Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(lynkute @ 2006 07 24, 19:20)
sveikutes 4u.gif
penktadieni dariausi rektoskopija ,tai dar nezinau koks atsakymas tik penktadieni bus g.gif
o kaip jum sekasi kur prapuolet visos laila kurtu dingusi? g.gif kaip tau sekasi?

SVEIKUTESSSS smile.gif
oi, kiek cia naujienu daug visokiu.........net marga akyse ir sunku atrinkti kas ir kur smile.gif
taip mergaiciukes......sudinas reikalas pas mane buvo....atrodo nervukai pridejo....buvau ligoninej.......ir sanatorijoj....va tik siandien pargrizau......sveikata siek tiek pasitaise, bent jau nervai nurimo, pailsejau....ir atrodo kraujavimas dingo.........gal nebus daugiau...nzn.....naujo nieko neissiaiskinau del savo ligos, kol kas viskas tas pats......tik gal issitikinau, kad nervuotis visai negalima........nes tai aip pat issaukia priepolius.....
bet dabar geriau ir vel ruosiuosi isijungti i normalu gyvenima.....o po to matysim smile.gif
tai kaip jums sekasi, pasakokit viska smile.gif
visoms linkejimai smile.gif
Papildyta:

labukas aiste, senokai buvai :0
sveikinu ir dziaugiuosi kad tavo sveikata gereja....apsikaustyk kantrybe.....kitaip nebus....turim gyvent, gyvos i zeme nesulysim....
nu as tai isvengiau prednizolono ir kolonoskopijos...grieztai atsisakiau...nenorejau organizmo dar labiau kankinti ir i stresa varyt...
dabar siek tiek geriau,,,,,bet atrodo kraujo dar yra...nors ir nedaug....nzn.....matysiu....
atrodo kad ir ka bedarytume-geriau vis tiek nebus, ir kad visam gyvenimui sitas reikalas, tai atrodo panasu i didele tiesa.....
kaip nors.....turim gyventi vis tiek smile.gif
Atsakyti
sveikutes panukes ka tik po tyrimu atsakymo buvo daryta rektoskopija ir nieko nerado pripazino dirglios zarnos sindroma unsure.gif ir kada sitas sindromas isnyks ***** jau truksta nervai blush2.gif
liepe nors puse metu gerti lepikoly ir prirase dar kazkokiu metaspazmili. taiva toki reikalai.
o kaip jums sekasi g.gif ?
Atsakyti
[I]Sveikutes

aiste tiesiog idomu kaip tau pasisekė susilaukti dukrytės ar vartojai mesalazina kai laukeisi ar buvo tarpu kai nevartojai
ech ...
ir manęs prašo sūnus sesutės - nežinau kaip ten būtų matai kad nėra jokio tarpo man ilgalikės remisijos niekaip nepasiekia 4u.gif g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif nu man jas pradingo smile.gif vaistu dar mano daktare prirase , reikes dar pagerti. nors ir nekraujuoja. matysiu, kaip cia ilgam bus....bet jei vel tokie stresai darbe bus kaip kad siandien apturejau, tai manau ilgai netempsiu... sad.gif ir reiks galvoti apie ramesni darba......
Papildyta:
QUOTE(lynkute @ 2006 08 02, 17:49)
sveikutes panukes ka tik po tyrimu atsakymo buvo daryta rektoskopija ir nieko nerado pripazino dirglios zarnos sindroma  unsure.gif ir kada sitas sindromas isnyks ***** jau truksta nervai blush2.gif
liepe nors puse metu gerti lepikoly ir prirase dar kazkokiu metaspazmili. taiva toki reikalai.
o kaip jums sekasi g.gif ?

VALIOOOOOO smile.gif
dziaugiuosi, kad tau ne tokia liga kaip pas mane smile.gif
zinoma, negerai gal ir tas dirglus sindromas....bet bent ne kolitas. manau dabar gali nusiraminti ir ramiai ji gydytis, nes jau zinai kas tau yra smile.gif ir tikrai pasveiksi, pamatysi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2006 08 03, 22:48)
sveikos smile.gif nu man jas pradingo smile.gif vaistu dar mano daktare prirase , reikes dar pagerti. nors ir nekraujuoja. matysiu, kaip cia ilgam bus....bet jei vel tokie stresai darbe bus kaip kad siandien apturejau, tai manau ilgai netempsiu... sad.gif ir reiks galvoti apie ramesni darba......
Papildyta:

