Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(ginte*** @ 2011 12 30, 12:23)
laba diena,dar karteli pasikartosiu,kazkaip viskas man cia neaisku.turiu 2,76 ha zemes,ji mano nuosava.turejau savo vardu iregistravus ir valda,bet dabar ja jau isregistravau is registro,zeme jau 4 metai deklaruoja kitas asmuo(ukininkas ja naudojasi pagal panaudos sutarti)ar priims mane i db stojant naujai jeigu iseisiu.nesuprantu ar nepriima jei turi valda,ar is vis jei turi zemes.is anksto dekoju mergaites.

Paskambinkit geriau i birza ir paklauskit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 28, 23:03)
Jei turit 18 men stazo per paskutinius 3 metus,tai gausit bedarbio pasalpa.

Supratau, bet ar iškarto tą mėnesį, ar kažkiek reikės atstovėti ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2011 12 30, 22:46)
Supratau, bet ar iškarto tą mėnesį, ar kažkiek reikės atstovėti ? Ačiū  4u.gif

iskart jums paskirs,o gausit kita menesi.
Atsakyti
Gal galit pasakyti, jei vaikai gauna 6sav.biuleteni, o as stoviu DB, ar man aktualu irgi issiimti pazyma ir nunesti konsultantei? Vaikai mazameciai. Jokiu ismoku negaunu, bet susitikimas po 2sav.tai nezinau kaip pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2012 01 02, 02:33)
Gal galit pasakyti, jei vaikai gauna 6sav.biuleteni, o as stoviu DB, ar man aktualu irgi issiimti pazyma ir nunesti konsultantei? Vaikai mazameciai. Jokiu ismoku negaunu, bet susitikimas po 2sav.tai nezinau kaip pasielgti.

As jusu vietoj issiimciau pazyma, maza kas, ar del darbo kur nusius ir pan., turesite pateisinima. Ir kazkaip prasitesia stovejimas birzoje, nu bet gal kas patikslins.
Atsakyti
jei vyras stovejo darbo birzoje ir isidarbino,ar imone moka uz ji lengvatinius mokescius?kazkur esu girdejusi kad berods pirmus 3men imone atleidziama nuo mokesciu?ar painioju?tikiuosi supratot kas domina blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas susidurete, jei pasiimsiu individualios veiklos pazyma, tai zinau, kad reikes issibraukti is birzos, bet jei verslas nepasieka pvz. po kokiu 3 men ar galiu vel stoti i birza, ar reikes laukti puse metu ir kaip tas darbo stazas tada skaiciuosis, nuo ko mokes pasalpa g.gif aciu
Atsakyti
Laba diena,,
Gal kartais gales kas patarti....
Noriu iseiti is darbo,tik klausimas ar birza man mokes,2,5 metu buvau motinystes atostogose ir jau 6 menesiai kaip dirbu....Pries motinystes atostogos darbovieteje pradirbau 2,5 metu.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(ddeirita962 @ 2012 01 04, 13:10)
Laba diena,,
Gal kartais gales kas patarti....
Noriu iseiti is darbo,tik klausimas ar birza man mokes,2,5 metu buvau motinystes atostogose ir jau 6 menesiai kaip dirbu....Pries motinystes atostogos darbovieteje pradirbau 2,5 metu.
Aciu

Mokės smile.gif ne daugiau kaip 650 Lt pirmus 3 mėn., vėliau mažins cool.gif
Atsakyti
sveiki....norejau pasiklausti ar darbo birza man ka nors mokes. lapkriti baigesi vako prieziuros atostogos pries tai dirbau bet bunant atostogose mane atleido pagal bankrota. bet gaunu is sodros neigalumo pasalpa ar istojus i darbo birza dar ka nors man mokes?
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2012 01 05, 22:47)
sveiki....norejau pasiklausti ar darbo birza man ka nors mokes. lapkriti baigesi vako prieziuros atostogos pries tai dirbau bet bunant atostogose mane atleido pagal bankrota. bet gaunu is sodros neigalumo pasalpa ar istojus i darbo birza dar ka nors man mokes?

Bedarbio pasalpa mokes.
Atsakyti
turiu stai toki klausimuka.stoviu birzoje,pinigeliu negaunu,ieskausi darbo,bet visa men sirgo mergaite,tai kliutis ir darbo ieskotis,daktare klausia ar nereik pazymos,sakau,kad ne nes nedirbu,bet suzinojau,kad siuo atveju galima i birza pristatyti pazyma uz vaiko slauga,ar taip? kas nuo to pasikeicia?
Atsakyti