Su ja sėdi ne seselė, bet akušerė, ji gimdymų nepriminėja, o kai norėdavau duot pinigėlį tai ir duodavau prie akušerės, nes manu, kad jos pripratusios prie tokių vaizdelių

QUOTE(Saulužė @ 2008 10 28, 20:42)
Su ja sėdi ne seselė, bet akušerė, ji gimdymų nepriminėja, o kai norėdavau duot pinigėlį tai ir duodavau prie akušerės, nes manu, kad jos pripratusios prie tokių vaizdelių 

Gal ir pratusios...

Lankiausi pas ją prieš 4 metus. Dabar vėl lankausi. O gymdysiu pas ką paklius

dėl pinigelio visi juos mėgsta.
Kai lankausi man patogiu laiku duodu.
O šiaip labai maloni gydytoja

nepatiko vienas dalykas kad truputį nugasdino, nors gal ir ne be reikalo. Saugojaus labiau

Pagasdint ji megsta

QUOTE(rututu @ 2008 11 26, 16:11)
Nu tai kam kiek nori tiek moki arba nemoki

Vakar buvau pas sia gydytoja, po gimdymo pasitikrinti, tai man jis vis tokia pat maloni pasirode
Beja lankymasis ne nestumo metu seip yra mokamas, o ji net neuzsimine apie tai, bet palikau kelis litus sokoladui

Gimdziau pas gyd. Martinkiene truputi daugiau nei du metus. Labai padejo per gimdyma. Galiausiai uzsigulusi mane padejo man isstumti leliu, nes buvo apsisukusi virkstele. Siaip lankiausi visa nestuma pas kita gyd. Mazylije, bet del nenumatytu aplinkybiu mano gyd. negalejo priimti gimdymo, todel rekomendavo butent gyd. Martinkiene. Super prieziura, palaikymas gimdymo metu. Esu jai labai dekinga. Ir po gimdymo lankesi kasdien pas mane. Pasake kaip prisiziureti namie ir ka naudoti, kadangi buvo siuta tarpviete. Veliau butinai liepe apsilankyti. Ir jokiu pinigu veliau uz konsultacijas nereikalavo. Cia kiekvieno reikalas ar nori atsidekoti gyd. Ne tik reikia aptarineti gyd. nuotaikas ar panasiai, bet reikia kokiom nuotaikom ir nusiteikimu einate pacios pas gyd.
Na sakau apie sia gydytoja labai ivairus atsiliepimai... Keista kai apie ta pati zmogu visiskai skirtingai atsiliepiama
Man ji viska atlieka labai gerai, o kad reciau reikia lankytis, tai as visai nepykciau
Ir taip man daznokai atrodo
Na per pirma niestuma kitaip atrode, bet dabar jau tikrai kas menesi pilnai uztenka

Labai jau inoringos, kai kada buna nesciosios. Kaip save pateiksi, taip tave ir priims. Ir apskritai man labai juokingai skamba, kai sako, jog nieko gyd. nepaaiskino. Tai jei neklausi, nesidomesi kas, kaip, tai ir nepuls aiskinti be reikalo.
O ant kedes sodinama, tik jei reikia paimti tepineli ir apziureti kaip ten gimdos kaklelis. O matavimai ir apskritai visi tyrimai atliekami reguliariai moteru konsultacijoje, aisku jei nescioji yra iskaitoje. Ir kas karta yra paskiriamas naujas apsilankymo laikas.
O ant kedes sodinama, tik jei reikia paimti tepineli ir apziureti kaip ten gimdos kaklelis. O matavimai ir apskritai visi tyrimai atliekami reguliariai moteru konsultacijoje, aisku jei nescioji yra iskaitoje. Ir kas karta yra paskiriamas naujas apsilankymo laikas.
Keista skaityti nekokius atsiliepimus apie šią gydytoją. Jei dar tektų gimdyt, tai tik pas ją
Man ji buvo labai malonus žmogus

Na as apie sia gydytoja laabai daug ka negaleciua pasakyti, kadangi lankiausi pas ja kokius 4 kartus ir poto nutariau nebelankytis... Susiradau kita. O priezastis buvo tokia kad ji man buvo labai nekonkreti, ir atrodo klausi ka nors o ji nieko taip normaliai ir nepaaiskina. O ir manieros nelabai patiko labai jau prigasdina visokiais dalykais
Labai mane bere nestumo pradzioje, tai paklausiau pas ja del ko? Tai sako gal krema pakeitei???
Kai kita gydytoja iskarto paaiskino kad cia mergaite pas tave hormonai ir nieko cia per daug nepadarysi.. Tai vat galvoju kad kai kam tinka o man ji pasirode ne tokia jau irprofesionali kaip noretusi...
Nenorejau nieko izeist ar ka.. gal man tiesiog taip pasirode, i kitoms ji buvo super

Nenorejau nieko izeist ar ka.. gal man tiesiog taip pasirode, i kitoms ji buvo super