Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 16:38)
as pavz ir pries netuma keleta men stovejau birzoje, paskui pastojau, bet dar suneliui 2.3m kazkaip nejau del nieko, nes kiek supratau kad nepriklauso g.gif
Papildyta:

lyg su 3ha zemes nepriima i birza lotuliukas.gif

priklauso,nes augindama vaika namie igiji stazo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 15:45)

nu tai pas mane situacija buvo tokia....
as buvau niekur dar nedirbus. baigus mokslus stojau i darbo birza, i po keliu menesiu pastojau... bet as kai gavau pazyma is gines kad vaikas jau draudze motina, nebejau i darbo birza (tai buvau isbraukta is jos) nes as tai jokios i birza pazymos nepristaciau.
pasigimdziau suneli 2009-10
dar jau jam 2m3men, sunelis neina i darzeli
tai pagal mano situacija galiu gauti kazkokius tai pinigelius is birzos ar ne ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 gruodžio 2011 - 15:59
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 15:26)
Turetu moketi bedarbio pasalpa.

Aciu. Siandien issiemiau taloneli. Tada keliausiu registruotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 16:58)
nu tai pas mane situacija buvo tokia....
as buvau niekur dar nedirbus. baigus mokslus stojau i darbo birza, i po keliu menesiu pastojau... bet as kai gavau pazyma is gines kad vaikas jau draudze motina, nebejau i darbo birza (tai buvau isbraukta is jos) nes as tai jokios i birza pazymos nepristaciau.
pasigimdziau suneli 2009-10
dar jau jam 2m3men, sunelis neina i darzeli
tai pagal mano situacija galiu gauti kazkokius tai pinigelius is birzos ar ne ?

kiek zinau,tai galit gaut bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 16:03)
kiek zinau,tai galit gaut bedarbio pasalpa.

o kazi nebus nutrukes kazkoks tai stazas... nes sunui 2m suejo spalio menesi, o jai jau eisiu i birza tai tik po nauju 2012m g.gif
o gal zinote kiek mazdaug moka ?

nes atsimenu pazystama dirbo apskui pastojo, paskui po 2m, parase pareiskima kad iseina is darbo, ir tapacia diena leke i birza, kad nenutruktu stazas ar kas ten.... tai sakau gal ir pasalpa nutruksta taip jai nenueini ten per keleta dienu g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurratike @ 2011 12 29, 16:01)
Aciu. Siandien issiemiau taloneli. Tada keliausiu registruotis  ax.gif

kai turesit kokiu ziniu, praneskite... nes as ir tada kreipciausi g.gif nes maniskiu idar 2m3men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 gruodžio 2011 - 16:11
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 17:10)
o kazi nebus nutrukes kazkoks tai stazas... nes sunui 2m suejo spalio menesi, o jai jau eisiu i birza tai tik po nauju 2012m g.gif
o gal zinote kiek mazdaug moka ?

nes atsimenu pazystama dirbo apskui pastojo, paskui po 2m, parase pareiskima kad iseina is darbo, ir tapacia diena leke i birza, kad nenutruktu stazas ar kas ten.... tai sakau gal ir pasalpa nutruksta taip jai nenueini ten per keleta dienu g.gif
Papildyta:

kai turesit kokiu ziniu, praneskite... nes as ir tada kreipciausi g.gif nes maniskiu idar 2m3men

iki 3 metu mama gali auginti vaika namie ir eis stazas.Nezinau kiek mokes,minimuma turbut 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 16:12)
iki 3 metu mama gali auginti vaika namie ir eis stazas.Nezinau kiek mokes,minimuma turbut 350 lt.

o vyro pajamos i tai turi ytakos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 17:13)
o vyro pajamos i tai turi ytakos ? g.gif

ne.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 29, 15:45)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 29, 16:10)

gavau taloneli tik 01 02. Parasysiu, kai nueisiu ir viska suzinosiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinos atsakyma i mano klausima.
Nuo treciadienio turiu biliuteni (buvau operuota), jis galioja iki sausio 6 dienos, paskui eisiu pas savo gydytoja, gal prates, bet ar butina? Nes as stoviu darbo birzoje, pas konsultante tik sausio 18 d.
Vyr.slauge ligonineje sake, kad reikia biliutenuo, nes jei reiks del darbo eiti ir pan., tai bus irodymas del ko atsisakiau ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2011 12 30, 11:51)
Gal kas zinos atsakyma i mano klausima.
Nuo treciadienio turiu biliuteni (buvau operuota), jis galioja iki  sausio 6 dienos, paskui eisiu pas savo gydytoja, gal prates, bet ar butina? Nes as stoviu darbo birzoje, pas konsultante tik sausio 18 d.
Vyr.slauge ligonineje sake, kad reikia biliutenuo, nes jei reiks del darbo eiti ir pan., tai bus irodymas del ko atsisakiau ir pan.

Vyr.slauge jums atsake,kam reikalingas biliutenis.
Atsakyti
laba diena,dar karteli pasikartosiu,kazkaip viskas man cia neaisku.turiu 2,76 ha zemes,ji mano nuosava.turejau savo vardu iregistravus ir valda,bet dabar ja jau isregistravau is registro,zeme jau 4 metai deklaruoja kitas asmuo(ukininkas ja naudojasi pagal panaudos sutarti)ar priims mane i db stojant naujai jeigu iseisiu.nesuprantu ar nepriima jei turi valda,ar is vis jei turi zemes.is anksto dekoju mergaites.
Atsakyti