O as viena kart pabandziau, tai nieko man jie nelaike.Nors labai kruopsciau dariau. Tai nusprendziau prisiauginti ir

Neklijuokit nagu merginos..jau tada nepagailekit pinigu ir prisiauginkit..Viena moteris,kuri lankosi pas mano manikiuriste klijavosi nagus ir jei atsirado grybelis...nes priklijuojami nagai po apacia kaupia nesvarumus ir plastmase tam neatspari..beto nagas nekvepuoja..tai vat ir poto sukiso 200lt vienam tepaliukui..ir tai pilnai neatgavo nagu grozio

Na is tikruju, jei ilgai juos nesioti, po to pagelte buna nagai. As manau, kad jei labai reikia buti graziai, galima priklijuoti porai dienu, bet ne visa laika juos nesioti
QUOTE(skaidrene @ 2007 12 07, 14:53)
Neklijuokit nagu merginos..jau tada nepagailekit pinigu ir prisiauginkit..Viena moteris,kuri lankosi pas mano manikiuriste klijavosi nagus ir jei atsirado grybelis...nes priklijuojami nagai po apacia kaupia nesvarumus ir plastmase tam neatspari..beto nagas nekvepuoja..tai vat ir poto sukiso 200lt vienam tepaliukui..ir tai pilnai neatgavo nagu grozio

naguciai kvepuoja is apacios per krauja

QUOTE(SECREAT @ 2007 12 09, 21:00)
Tai taip..bet vistiek mano nuomone yra kad priklijuojami nagai yra ziauriau nei ziauru...

QUOTE(skaidrene @ 2007 12 07, 14:53)

žinau ne vieną ir ne du variantus kai ir priaugintiems nagams grybelis išbujojo

Sveikos merginos,
Pagelbekite!Vakar buvom vakarelyje, ir vaidinau fifa. Zodziu viena mergina irgi tokia buvo, atsinese paprastu pigiu nagu priklijuojamu, as prisiklijavau 2 o dabar negaliu ju nuimt:), vaizdelis ne koks, nusikirpau nes ilgis buvo ogogo...
Kaitinau karstam vandeni kelis kartus. Nepadejo, su kuo galima dar nuimt:(. Dar pajuokavau kad o jei nenusiims...taip ir buvo...
Pagelbekite!Vakar buvom vakarelyje, ir vaidinau fifa. Zodziu viena mergina irgi tokia buvo, atsinese paprastu pigiu nagu priklijuojamu, as prisiklijavau 2 o dabar negaliu ju nuimt:), vaizdelis ne koks, nusikirpau nes ilgis buvo ogogo...
Kaitinau karstam vandeni kelis kartus. Nepadejo, su kuo galima dar nuimt:(. Dar pajuokavau kad o jei nenusiims...taip ir buvo...

QUOTE(dendule @ 2008 02 02, 11:39)
Nepadejo, su kuo galima dar nuimt:(. Dar pajuokavau kad o jei nenusiims...taip ir buvo...

Man irgi taip buvo. Nagų lako valiklis geriausia išeitis. Tik stipriai neplėšk, sugadinsi natūralų nagą. Tiesiog pamirkyk valiklyje.
QUOTE(dendule @ 2008 02 02, 10:39)
Sveikos merginos,

Acetonas ishtirps plasmaskes greitai
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 02 02, 11:52)
Man irgi taip buvo. Nagų lako valiklis geriausia išeitis. Tik stipriai neplėšk, sugadinsi natūralų nagą. Tiesiog pamirkyk valiklyje.
QUOTE(pelytte @ 2008 02 02, 15:01)
Acetonas ishtirps plasmaskes greitai
Ačiū merginos šiaip ne taip nusiėmiau visą dieną tvarkiau namus mirkiau mirkiau visokiuose plovikliuose ir nusiemė, liko aišku klijų, bet palengvėjo:). Ot būna kai nori nenuimsi, kai nenori nukris:).
nusipirkau ir aš šiandien priklijuojamus nagus, bandysiu klijuoti. bet greičiau ne iš didelio grožio, o iš reikalo. turiu labai bloga įproti graužti odeles aplink nagus. atrodo siaubingai. jau nieko nebegaliu padaryti. tai prisiskaičiau internete, kad kai prisiklijuoji nagus morališkai veikia ir negrauži. mano nagai atrodo visiškai kaip naturalūs, gal vos vos baltesnė juostelė prie nago pabaigos, o šiaip labai trumpi ir natūralios spalvos. baisiausia kaip nuimsiu. nenoriu ir taip baisių rankų, dar baisesniais nagais "pasigražit".
Aš kai buvau užsiklijavusi nagus tai kai nueminejau pazeidziau viena naga.
tad labai atsargiai juos nuiminekite