Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Niktė @ 2012 01 17, 09:57)
Tikrai nieko negavau, nors iškart kai suėjo vaikui 3 metai stojau vėl į biržą

bet gal jusu vaikas ejo i darzeli g.gif
nes jai nori gaut sia pasalpa bedarbio turi vaikas buti namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 01 17, 11:43)
bet gal jusu vaikas ejo i darzeli g.gif
nes jai nori gaut sia pasalpa bedarbio turi vaikas buti namie doh.gif

neturi vaikas but namie,vaikas turi but namie,jei esi VPAir nori gauti soc.pasalpa.
Atsakyti
Sveikos noriu ir aš patarimo, dirbau 4 metus su pertraukomis, bet toje pačioje firmoje, pvz padirbu 9 men, tada atleidžia savo noriu o rudeni vėl priima, toliau dabar 2 mėn dirbu kitoje įmonėje bet man čia nepatinka ir noriu išeit, ar man mokės birža kažką ar nieko??? ir dar DS parašyta 3 mėn bandomasis laikotarpis, kas bus jei išeisiu anksčiau, ar gresia man kažkokios baudos ar pan?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2012 01 17, 14:41)
Sveikos noriu ir aš patarimo, dirbau 4 metus su pertraukomis, bet toje pačioje firmoje, pvz padirbu 9 men, tada atleidžia savo noriu  o rudeni vėl priima, toliau dabar 2 mėn dirbu kitoje įmonėje bet man čia nepatinka ir noriu išeit, ar man mokės birža kažką ar nieko??? ir dar DS parašyta 3 mėn bandomasis laikotarpis, kas bus jei išeisiu anksčiau, ar gresia man kažkokios baudos ar pan?
Ačiū

Niekas negresia,birza mokes jei turi per paskutinius 3 metus 18 men stazo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 17, 13:49)
Niekas negresia,birza mokes jei turi per paskutinius 3 metus 18 men stazo.

18 men turiu bet jis buvo pertraukiamas 9 men padirbu 3 ne, tada vel 9 padirbu 3 ne, ir t.t, tai vistiek mokes? nes aš girdėjau kad turi būti nepertraukiamas 18 mėn stažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2012 01 17, 14:53)
18 men turiu bet jis buvo pertraukiamas 9 men padirbu 3 ne, tada vel 9 padirbu 3 ne, ir t.t, tai vistiek mokes? nes aš girdėjau kad turi būti nepertraukiamas 18 mėn stažas  g.gif

turi but aplamai 18 men stazo,nesvarbu su pertraukom ar be.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 01 17, 13:56)
turi but aplamai 18 men stazo,nesvarbu su pertraukom ar be.

ir dar tada vienas klausimėlis, o kaip birža moka, jie skaičiuoja kažkaip nuo buvusio atlyginimo, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2012 01 17, 15:09)
ir dar tada vienas klausimėlis, o kaip birža moka, jie skaičiuoja kažkaip nuo buvusio atlyginimo, ar kaip?

TAIP,NUO ATLIGINIMO.
Atsakyti
jurgitele skaiciuoja nuo buvusio atliginimo, bet ne daugiu 650lt gausit.

O man toks klausimas iskilo, kaip suprantu ismoka gaunama tik po apsilankymo pas tarpininke, ane? pas tarpininke buvau 28d, gavau 31 gruodzio, tai jauciu, jei dabar vel 28, tai iki to ir negausiu nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 01 17, 18:32)

O man toks klausimas iskilo, kaip suprantu ismoka gaunama tik po apsilankymo pas tarpininke, ane? pas tarpininke buvau 28d, gavau 31 gruodzio, tai jauciu, jei dabar vel 28, tai iki to ir negausiu nieko  g.gif

tai jauciu as ir tiek negausiu nes kiekvienais metais atlyginimas ant popieriau tik mazejo, o kokia kazin maziausia ismoka yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2012 01 17, 19:36)
tai jauciu as ir tiek negausiu nes kiekvienais metais atlyginimas ant popieriau tik mazejo, o kokia kazin maziausia ismoka yra  g.gif

350
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2012 01 17, 19:32)

O man toks klausimas iskilo, kaip suprantu ismoka gaunama tik po apsilankymo pas tarpininke, ane? pas tarpininke buvau 28d, gavau 31 gruodzio, tai jauciu, jei dabar vel 28, tai iki to ir negausiu nieko  g.gif

taip.
Atsakyti
Atsiprašau,bet visos temos tikrai neskaičiau,tai nesupykit ,jei pasikartos mano klausimėlis. blush2.gif
Sakykit,jei darbo birža siunčia i kursus,ar priklauso paskui atidirbti puse metų pagal ta specialybę,kurią išmokai? g.gif
Atsakyti