Įkraunama...
Įkraunama...

Forsaitų saga (The Forsyte saga)

Gaila,kad pasibaigė,puikus filmas smile.gif Oh, kai Somsas pabaigoj su Airini kalbėjo,kaip jis daug tikėjos,kai ji pašaukė ir ranką padavė rolleyes.gif Nors gaila ,kad jų vaikai kartu neliko.
Atsakyti
Bet kiek perverciau knygas, tai filmas uzsibaigia 1 knygos pabaiga ...
o kazin tesinys yra ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 11 03, 21:47)
Bet kiek perverciau knygas, tai filmas uzsibaigia 1 knygos pabaiga ...
o kazin tesinys yra ?  g.gif

tai, kad serialas baigiasi lygiai taip pat kaip ir 3 knygos 'To Let' Chapter XI. The Last of the Old Forsytes. 3 Knyga baigiasi ir jos tęsinių neteko užmatyt. Turit dar kažką papildomai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 11 03, 22:56)
tai, kad serialas baigiasi lygiai taip pat kaip ir 3 knygos 'To Let' Chapter XI. The Last of the Old Forsytes. 3 Knyga baigiasi ir jos tęsinių neteko užmatyt. Turit dar kažką papildomai?

Na, nezinau, as turiu Forsaitu saga I ir II dali ( dvi dideles knygos )...
I knyga kaip tik baigiasi Fleres vestuvemis ir Somso apsilankymu pas Airini , kuo ir baigesi šio serialo paskutine serija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 03 lapkričio 2011 - 22:02
QUOTE(norala @ 2011 11 03, 22:02)
I knyga kaip tik baigiasi Fleres vestuvemis ir  Somso apsilankymu pas Airini , kuo ir baigesi šio serialo paskutine serija  g.gif

kaip suprantu senesnio leidimo trys tomai į vieną knygą sudėti, o toje II nevisai tęsinys yra. Perverskit turinį ir į datas atkreipkit dėmesį. Vienok TV serialas taip ir baigiasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 11 03, 22:11)
kaip suprantu senesnio leidimo trys tomai į vieną knygą sudėti, o toje II nevisai tęsinys yra. Perverskit turinį ir į datas atkreipkit dėmesį. Vienok TV serialas taip ir baigiasi wink.gif

O kas yra toje II-oje? smile.gif
Mano mama kaip tik skaito siuo metu Forsaitu saga, tai irgi sake kad sis filmas yra I-os knygos dalies pabaiga. O antrojoje dalyje bus tu vaiku ateitis, kaip ji suprato jie dar ateityje susitikines. rolleyes.gif

Beje apie filma - kazkaip graudi labai paskurine serija buvo,sad.gif Somso pagailo... ir Airini fainai kad nusisypsojo jiems paskutini karta bendraujant... kazkaip kaip susitaikymas tarp ju ivyko. O Somso dukra man nepatiko, schmoll.gif nuo pat pradziu kazkaip tam Dzonui ant kaklo koresi, tokia savininkiska tikrai. ax.gif O ju santykius isarde niekas kitas tik kantrybes stoka. rolleyes.gif
Atsakyti
O mano nuomone,Somso dukters personazui itin vykusiai parinkta aktore.Labai tinkamai bruozai tam laikmeciui,puiki vaidyba.Gaila,kad tevu praeitis ,beje,ir Dzono neapsisprendimas,taip giliai skyre sia jauna pora.
Nuostabus filmas,paliko kruva pamastymu.(Atsiprasau,kad be lietuvybes).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostra: 07 lapkričio 2011 - 12:34
QUOTE(ostra @ 2011 11 07, 12:31)
O mano nuomone,Somso dukters personazui  itin vykusiai parinkta aktore.Labai tinkamai bruozai tam laikmeciui,puiki vaidyba.Gaila,kad tevu praeitis ,beje,ir Dzono neapsisprendimas,taip giliai skyre sia jauna pora.
Nuostabus filmas,paliko kruva pamastymu.(Atsiprasau,kad be lietuvybes).

Aktore tai taip, parinkta puikiai, ir vaidina gerai. 4u.gif Bet as kalbejau apie pati personaza - Fler, apie jos charakteri. Nemanyciau kad juos isskyre tevu praeitis, norint galima daug ka apkaltint. Tiesiog manau, kad abu buvo jauni ir dar durni, jeigu butu susipazine 10 metu veliau manau kad tikrai tokiu nesamoniu nebutu buve. smile.gif Todel as lieku prie savo nuomones jiems truko kantrybes ir isminties. O tai ne kiekvienam duota ankstyvoje jaunysteje...
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 10, 12:55)
Aktore tai taip, parinkta puikiai, ir vaidina gerai. 4u.gif Bet as kalbejau apie pati personaza - Fler, apie jos charakteri. Nemanyciau kad juos isskyre tevu praeitis, norint galima daug ka apkaltint. Tiesiog manau, kad abu buvo jauni ir dar durni, jeigu butu susipazine 10 metu veliau manau kad tikrai tokiu nesamoniu nebutu buve. smile.gif  Todel as lieku prie savo nuomones jiems truko kantrybes ir isminties. O tai ne kiekvienam duota ankstyvoje jaunysteje...

O man atrodo, kad čia kaip tik Airini sūnus "dėjo" į krūmus...
Realiai, net kai susitiko parke, jau kai Fler buvo susižadėjusi, ne jis jai vedybų siūlė nei ko, taip sau pasiskundė kam ji išteka ir viskas....
Aišku, Fler irgi ištekėti susiruošė dėl principų, bet vis tiek.
Atsakyti
Pamačiau šį serijalą atsitiktinai per tv tai labai sudomino,gaila,kad jau kaip suprantu serijos į pabaigą,o man taip pradžia įdomi,gal reiks knygų ieškoti ax.gif
Atsakyti
Ir aš taip atsitiktinai pažiūrėjau vieną seriją, bet jau kaip užsikabinau. tik labai gaila, kad nuo pat pradžių nemačiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 11 04, 00:02)
I knyga kaip tik baigiasi Fleres vestuvemis ir  Somso apsilankymu pas Airini , kuo ir baigesi šio serialo paskutine serija  g.gif

Ir pas mane guli sios dvi knygos. thumbup.gif Pradesiu skaityti jas thumbup.gif
Man sis serialas visas toks perpintas liudesio smile.gif . Ir siandiena ta pabaiga tokia g.gif , kad ejau ziureti i TV gida, ar tikrai rytoj neberodys smile.gif
Atsakyti