VALIOOOOOO smile.gif
dziaugiuosi, kad tau ne tokia liga kaip pas mane smile.gif
zinoma, negerai gal ir tas dirglus sindromas....bet bent ne kolitas. manau dabar gali nusiraminti ir ramiai ji gydytis, nes jau zinai kas tau yra smile.gif ir tikrai pasveiksi, pamatysi.
4u.gif

aciu laila blush2.gif
siaip tai nuramino kad nera ko nors rimto mirksiukas.gif ,bet kaip ji pagydyt sita sindroma bjauru ,nes vaistai tik tam kartui kad palengvetu,o siaip tai liepe gerti lepikoly.nes ten naturalus produktas su gerosiom bakterijom.

laila tu dar vis tame paciame darbe dirbi? g.gif nu zinai gal istikruju tau reiketu pasiieskoti ramesnio darbo,nes mums tai labai ne i nauda visokie stresai.
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės. Net nepatogu įsijungti į jūsų šaunų pokalbį, bet norisi issikalbet... Man opinį kolitą diagnozavo prieš 8 mėn. Nuo tada ir vargstu... Po tyrimo, kurio metu ir biopsija darė ir viską į CD įrašė (tikrai to "filmuko" niekad nežiūrėsiu) ir įrašė i programą, kurios metu gydausi Mesalazinu. Po intensyvaus 8 sav.gydymo vėl darė tyrimą, pasirodo pasiekėm remisiją, perėjau ant mažesnių Mesalazino dozių, bet...dažnai būna paūmėjimai, vėl kraujuoja. Birželio mėn vėl darė tyrimą, vėl 10cm žarnos apimta opomis... Būna pagerėja, ir vėl kraujuoja... Jau nežinau nei ką valgyt, nei ką gert... Žolininkė Žana(Kaune ji žinoma) skyrė ąžuolo žievės, ramunėlių ir čiobrelių mišinį. Įsigijau Elektrolaizerį, gėriau "negyvą" vandeni (knygelėj rašo,kad negyvu vandeniu kolitas išgydomas per parą..cha-cha-cha.) Šiandien ypač man blogai. Jei paskambinsiu daktarui, tikriausiai vėl darys tyrimą, dar palauksiu iki pirmadienio, gal dar nenumirsiu...Jau , atrodo taip sąžiningai ir tuos vaistus geriu, ir maistą prisižiūriu, o kaip blogai taip blogai....Nepykit, kad su tokiom liūdnom mintim čia įlindau.....
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2006 08 04, 12:28)
Sveikos, likimo draugės. Net nepatogu įsijungti į jūsų šaunų pokalbį, bet norisi issikalbet... Man opinį kolitą diagnozavo prieš 8 mėn. Nuo tada ir vargstu... Po tyrimo, kurio metu ir biopsija darė ir viską į CD įrašė (tikrai to "filmuko" niekad nežiūrėsiu) ir įrašė i programą, kurios metu gydausi Mesalazinu. Po intensyvaus 8 sav.gydymo vėl darė tyrimą, pasirodo pasiekėm remisiją, perėjau ant mažesnių Mesalazino dozių, bet...dažnai būna paūmėjimai, vėl kraujuoja. Birželio mėn vėl darė tyrimą, vėl 10cm žarnos apimta opomis... Būna pagerėja, ir vėl kraujuoja... Jau nežinau nei ką valgyt, nei ką gert... Žolininkė Žana(Kaune ji žinoma) skyrė ąžuolo žievės, ramunėlių ir čiobrelių mišinį. Įsigijau Elektrolaizerį, gėriau "negyvą" vandeni (knygelėj rašo,kad negyvu vandeniu kolitas išgydomas per parą..cha-cha-cha.) Šiandien ypač man blogai. Jei paskambinsiu daktarui, tikriausiai vėl darys tyrimą, dar palauksiu iki pirmadienio, gal dar nenumirsiu...Jau , atrodo taip sąžiningai ir tuos vaistus geriu, ir maistą prisižiūriu, o kaip blogai taip blogai....Nepykit, kad su tokiom liūdnom mintim čia įlindau.....

