Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

aciu aciu blush2.gif blush2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti

Na kaip šaunu thumbup.gif gavau ir Lailos nuotraukytę. Aš maniau, kad ten Lailos sesuo, nes labai panaši.
Merginos, suradau jus per skype.
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 06 10, 17:08)
Na kaip šaunu  thumbup.gif gavau ir Lailos nuotraukytę. Aš maniau, kad ten Lailos sesuo, nes labai panaši.
Merginos, suradau jus per skype.

O kur tu skype??????a???
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2006 06 10, 16:29)
O kur tu skype??????a???

Mano skype yra oksana-remigijus
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 06 10, 18:14)
Mano skype yra oksana-remigijus

Radau, vakar lynkute pajunge konferencija smile.gif bet tu jau atsijungus buvai, nieko, susirasysim kita karta smile.gif
ikiukas,
kaip smagu turet nauju draugu smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
radau laila tavo zinute bet ka tik gryzau is kaimo,pavargau tai pilva skauda g.gif eisiu pamiegot nes negera darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 06 11, 20:17)
radau laila tavo zinute bet ka tik gryzau is kaimo,pavargau tai pilva skauda g.gif eisiu pamiegot nes negera darosi doh.gif

Vargsiukas.....
reikia ilsetis...ir nepervargti.....as siandien turiu iseigine, tai namie kuiciuosi smile.gif tai si bei ta darau....ir neskubu akiu isdegus, po truputi smile.gif
taip ir tu daryk smile.gif
Atsakyti
ax.gif labas esu čia naujokė bet labai sudomino jusu pokalbis apie opinį kolitą sergu jau 3 metai
ir seniau paskaitinėdavau bet vis neprisijungiu
Papildyta:
tiesiog matau kad nesu viena balta varna
dalyvavau įvairiuose tyrimuose bet dabar griežtai atsisakau nes jau g.gif
matau kad nieko geriau nėra o tik blogiau dabar bandau vaistažolėmis gal sakau bus geriau turbut užsiregistruosiu pas Jadvyga Balvočiute konsultacijai cia netoliese Akmenėje ji dirba vaistininkė - farmakologė gal sakau bus koks efektas ar niekas nebandėte iš tikrųjų tai iki paskutinio stengiuosi be prednizolono bet neišeina dabar vėl geriu ... o kai jį geri tai nieko gero vartoju jau antra karta o kiek dažnai jus ji vartojate man jau žiuriu gaunasi rudeniop ir pavasarį bet sakau gal aš be reikalo gal reiktu kenteti wub.gif
Papildyta:
paprasčiau butu susirašinėti Skype jis visada ijungtas parasykite ir man mano Skype vardas Indra&Raimis 4u.gif
Atsakyti

tiesiog matau kad nesu viena balta varna
dalyvavau įvairiuose tyrimuose bet dabar griežtai atsisakau nes jau g.gif
matau kad nieko geriau nėra o tik blogiau dabar bandau vaistažolėmis gal sakau bus geriau turbut užsiregistruosiu pas Jadvyga Balvočiute konsultacijai cia netoliese Akmenėje ji dirba vaistininkė - farmakologė gal sakau bus koks efektas ar niekas nebandėte iš tikrųjų tai iki paskutinio stengiuosi be prednizolono bet neišeina dabar vėl geriu ... o kai jį geri tai nieko gero vartoju jau antra karta o kiek dažnai jus ji vartojate man jau žiuriu gaunasi rudeniop ir pavasarį bet sakau gal aš be reikalo gal reiktu kenteti wub.gif

Sveika Indra 4u.gif
Malonu, kad ir tu susigundei prisijungti. Nors mane kamuoja kitokios problemėlės, tai pasiguodžiam viena kitai ir rodos lengviau pasidaro ax.gif
Iš mano pažįstamų daug kas važiuoja pas tą vaistininkę, nes ji nelabai toli nuo mūsų gyvena. Negaliu pasakyti nei gero nei blogo apie ją. Vieni sako, kad padeda tos žolelės, kiti sako, kad nieko gero. jas reikia gerti ilgai, kol bus koks pokytis. Šiaip kartais ir aš galvoju gal reiktų kada pas ją nuvažiuoti g.gif
Atsakyti
kiek dažnai jus ji vartojate man jau žiuriu gaunasi rudeniop ir pavasarį bet sakau gal aš be reikalo gal reiktu kenteti wub.gif

Labas,
Mes jau bendravom su tavim skype smile.gif saunu, kad prisijungei smile.gif man galiu pasakyti taip pat kaip ir tau - rudeni ir pavasari pasidaro paumejimai smile.gif paskutinio paumejimo metu, man neisrase prednizolono....o kaip ir minejau - pentasa, kur to mesazalino yra.....o kenteti nereikia, jei negersi tuo metu vaistu-gali nukraujuoti....as taip vos neuzsilenkiau......bet kai pagereja-vaistu vengiu
del zoleliu-pabandyk, vakar kalbejau su mama, ji per telika kazkoki tai vaistazolininka mate, kuris sake, kad pagydo nuo kolito. manau verta pabandyti. Jei pades, tada visos pasveiksim smile.gif
Atsakyti
Labutis

malonu su Jumis bendrauti, Šaunuolės Jūs
Na taip pabandysiu aš tas vaistazoles ir gal visos pasveiksim biggrin.gif
jei bus gerai bet manau tai užtruks dar gerus kokius 2 metus , o kol kas geriu prednezoloną ir viskas,
dabar skambinau gydytojai tai siūlė gal ligoninėje pagulėti bet nematau tokio didelio poreikio na ka ten kita padarys vis tiek tas pats
bet turiu pastebėjimą kad bent jau pirmą kartą kai Predn. vartojau tai visai nesustambėjau na susireguliavo svoris ir tiek tikiuosi ir dabar labai nepaveiks (reikia pabelsti)
kas dėl maisto tai niekaip negaliu pastebėti nuo ko man pasidaro blogiau manau kad vis tiek kažkas padaro savo darbą ir maistas ne visada užkliūna nors be abejo saugausi stengiuosi nevartoti daržovių (ypač kopūstų) vieną kart darbe buvau iškritusi iš padų nuo jų tai daugiau ir nevalgau
Atsakyti
sveika prisijungus prie musu indra thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti