Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

aciu uz palaikyma mirksiukas.gif rytoj parasysiu butinai 4u.gif palaikykit kumstukus apie 11val ax.gif
Atsakyti
sveikutes
na kaip laikotes g.gif jurcik kaip tau sekesi g.gif kaip tyrimas
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 08 10, 17:29)
sveikutes
na kaip laikotes g.gif jurcik kaip tau sekesi g.gif kaip tyrimas

labutis 4u.gif na viskas praejo sklandziai,paziurejo tik ta vieta kur buvo erozijos,ir atsakymas toks,ju nebera schmoll.gif tai va atsakymai geri ax.gif
tiesa merginos ar jums tyre tik storaja zarna g.gif nes kai buvau kaune pries savaite,jie kazka uzsimine apie plonaja kad istirti g.gif na jei teisingai issireiskiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2006 08 09, 14:16)
Paskutiniame sveikatos laikrastyje "Žiniuonių patarimai" rašo, kad opinį kolitą patariama gydyti Mumijumi. Reikia ir juo pamėginti, gal blogiau nebus? (Mumijaus yra pirkti homeopatinėse vaistinėse). Taip pat ten rašo ir apie Sidabražolę- ir ji mums tinka. Tai ką, pirmyn į homeopatinę vaistinę! smile.gif)

hm, man kaune uzrode diagnostikos centra, ten sake gydo hemoopatiais tais visais, tai sakiau ir as eisiu bandyti, nieko juk neprarasiu isskyrus pinigus biggrin.gif
paziuresim ka pasakys, tik kad laukti uzsiregistravus ten reik apie dvi savaites, tai eisiu po atostogu smile.gif paziuresim ka pasakys smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles 4u.gif
kaip sveikatytes? g.gif man tai nelabai sitom dienom viduriuoju ir pilva maudzia pradejau gerti sidabrazole bet dar nieko nesijaucia verysad.gif
kaip tau jurcik ar susileidai alijosiu ir kaip ar jauciasi koks poveikis? g.gif
Atsakyti
Aš irgi geriu Sidabražolę, bet trijuose šaltiniuose radau skirtingus gaminimo būdus. Internete- iš šakniastiebių, pavirinti 20min, gerti po 1 valg. šaukštą, ant pokelio - virinti 5 min, gerti po 150 ml : Žiniuonių patarimuose- ne šakniastiebiai, o pati žolė ir vėl kitoks naudojimas. Aš geriu pagal internetinį būdą, dabar kelios dienos lyg ir geriau.(bet aš pastoviai vis dar geriu Mesalaziną). Jei įdomu, galite pasižiūrėti www.natura.lt ten apie Andų vaistažoles. Prie opinio kolito jų daktaras rekomenduoja :VILKAKORĄ, SANGRE de DRAGO ir UBOS.(apie jas galima rasti to puslapio vaistažolių skyriuje) Viskas būtų lyg ir nieko,bet rekomenduoja naudoti 3 mėn, o tų 3-jų preparatų kaina 3 mėn. - 660.95 lt., brangoka...Žinant, kad tikrai padės, gal būtų ir galima pamėginti?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 08 16, 06:50)
sveikos paneles 4u.gif
kaip sveikatytes? g.gif man tai nelabai sitom dienom viduriuoju ir pilva maudzia pradejau gerti sidabrazole bet dar nieko nesijaucia verysad.gif
kaip tau jurcik ar susileidai alijosiu ir kaip ar jauciasi koks poveikis? g.gif

sveikute 4u.gif tikiuosi tau geriau ax.gif
susileidau ta alijosiu,bet kazko tikrai nepajauciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 08 25, 14:12)
sveikute 4u.gif tikiuosi tau geriau ax.gif
susileidau ta alijosiu,bet kazko tikrai nepajauciau g.gif

sveika ,na ko tik nesimu gerti vis tas pats keliom dienom pajutau lyg pagerejima,bet kad gerai butu nera
g.gif
o alijosiaus dar negavau veza veza ir niekaip neatveza sake ir baltarusijoj nelabai jo yra greit isperka g.gif
o kaip kitos jauciasi mergytes? g.gif
Atsakyti

o kaip kitos jauciasi mergytes? g.gif
[/quote]

Sveikos merginos 4u.gif wub.gif
Kaip šaunu vėl prie jūsų prisijungti mirksiukas.gif
Lynkute nors tiek gerai, kad tau pripažino ne kolitą, o tą sindromą, dabar abi su juo kovosim, nors ir ši liga baisi doh.gif bet kaip nors susitvarkysim.
Laila[B] kaip tavo sveikatėlė dabar g.gif
Atsakyti

sveikute skaiste na ir ilgai pas mumi nebuvai jau ir pasiilgau blush2.gif na taip kovosim abi bet jau nezinau net kaip g.gif jau viska isbandziau ir efektas laikinas. doh.gif
o kaip tu jautiesi gal dirbi kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 27 rugpjūčio 2006 - 05:40
QUOTE(lynkute @ 2006 08 27, 06:37)
sveikute skaiste na ir ilgai pas mumi nebuvai jau ir pasiilgau blush2.gif na taip kovosim abi bet jau nezinau net kaip g.gif jau viska isbandziau ir efektas laikinas. doh.gif
o kaip tu jautiesi gal dirbi kur?

Man su sveikata viskas po senovei doh.gif man tiek geriau, kad nevargina viduriavimas, bet tas pastovus pūtimas ir burbuliavimas kažkur viduriuose tai iki nevilties davaro doh.gif Visas vaistines apėjau ir niekur negaunu tokių homeopatinių lašiukų lietuviškų, jie kažkiek padėdavo. Buvau užsukusi pas žolininkę, maniau kokių žolelių pabandyti, bet ten reikia iš anksto užsiregistruoti pas ją, kad priimtų, tai susinervinau ir grįžau tuščiom
Kaip šaunu, kad tu jau dirbi thumbup.gif dabar vis kitaip, yra kažkokia veikla, o namie tik depresiją galima įsivaryti.
Aš niekur nedirbu, laukiu rugsėjo 1. Nuo lapkričio vidurio man prasidės praktika, tik dar nežinau kur reikia susirasti ją atlikti g.gif
O kaip kiti tavo reikaliukai dėl kurių važiavai į Vilnių ar susitvarkė kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2006 08 27, 10:52)
Man su sveikata viskas po senovei  doh.gif man tiek geriau, kad nevargina viduriavimas, bet tas pastovus pūtimas ir burbuliavimas kažkur viduriuose tai iki nevilties davaro  doh.gif Visas vaistines apėjau ir niekur negaunu tokių homeopatinių lašiukų lietuviškų, jie kažkiek padėdavo. Buvau užsukusi pas žolininkę, maniau kokių žolelių pabandyti, bet ten reikia iš anksto užsiregistruoti pas ją, kad priimtų, tai susinervinau ir grįžau tuščiom
Kaip šaunu, kad tu jau dirbi  thumbup.gif dabar vis kitaip, yra kažkokia veikla, o namie tik depresiją galima įsivaryti.
Aš niekur nedirbu, laukiu rugsėjo 1. Nuo lapkričio vidurio man prasidės praktika, tik dar nežinau kur reikia susirasti ją atlikti  g.gif
O kaip kiti tavo reikaliukai dėl kurių važiavai į Vilnių ar susitvarkė kiek  g.gif

taip ir nesibaige tos moteriskos ligos nieko neranda nervas ima bet nutariau nevazineti i vilniu nes kuo daugiau tyriesi tuo daugiau visko randa jau nuo tu vaistu bloga daros
doh.gif taip ir gala gali gauti blush2.gif
Atsakyti