Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(raimuska @ 2011 10 15, 09:47)
Mergaites, o kaip rasti Aberio clearenc?  4u.gif

http://2.hidemyass.c...WN0SWQ9ODIzMTUz langelyjew irasykite abercrombie.com jei neatidarys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 spalio 2011 - 08:52
QUOTE(linamog @ 2011 10 15, 09:37)
Puslapy domaintools.com ivesti dominancio saito nuoroda ir ismes. Taip ir UGG padelkiu puslapius lengva atrusiuoti.

Aciu 4u.gif Labai naudinga nuoroda.
Atsakyti
Lerikyte aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 15, 08:08)
I AZ taip ir nesulaukiu atsakymo - negrazinsite pinigu, tai taip ir rasykite, kam cia ta guma tempti, ir bus viskas aisku.

O aš juk ir parašiau, kad kai nuspręsiu parašysiu biggrin.gif Bet Jūs matyt įsivaizduojat, kad aš turiu pulti išsišiepus ir iškart linksėt galva.
Aš Jūsų neapgavau. Apsigavote pati. O tai jau skirtingi dalykai. Bet kokiu atveju visada galima viską suderinti ir sutarti. Tik tikrai ne tokiais metodais kaip Jūs manot ir darot schmoll.gif
Viešumo aš nebijau, nes žinau, kad esu visiškai teisi. O ir toliau mane šmeiždama verčiat priimt Jums nepalankų sprendimą.

Viską aš Jums parašiau į AŽ. Šią diskusiją aš baigiau.

QUOTE(spygliz @ 2011 10 15, 08:13)
Mergiukai nesipykit ka ;(

Nu aš tai ryte atsikėliau kaip ir su teigiama nuotaika biggrin.gif Ale yr kas ją 'pagerino' doh.gif Reik kavytės atsigerti ir bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nesipykit group.gif Geriau eikit išnaršyti aberiuką, nes šiandien merginos iš FB užsakinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 15, 09:22)
Tikrai nesipykit  group.gif Geriau eikit išnaršyti aberiuką, nes šiandien merginos iš FB užsakinės  mirksiukas.gif

Nesipykstam drinks_cheers.gif Ačiū už gerą žinią, lekiu pasidairyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 15, 10:17)
Viską aš Jums parašiau į AŽ. Šią diskusiją aš baigiau.

Kiek daug "komplimentu" susilaukiau i AZ biggrin.gif
Atrasiau i AZ ir taip pat baigiu sia diskusija.
Nusipirksiu puku skutikli ir nusiskusiu ta tunika, kad neatrodytu (dabar jau galiu pasakyt) kaip mb pasake: "kaip is siknos istraukta" biggrin.gif O gal net padovanosiu ja vienai is savo sesiu, kad neprimintu blogu emociju.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 15, 09:50)
Kiek daug "komplimentu" susilaukiau i AZ  biggrin.gif
Atrasiau i AZ ir taip pat baigiu sia diskusija.

Na komplimentų nerašiau nei vieno g.gif Ir MB iškalbingas thumbup.gif Gerai, kad Jus linksma ši situacija thumbup.gif Manęs deja, ne.
geriau nesakysiu, ką mano MB sakė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe1: 15 spalio 2011 - 09:59
Ei nugi baikit tikrai pyktis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 15, 10:03)
Ei nugi baikit tikrai pyktis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

PSIO mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man jau darosi baisu pagalvot, kiek teks atlaikyt strėlių už du megstukus, kurie pirkti nauji iš parduotuvės ir buvo kažkiek pasiburbuliavę.... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 10 15, 10:05)
man jau darosi baisu pagalvot, kiek teks atlaikyt strėlių už du megstukus, kurie pirkti nauji iš parduotuvės ir buvo kažkiek pasiburbuliavę....  fear.gif

Čia ir tiesa, laikykis drinks_cheers.gif Kas žino Aberio rūbus ir juo labiau juos tenka kartais parduoti, puikiai supranta kas ir kaip. Kitas dalykas, kad nevisiems tai priimtina. Tuom mes žmonės ir skiriamės 4u.gif
Atsakyti