiek stiprus kad nukraujavau ir net netekau samones. Galvok kad viskas bus gerai,ir taip bus
Atsakyti
Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(giedre84 @ 2009 03 12, 21:12)
na as nelabai nusimanau ka tokioj situacijoj daryti, maniau jei sake kad su dideliu kraujavimu reik vaziuot,tai galvojau cia skubu
man tik siandien pradejo tepti rudai, nubegau pas daktare ir pasake kad nesivysto verysad.gif kada mazdaug prasides tas kraujavimas?

Man viskas taip pat. Tai dabar laukiu kaip durna kokia to kraujavimo. Nuo vakar tepa rudai, tai va galim abidvi ir dalintis isgyvenimais.
Atsakyti
Man irgi kolkas tik tepa
Atsakyti
bet taip nervuoja tas laukimas, tai tikrai isproteti galima
Atsakyti