sveikute prisijungusi kriste mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ir man sita liga bando pripaisyti,nors as nekraujuoju ir niekad nekraujavau,tik va po zarnyno tyrimo ir biopsijos atsakymas toks minimalus nespecifiniai uzdegimo pozymiai g.gif
tai man skyre salofalka,ar kuri nors geriat sita vaista g.gif dar buvo prirase prednizolona 2savaitems kursu bet po savaites jo gerimo man visai negera pasidare tai nutraukiau si vaista doh.gif tiesa man dar ir liezuvis zaizdotas verysad.gif ir dar temperatura laikosi jau puse metu 37.2 verysad.gif
Atsakyti
sveikutes

KRISTE nepergyvenk taip viskas susitvarkys tik kiek suprantu dalyvavai tyrime todėl tau taip dažnai kolonoskopiją daro aš irgi kažkada dalyvavau bet jos metu man geraiu irgi nebuvo kraujavo ir skaudėjo buvau nualpus darbe po tyrimo iškart gėriau mesalazina didelėm dozėm po to dar prednezoloną ir viskas susitvarkė - ir tau bus gerai kiek dar tau liko tos programos zinau kad pradžioje ir pabaigoje daro kolonoskopiją nebijok gal jau tau pabaigė ir nebedarys
ir man neseniai siūlė tyrimą bet aš atsisakiau - tai labai nepatenkinti buvo bet ką darysi su gydytojais pyktis irgi labai negali nes tenka lankytis kas mėnesį

Džiaugiuosi už tave Laila (kad apsiėjai be Prednezolono ) tu dar jauna tau stiprybės daugiau reikia

Papildyta:
lynkute tau turbūt maistą irgi labai reikia prisižiūrėt nepastebėjai gal kai ko nors nevalgai tai būna geriau - bet kuriuo atveju užkniso tos ligos blink.gif

jurčik liežuvis žaizdotas tai man sakė kad nuo opinio kolito - tai vienas iš požymių bet man taip pasidaro kai angina sergu (žodžiu kai imunitetas pasilpsta) tada dar ir visą burną skauda - sakė skaluot su Narine ten tokios kapsulės ją išsipildavau į puodelį vandens kad kokie 4 gurkšniai būtų ir skaluodavau po to nurydavau (palaikiusi burnoje) - ten irgi kažkokios gerosios bakterijos

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indra @ 2006 08 04, 21:03)
sveikutes

KRISTE nepergyvenk taip viskas susitvarkys tik kiek suprantu dalyvavai tyrime todėl tau taip dažnai kolonoskopiją daro aš irgi kažkada dalyvavau bet jos metu man geraiu irgi nebuvo kraujavo ir skaudėjo buvau nualpus darbe po tyrimo iškart gėriau mesalazina didelėm dozėm po to dar prednezoloną ir viskas susitvarkė - ir tau bus gerai kiek dar tau liko tos programos zinau kad pradžioje ir pabaigoje daro kolonoskopiją nebijok gal jau tau pabaigė ir nebedarys
ir man neseniai siūlė tyrimą bet aš atsisakiau  - tai labai nepatenkinti buvo bet ką darysi su gydytojais pyktis irgi labai negali nes tenka lankytis kas mėnesį
Džiaugiuosi už tave Laila (kad apsiėjai be Prednezolono ) tu dar jauna tau stiprybės daugiau reikia
Papildyta:
lynkute tau turbūt maistą irgi labai reikia prisižiūrėt nepastebėjai gal kai ko nors nevalgai tai būna geriau  - bet kuriuo atveju užkniso tos ligos  blink.gif

jurčik  liežuvis žaizdotas tai man sakė kad nuo opinio kolito - tai vienas iš požymių bet man taip pasidaro kai angina sergu (žodžiu kai imunitetas pasilpsta)  tada dar ir visą burną skauda - sakė skaluot su Narine  ten tokios kapsulės ją išsipildavau į puodelį vandens kad kokie 4 gurkšniai būtų ir skaluodavau po to nurydavau (palaikiusi burnoje) - ten irgi kažkokios gerosios bakterijos

