Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

na sunku su sia liga ir aplinkiniai nesupranta ,kaip negali to ar tai ano, negali valgyti to ka visi, jei rei i wc tai reikia,negali laukt. sunku su sia liga. laikykites
Atsakyti
noreciau jusu paklausti..noreciau suzinot kiek uztrunka kraujavimas jums ilgiausiai,nes as tai net nezinau ko tiketis,jau savaite niekas nesikeicia nors ir vaistus geriu ir maista labai ziuriu,bet jokio pokycio g.gif gal cia reik dar palaukt,gal as per daug greit visko tikiuosi??
Atsakyti
Labas visiems. Sveika, Aaggnnee. Na, manau, kad 2 sav paumejimo dar nera labai daug. Buna, aisku, labai ivairiai. As pvz su Asacol tabletem remisijos is vis nepasiekiu, man siuo metu tik klizmos Salofalk padeda. Na, po kokiu dvieju sav naudojimo pagereja. Buk kantri, tik paumeti gali labai greitai, o remisija pasiekti sunkiau. Manau, jei dar kuri laika negeres, tai informuok gydytoja, turetu patarti ka daryti.Labai ilgai, aisku, nelauk. Man buvo klizmas pakeite i tabletes, tai po keliu dienu vel paumejo, pasakiau daktarui, tai ir vel gryzom prie klizmu. Va taip ir gyvenam... Zodziu, stiprybes ir stebek save.
Atsakyti
labas visiems,
priimam visus kas nori prisijungti. kartu vis tiek yra lengviau..,
tik tikrai labai gaila, kad musu gretos dideja....
as tai ir balansuoju tarp taip ir ne...
praeita sav hmg 71 buvo, o sia sav tyr dare, tai pakilo iki 76, leidausi gelezi, gal del to, bet siaip tai ir kraujavimas sumazejes yra....
nors snd vel kraujas pasirode...manau del nakties ivykiu, nes teko pasinervuoti ir paverkti....bt gal praeis....geriu ta Balvociutes arbata, manau ji man padeda .....
pabandykit ir jus pas ja, blogiau tikrai nebus....
Atsakyti
Pradziuginai Laila, saunuole, buk toliau stipri. as ir galvojau apie tas arbatas, but gal neblogai pabandyt. o kokia sudetis tu zoleliu, ar nezinot?
Atsakyti
labutis visiems! smile.gif tikrai,labai gaila kad musu vis daugeja su sita baisia liga. verysad.gif as norejau pasakyti apie tas Balvociutes zoles,gal ji ir gera zolininke,bet man asmeniskai jos zoles nepadejo,man nuo ju nebuvo nei gerai,nei blogai.as geriau du metus,kol organizmas prieme,pries metus nutraukiau.cia reiketu kanors rimciau, g.gif o jus nebandet suzinoti apie tas andu vaistazoles?Kriste91 buvo uzsiminusi apie jas(19 psl),tipo labai nuostabus vaistai,zmones net vezi issigydo.brangoka,bet nutariau isbandyti,gal pades! jus pasiskaitykit,idomiai raso!Agne,o tau prednisolono gyditoja neisrase?man jeigu paumeja,ir atsiranda gleives su kraujais,as iskart prednisolono pavartoju kol isnyksta.laikykimes! mirksiukas.gif
Atsakyti
labasd, na prednisolono ir nepergeriausiai, juk harmonai schmoll.gif doh.gif maniskiui ir jie nepadejo nuo ju dar blogiau buvo, ir reikejo n utraukti o ju iskarto staigiai negalima tai oi. dabar jau prednisolono nevartojo kokie 2-3 metai, buvo labai ziauriai uzeje, nes kvailiojo ir negere jokiu vaistu metus tik zolelem ....
Atsakyti
Visiems labas. Na, as manau, kad su Prednezolonu reikia atsargiai. Cia jau kai niekas nepadeda, kai situacija labai jau bloga. Prednezolonas - hormonai, ir nezinia kaip i ta vaista sureguos tavo organizmas. Juo nereiketu piknaudziauti... SORITENA, jei ismeginsi Andu vaistazoles, butinai parasyk. As jau buvau susizinojus ko ten reikia prie OK, bet taip ir nenusipirkau. Stiprios visiems sveikatos!
Atsakyti
guui;l
Atsakyti
labutis smile.gif taip,as zinau kad su tais vaistais reikia buti atsargiai,bet kai niekas nebepadeda,tai ir griebiesi visko,kad tik praeitu!beto,kokie vaistai yra geri,visi kazkiek daugiau ar maziau kenkia,ar ne taip?! blink.gif as prednisolona pradejau naudoti nuo siu metu,man gydytoja israse,nes man niekas nebepadejo,vis daresi blogiau,labai kraujavau.tai dabar kai uzeina,tai jau nebelaukiu kol visai blogai pasidarys,pageriu prednisolona,ir man iskart viska uztraukia!kolkas pasaliniu poveikiu nejauciu,svarbiausia reikia visa doze issigerti iki pietu stipriai pavalgius. o kai pradesiu gerti tas andu vaistazuoles,tai butinai parasysiu! linkiu visiems gero oro ir geros nuotaikos,nes ir nuo siu dalyku priklauso musu sveikateles!... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2007 08 03, 17:53)
Pradziuginai Laila, saunuole, buk toliau stipri. as ir galvojau apie tas arbatas, but gal neblogai pabandyt. o kokia sudetis tu zoleliu, ar nezinot?

Motorela, Balvociute sukuria arbata is ivairiu zoliu kiekvienam individuoliai. As buvau pas ja sestadieni. Reikejo viska papasakoti kas yra, kokie nusiskundimai. Ji visko issiklausinejo ir padare zoleliu misini. O sudeties tai nezinau. Kazkaip neklausinejau ka ji ten beria.
Atsakyti
man baisiausia ir yra,kad pvz nuo pentaza kolkas jokiu salutiniu poveikiu nepastebiu,kazkada gyd buvo parasaius asacolio,tai labai isbere veida ir plaukai labai pradejo slinkt,o apie prednizolona,ar koki ten,tai as bijau net pagalvot,kazkodel man atrodo kad nekas ten su juo,na is tikruju tai labai noreciau suzinot ar kam buvo kokiu ryskesniu salutiniu nuo jo..man vis dar yra kraujo,tik gaila as nezinau ka reiskia daug,mazai ar visai mazai,net nezinau kaip daktarei pasakyt kiek ten jo pas mane..kaip buna kai buna daug kraujo?jau kai sitoj svetainej pradejau rasyt tai gal ir ramiau pasidare trupuciuka..nes vistiek skaitau apie visus,lyginu su savim,stengiuosi patarimais pasinaudot visokiais mirksiukas.gif
Atsakyti