Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(vavuum @ 2011 10 14, 22:05)
Parduodu Abercrombie kardigana su vilnadydis L, bet sakyciau atitinka M 200lt
user posted image

Tobulas.....q
QUOTE(Luggne @ 2011 10 14, 22:28)
O aš pasigirti - nukovė man tokį S dydžio  wub.gif
Ir dar tokį, bet M:

user posted image

Spygliz, aš vėl su klausimu - jūs sijonų ne vieną turit, kaip jų dydžiai? Susidariau įspūdį, kad mudvi panašaus sudėjimo, aš irgi XS nešioju. Tik aberio tai turiu ir XS, ir S, ir M dydžio drabužių. Sijonų dar neturėjau nieko. Bet dabar kad užpirkau  wub.gif  Domina ir suknutės, vis pasižiūriu, bet nedrįstu pirkti. Tuo labiau, kad ne sezonas.

sijonu turiu..... Xs ir s...man mielesni xs, nes trumpesni...o kai pamaciau jusu sijonus net sulpna pasidare, jei nuspresit parduot pirma uzsiimu eile wink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 14, 22:33)
Luggne, jau kokių fainuolių pačiupot wub.gif O kas dabar perka Aberį bigsmile.gif Ar yr dar tokių ax.gif

Kad šioje temoje siūlėsi viena mergaitė nupirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 10 14, 21:39)
Kad šioje temoje siūlėsi viena mergaitė nupirkti 4u.gif

Aišku, žinau apie ką kalbat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 22:39)
Tobulas.....q

sijonu turiu..... Xs ir s...man mielesni xs, nes trumpesni...o kai pamaciau jusu sijonus net sulpna pasidare, jei nuspresit parduot pirma uzsiimu eile wink.gif

Ačiū, už atsakymą 4u.gif Gali būti M per didelis, bet tik toks dydis buvo, tai griebiau wub.gif
Gal dar išmes dydžių to, su gėle, sijonuko, nes ketvirtadienio naktį S buvo gana ilgai. Tik sekti reikia.
Papildyta:
Niu va, dabar yra DIANNE sijonuko S dydis pirkti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites ar dzinsiukai 00s tiktu 24 dydi nesiojanciai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quo te=Aukses_mamyte,2011 10 14, 23:57]
[/quote]
Kokie klubai...
Atsakyti
[quote=spygliz,2011 10 14, 23:19]
[quo te=Aukses_mamyte,2011 10 14, 23:57]
[/quote]
Kokie klubai...
[/quote]
Neturiu kuo pamatuoti g.gif per sedimaja apie 89 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 14, 22:33)
Nei įsakymas, nei ką, patarimas ateičiai. Na Jūsų postai nelabai atrodo, kad nuomonės objektyviai klausiat schmoll.gif Pasiskaitykit pati.

I AZ taip ir nesulaukiu atsakymo - negrazinsite pinigu, tai taip ir rasykite, kam cia ta guma tempti, ir bus viskas aisku.

Aciu, bet is Jusu patarimu ateiciai nereikia, nes nezadu nieko pirkti.
Atsakyti
Aukses_mamyte... As su ~89 klubais 00R turiu... Siaip kiek teko susidurt s ilgis nerealiai trumpas, manau atitinka 30 ilgi, geriau jei nesate labai mazute imti R....

Mergiukai nesipykit ka ;(
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 21:55)
Oho, geras  bigsmile.gif Per kur cia tokia info galima pamatyt?

Puslapy domaintools.com ivesti dominancio saito nuoroda ir ismes. Taip ir UGG padelkiu puslapius lengva atrusiuoti.
Atsakyti
Mergaites,o kaip jus randat aberio rubu nuotraukas ant modelio? Nu niekaip nerandu ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip rasti Aberio clearenc? 4u.gif
Atsakyti