4u.gif

taip indra pastebejau kad maistas jau reik zodziu ziuret ka valgai darzoviu nelabai galiu valgyt ypac agurku ,viskas, siaubas jau tada niekur neik is namu, nes prisidirbciau i kelnes doh.gif blush2.gif vienu zodziu musu bedos panasios tik kad as taip nekraujuoju tik retkarciais kai dazniau paviduriuoju tada ir isange skauda ir ypac rytais tas apgaulingas noras tustintis doh.gif tai rytais kai einu i darba nieko nevalgau nes jausmas ne is maloniuju ***** blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 04 rugpjūčio 2006 - 21:10
QUOTE(indra @ 2006 08 04, 20:03)
sveikutes
jurčik  liežuvis žaizdotas tai man sakė kad nuo opinio kolito - tai vienas iš požymių bet man taip pasidaro kai angina sergu (žodžiu kai imunitetas pasilpsta)  tada dar ir visą burną skauda - sakė skaluot su Narine  ten tokios kapsulės ją išsipildavau į puodelį vandens kad kokie 4 gurkšniai būtų ir skaluodavau po to nurydavau (palaikiusi burnoje) - ten irgi kažkokios gerosios bakterijos

o tai ir tau jis zaizdotas g.gif ar ir kitoms merginoms jis toks yra g.gif as jau puolu i nevilti verysad.gif man tas erozijas ytariu ytaise antibiotikai kuriu per pusmety isgeriau 5dozes doh.gif man ir sake kad yra angina ir reik ja operuot,bet jau nzn kuom tiket verysad.gif
jau ir antidepresantus pradedu gert,nes atsimusiau kaip i siena su tais daktarais,vienas gerk kitas negerk vaistus doh.gif man dar ir limfmazgiai apacioj ausu padideje ir skausmingi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2006 08 04, 13:28)

Labutis,
Visai ner del ko pykti, tam cia ir renkames ir kalbames, kad kuo daugiau apie sia liga suzinoti ir pasidalinti informacija. ......uzjauciu tave labai, zinau ka reiskia kai daro kolonoskopija......as ja dariau du kartus, ir dabar sakiau maziausiai po 5 ar net 10 metu darysiuos, nebent man labai pabloges. ...
laikykis ir nenusimink, mes kartu su tavimi. Kartu isgyvensim viska

Papildyta:
QUOTE(jurčik @ 2006 08 06, 11:05)
o tai ir tau jis zaizdotas g.gif ar ir kitoms merginoms jis toks yra g.gif as jau puolu i nevilti verysad.gif man tas erozijas ytariu ytaise antibiotikai kuriu per pusmety isgeriau 5dozes doh.gif man ir sake kad yra angina ir reik ja operuot,bet jau nzn kuom tiket verysad.gif
jau ir antidepresantus pradedu gert,nes atsimusiau kaip i siena su tais daktarais,vienas gerk kitas negerk vaistus doh.gif man dar ir limfmazgiai apacioj ausu padideje ir skausmingi verysad.gif

hmmm, nus man tikrai nebuvo liezuvis zaizdotas.....nzn, gal tai tikrai nuo organizmo issekimo didelio...bet net ir tada, kai vos paeiti galejau, net tada jis nebuvo zaizdotas.....tikrai nzn nuo ko taip gali but....
Papildyta:
[quote=indra,2006 08 04, 22:03]
sveikutes

INDRA Aciu tau smile.gif taip ir as dziaugiuosi, kad nereikejo prednizolono smile.gif
o del gydytoju, tai siuo atveju jie gali pykti, kiek tik telpa. Nes as manau, kad tai reta liga, ir jie baisiai nori gauti praktikos ir ten ilindes apziuret viska. Nesileidau darytis tyrimo ir as paskutini karta, nors kai ligoninej gulejau tai visi tik ir tryne rankomis. eina jie grybauti. nebusiu isbandymu triusiu. Kiek gyvensiu tiek uzteks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lynkute @ 2006 08 04, 07:18)
aciu laila  blush2.gif
siaip tai nuramino kad nera ko nors rimto mirksiukas.gif ,bet kaip ji pagydyt sita sindroma bjauru ,nes vaistai tik tam kartui kad palengvetu,o siaip tai liepe gerti lepikoly.nes ten naturalus produktas su gerosiom bakterijom.

laila tu dar vis tame paciame darbe dirbi? g.gif nu zinai gal istikruju tau reiketu pasiieskoti ramesnio darbo,nes mums tai labai ne i nauda visokie stresai.

smile.gif ner uz ka, tikiu kad susitvarkysi su tuo sindromu, pamatysi smile.gif
taip, grizau po sanatorijos, matysiu, kaip toliau bus, jei vel streso doze gausiu manau teks kazka kita galvoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLa25: 06 rugpjūčio 2006 - 17:42