Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

ziurek, gal sis tortukas visninis ?
http://zanetos-virtu...nis-tortas.html

dar juodasis miskas su visniomis buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 spalio 2011 - 01:32
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 10, 22:41)
O neseniai kepiau morengini *NAI*SKANIAUSIA PASAULYJE torta, taip jis rusu saite vadinasi, superinis, labai labai patiko, tik dariau beveik be obuoliu, nes recepte jie turi  buti, tiksliau dariau kaip parasyta, bet nezinau ar cinamono per daug idejau ar citrinu zieves per daug pritarkavau, kad obuoliu mase man kartoka pasidare blush2.gif , tai jos nedejau, tik truputi obuoliuku idejau del skonio, Tai tortukas nostabus buvo, niam niam wub.gif dabar kepsiu ji vel, tik desiu persikus is kompoto ax.gif

gal kas gali patarti, ko galima aptepti puosimui virsu ta morengini ? nes biskvita reikia deti morengu i virsu, tai virsus bus neligus, nes kepa morengas kaip su kuprele, bet ko jo galima papuosti, labai laukiu patarimu smile.gif

Labai laukiu patarimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 10 10, 23:55)
erikiuxxx, dailūs ir skoningi tortukai 4u.gif
Kaip tau pavyksta taip lygiai nupjauti apačią?

Neatsimenu, rodžiau, ar ne šį tortą -

Tikrai vestuvinis, atrodo toks lengvas - kaip debesėlis. Labai gražu, labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 10, 20:35)
Jusu teismui tris mano paskutineji tortukai, ...
[O cia vakar dienos,  drauge gimtadienis buvo  wub.gif
Kuri dievina Jorksyrus

labai gražiai suderintos spalvos, to kuris su šuniuku, kiti taip pat šaunūs, su ežiuku labai rudeniškas. Visi Jūsų torčiukai labai kruopščiai padaryti, labai tvarkingi.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 10, 23:41)
gal kas gali patarti, ko galima aptepti puosimui virsu ta morengini ? nes biskvita reikia deti morengu i virsu, tai virsus bus neligus, nes kepa morengas kaip su kuprele, bet ko jo galima papuosti, labai laukiu patarimu smile.gif

aš kažkada sutepinėjau tris morengo sluoksnius, tai viršutinį sluoksnį dėjau ta puse lygiaja, kuri buvo ant skardos kepimo metu.. taigi buvo lyus tas viršus, ir normaliai aptepiau sviestiniu kremu ir dejau masę. tai buvo vienas iš 5 aukštų 4u.gif

o tortukai tortukai wub.gif kasryt prie kavos vietoj deserto akis paganau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 11, 01:57)

O kaip tie daziukai baltarusiski atrodo, gal foto galetumet imesti unsure.gif

http://www.google.lt...=1t:429,r:7,s:0

kazkada buvau nusifotkinus bet nerandu dabar kaip reikia, tai va pagooglinau jai rodis pas mane tokie kur vienas mazesnis maisiukas tai spalvu ju visokiu buna
Atsakyti
Migle79 nuostabus svelnus mielas tortukas wub.gif

QUOTE(Angel1203 @ 2011 10 11, 09:47)
http://www.google.lt...=1t:429,r:7,s:0

kazkada buvau nusifotkinus bet nerandu dabar kaip reikia, tai va pagooglinau jai rodis pas mane tokie kur vienas mazesnis maisiukas tai spalvu ju visokiu buna

Man siu dazu anyta is ukrainos parveze dau tokiu thumbup.gif sake ten po 30 centuku vienas pokelis smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,o kur pinigų maišui perkat pinigus-monetas?
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 10 11, 06:33)

QUOTE(akvilyte @ 2011 10 11, 07:31)

QUOTE(akvilyte @ 2011 10 11, 07:31)

Aciukas aciuks.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 10 11, 09:44)
Man siu dazu anyta is ukrainos parveze dau tokiu  thumbup.gif  sake ten po 30 centuku vienas pokelis smile.gif

pasiseke tau, kad yra kam atvesti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 spalio 2011 - 11:16
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 11, 11:28)
Mergaitės,o kur pinigų maišui perkat pinigus-monetas?

Būna Maximose, Thomas Philips, „Saldūs Majai (Akropolis, CUP)
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 10 11, 11:13)
Būna Maximose, Thomas Philips, „Saldūs Majai (Akropolis, CUP)

kurioj vietoj ieskoti? turbut prie kasu,ane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 11, 12:17)
kurioj vietoj ieskoti? turbut prie kasu,ane unsure.gif

pas mus prekyvietej tos kur stovi su sveriamais saldainiais- sausainiais turi wink.gif gal tokiose vietose butu pigiau g.gif
Atsakyti
Cia vienas toks mazas greitukas pirma kart dariau su tais kaspinais medziaginiais
cia aceit tulpes seip tortukas kopijuotas is kaskurios kepyklos gal jau ne nebezinau
user posted image
Atsakyti