QUOTE(linamog @ 2011 10 14, 20:46)
Kinu domenas. AF nepropaguoja ispardavimu.
Domain ID:CNIC-DO804258
Domain Name:ABERCROMBIENFITCHSALE.UK.NET
Created On:30-Sep-2011 02:10:33 UTC
Last Updated On:05-Oct-2011 00:15:56 UTC
Expiration Date:30-Sep-2012 23:59:59 UTC
Status:TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:47195c0acc0b8670
Registrant Name:David Lee
Registrant Organization:-
Registrant Street1:88 BaoHua Road
Registrant City:Nanning
Registrant State/Province:GUANGXI
Registrant Postal Code:530000
Registrant Country:CN
Registrant Phone:+86.1383324109
Registrant Email:
Admin ID:47195c0acc0b8670
Admin Name:David Lee
Admin Organization:-
Admin Street1:88 BaoHua Road
Admin City:Nanning
Admin State/Province:GUANGXI
Admin Postal Code:530000
Admin Country:CN
Admin Phone:+86.1383324109
Admin Email:
Tech ID:47195c0acc0b8670
Tech Name:David Lee
Tech Organization:-
Tech Street1:88 BaoHua Road
Tech City:Nanning
Tech State/Province:GUANGXI
Tech Postal Code:530000
Tech Country:CN
Tech Phone:+86.1383324109
Tech Email:
Billing ID:47195c0acc0b8670
Billing Name:David Lee
Billing Organization:-
Billing Street1:88 BaoHua Road
Billing City:Nanning
Oho, geras

Per kur cia tokia info galima pamatyt?
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 14, 21:35)
Nu ką, aš šokiruota
Miela pirkėja, prieš pradedant pilti pamazgas ant mano galvos, gal reikėjo sulaukt bent mano atsakymo
Labai daug nesiplėsiu, nes tiesiog kraujas verda nuo visų sapalionių, kokia Jūs vargšė, kokia apgauta ir pan., ir kokia aš blogietė, nepatikima ir apgavikė. Daiktas naujas, 100% originalus, modelis ne šių metų, todėl ir nėra jo oficialam psl. Beje jei jau sakote turinti Aberio rūbelių, tai turėjo pastebėti, kad megztukų, marškinėlių, maikučių VISADA ir visos etiketės būna VIDUJ!!!
Dabar pradėkim nuo to, kad aš parduodama daiktą neprivalėjau išsiaiškinti aš Jūs žinote kokio stiliaus yra kai kurie Aberio rūbai. Jūs uždavėt kelis klausimus, į kuriuos gavote visus atsakymus.
Kitas dar svarbesnis dalykas, kad Jūs manęs net
NEUŽKLAUSĖTE ar galėtumėte grąžinti tuniką O iškart puolėt skalambyt per visas SM temas, kokia aš čia nedorėlė aigi gavus Jūsų žinutę su prašymu priimti atgal, pirma mintis buvo 'OK, priimsiu'.
BET, kai užsukau į temas tai akys ant kaktos išlipo

Ir tas Jūsų toks teiginys '
Niekas nieko nebus prarade ir busime graziai susitarusios' mažų mažiausiai man JUOKINGAS. Ką reiškia 'niekas nieko nebus praradęs'

Aš asmeniškai jaučiuosi labai daug praradus, kai taip TERŠIAT mano vardą.
SM aš ne naujokė, pardavus esu ne du, ne tris daiktelius, ir niekad tokių nesąmonių nėra buvę. Būna žmogui netinka dydis, nepatinka modelis kaip apsirengia ar dar kažkas, tuomet rašo AŽ 'taip ir taip, gal galiu grąžint. Nu tai žinoma, jokių problemų.' Nu bet čia kaip Jūs 'bandote grąžinti gražiai tariantis' tai ką aš žinau
Todėl viešai ir sakau, kad dabar, šiuo momentu, jaučiu tiesiog MORALINĘ teisę nebepriimti tunikos atgal

O kaip nuspręsiu tai bus matyt.
Būtent kad pagal sudėtį, kur akrilas sudaro daugiau nei pusę, jau galima suprasto kokio stiliaus 'vaizdelio' bus rūbelis. Tas pats su rūbeliais, kuriuose yra daug vilnos.
O briedis ir yra kaip briedis

Gaila neturiu daugiau foto, tik šią, bet joje matosi briedžiukas ir tunika, kad nėra ji bumbuluota kaip nežinia kas.

Būtent, kad 100% originalas

O pasiburbulavimus su geru fotiku ir MACRO funkcija aš dar ne tokius galiu jums parodyti
Viskas juokai juokais, bet tokioj situacijoj aš pirmą kart, tai net nežinau kaip elgtis ir kaip reaguoti
Rasau i tema apie ta tunika ir galvoje mintys, kad gal ir nelabai grazu, bet as ne ant Jusu gi kazka varau, as tiesiog teiraujuosi ismananciu merginu apie daikta, ar buna jis toks, kad man nepriimtina tokia naujo daikto kokybe, idedu nuotraukas, gal tikrai aberio rubai tokie buna. Kazkiek aiskiau pasidare, kad visgi "sendinti" ar "plesyti" yra ne tas pats, kas realiai "apsiburbulave", tai po diskusiju ir nusprendziau prasyt pasiimt preke atgal
Nesu turejusi ne vieno aberio rubelio, tik dirza (irgi is SM pirkau, super patenkinta pirkiniu)
Labai nefainai gavosi kazkaip cia viskas

Parasykite geriau man i AZ ka nuspresite ir nebetersim temos

Jeigu izeidziau, labai atsiprasau, tikrai asmeniskai nieko blogo neturiu
Beje, fotikas pas mane ne profesionalus, paprastas samsungas 7mpix gal 5 metu senumo

Is toli nufotkinus graziai atrodo. Mb ka tik parodziau savo pirkini (siaip neveliu jo i savo skuduru reikalus), tai sako: nu bet ... Ai, rasiau rasiau ir pagalvojau, vel kas nors supyks, tiek to, nesvarbu ka tas mano vyras pasake
Man irgi pirma tokia situacija