Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 11:34)
Vaziuokit pas tarpininke,gal dar galima bus susitarti,jei jau neisbrauke jusu.

Isregistruota jau verysad.gif dabar reik susiveikt tik gydytojo pazyma, kad vel atnaujintu... Tik kazin ar priims, jei atnesiu tik kita savaite...
Atsakyti
QUOTE(Tiina*** @ 2011 12 29, 13:10)
Isregistruota jau  verysad.gif dabar reik susiveikt tik gydytojo pazyma, kad vel atnaujintu... Tik kazin ar priims, jei atnesiu tik kita savaite...

Nezinau,cia reikejo klausti tarpininkes.
Atsakyti
QUOTE(Tiina*** @ 2011 12 29, 12:10)
Isregistruota jau  verysad.gif dabar reik susiveikt tik gydytojo pazyma, kad vel atnaujintu... Tik kazin ar priims, jei atnesiu tik kita savaite...

o jus skubinkites.... jai jau jus isregistruota, tai kol suveiksit pazyma, pasakys kad jau neatnaujina, o tik is naujo uzregistruoja
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 14:49)
o jus skubinkites.... jai jau jus isregistruota, tai kol suveiksit pazyma, pasakys kad jau neatnaujina, o tik is naujo uzregistruoja

Jei gidytoja israsis atbuline data pazyma,tai ji veiks ir atnaujins stovejima,bet kad abejoju ar kokia gidytoja rasis.
Atsakyti
Manau israsys...bent jau mano dukrai gyditoja visada israso pazyma del darzelio atbuline data.
Atsakyti
QUOTE(JauVakarėja @ 2011 12 29, 16:09)
Manau israsys...bent jau mano dukrai gyditoja visada israso pazyma del darzelio atbuline data.

Tai vaikui,na pabandykit,gal pasiseks smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal cia papuoliau ax.gif Situacija tokia pries tampant nestuke.gif stovejau darbo birzoj. Is birzos isbrauke 08 06 24 kai pristaciau pazyma apie nestuma. Mazyliui dabar beveik 2.5m i darzeli neinam, kazin istojus i darbo birza priklausytu kokia ismoka ar ne blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 15:07)
Jei gidytoja israsis atbuline data pazyma,tai ji veiks ir atnaujins stovejima,bet kad abejoju ar kokia gidytoja rasis.

vyrui kai buvo pare, tai buvo tik parase kad ta diena negalejo atvykti i birza nes sirgo..... o nuo kada ir kiek sirgo nerase... visai nepanasi pazyma i ta kur vaikams israso, nes israso vaikams nuo kada - iki kada sirgo... o

QUOTE(JauVakarėja @ 2011 12 29, 15:09)

tai visad vaikams raso atbuline tvarka... leidziai pirma vaikui pasveikti, o tik tada raso pazymas. Tai jus skubinkites....

Klausimelis - Kai dirba siuncia dirbti viesu darbu 2men. ir liepe pasitikrinti sveikata (uzstrigo kaip vadinasi ta pazyma) uz kuria reikia moket 15lt...
* seniau budavo nunesi mokejimo kvita ir birza atiduoda tuos moketus 15lt, o sita karta kai vyras ejo, pasake tau reik tu ir mokekis... tai jau uz ta sveikatos pazyma negrazina birza lt ?
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2011 12 29, 16:16)
Laba diena.
Gal cia papuoliau  ax.gif  Situacija tokia pries tampant  nestuke.gif  stovejau darbo birzoj. Is birzos isbrauke 08 06 24 kai pristaciau pazyma apie nestuma. Mazyliui dabar beveik 2.5m i darzeli neinam, kazin istojus i darbo birza priklausytu kokia ismoka ar ne  blush2.gif  Aciu  4u.gif

Turetu moketi bedarbio pasalpa.
Atsakyti
laba diena,dar karteli pasikartosiu,kazkaip viskas man cia neaisku.turiu 2,76 ha zemes,ji mano nuosava.turejau savo vardu iregistravus ir valda,bet dabar ja jau isregistravau is registro,zeme jau 4 metai deklaruoja kitas asmuo(ukininkas ja naudojasi pagal panaudos sutarti)ar priims mane i db stojant naujai jeigu iseisiu.nesuprantu ar nepriima jei turi valda,ar is vis jei turi zemes.is anksto dekoju mergaites. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 15:26)
Turetu moketi bedarbio pasalpa.

as pavz ir pries netuma keleta men stovejau birzoje, paskui pastojau, bet dar suneliui 2.3m kazkaip nejau del nieko, nes kiek supratau kad nepriklauso g.gif
Papildyta:
QUOTE(ginte*** @ 2011 12 29, 15:32)
laba diena,dar karteli pasikartosiu,kazkaip viskas man cia neaisku.turiu 2,76 ha zemes,

lyg su 3ha zemes nepriima i birza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 15:38)
as pavz ir pries netuma keleta men stovejau birzoje, paskui pastojau, bet dar suneliui 2.3m kazkaip nejau del nieko, nes kiek supratau kad nepriklauso g.gif
Papildyta:

lyg su 3ha zemes nepriima i birza lotuliukas.gif

nu va ,kad kas tiksliai parasytu buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti