QUOTE(lynkute @ 2006 05 14, 15:51)
pilvukas kaip arbuzas ispustas

o dabar dar ir pilvo apacia skauda

arba cia uzdegimas pusles ,o gal ir koks kitas velnias ilindo

nes toletas geras draugas mano tiek su slapimu tiek su tustinimu
o kaip tavo sveikatele
laila
nus mane ir papucia, pagurgia pilvas, kartais kraujas pasirodo....vel dingsta....ai nzn, tai geriau tai blogiau....
tu gal persalai kur....
as nuo pirmadienio nusprendziau biski sunormalizuoti savo valgiarasti, nes ziuriu, vel issismaginau valgyti viskas kas papuola, ir tiek, kad paskui persivalgau.....reik susigriebti, kol pilvas nepradejo pykti ant manes.....nes bus ne laikas kai paumejimas prasides....
vis ieskau info apie liga...mazai parasyta...tiesa, vienam straipsnyje, radau toki reikala, kad galimas variantas, kad liga nuo antibiotiku......velnias zino.....daug versiju visokiu...nors kai prisimenu....tai as pries pasirodant kraujui...ziema tada...labai stipriai sirgau.....israse vienus vaistus, temp nukrisdavo ir vel pakildavo.....nesiseke numusti......po to kitus, tai jau po tu pasveikau....o temp pas mane 39tada buvo,net virsaus....jau issigandus buvau....verkiau net....po to kitus israse ir numuse... ir po kazkiek laiko tas kraujas pasirode, tik as durnele maniau, kad mano hemarojus atsinaujino.....nepagalvojau, kad kazkas rimciau....gal butu viskas kitaip pasibaige....todel jau kad ir kaip nekenciu as tu daktaru.......nu bet stengiuos eiti, jei tik matau, kad kazkas rimciau gali but....nelaukiu.