QUOTE(aaggnnee @ 2007 08 17, 17:48)
labas

as tai laukiu kol kas parasys,taip miela kai kas nors ka nors paraso

kazkuri vakara perskaiciu nuo pradziu visas zinutes jusu sia tema,ir buvau apstulbus kiek tau laila25 teko iskenteti,tikrai daug visokiu blogybiu,vis galvojau kip tu dar nepaluzai,bet paskui supratau,kad stiprus zmogus ko gero labai esi

man irgi siuo metu yra kraujo,jau beveik trys savaites..o ka tu darai tokiais atvejais?ar vaistus tau pakaicia,ar tiesiog maista labai ziuri?ar dar kokiu veiksmu imiesi?ir dar noriu taves klustelt..pasirode kraujas?kiek?tik su ismatom ar daugiau?ir ar skauda?sekmes tau
labas, nu taip, malonu kai paraso kas nors ir dar maloniau, kai buna geros zinios

vaistus kol kas geriu tuos kuriuos paskyre - 6 tabletes salofalko per diena, 4 prednizolono ir 2 imurano.
taip pat geriu Jadvygos arbata, kuria atsiunte ryte pries pusrycius. dar leidiuosi gelezi ir vitaminus....
na o kraujo visaip ir pradingsta ir vel atsiranda....o kad skauda - tai tik kai wc sedet reik, siaip tai ne. na maista prisiziuriu, kiek tai imanoma, nes nuo jo labai daug kas priklauso-patikekit,
del to kad stipri - aciu uz tokius zodzius.....bet kazin ar esu tokia....nes manau kad tik egzistuoju dabar ir tiek,,....plaukiu pasroviui....ir laukiu kuom viskas uzsibaigs