Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(_noraa_ @ 2011 10 14, 18:23)
http://www.abercromb...tchsale.uk.net/  o tai is ko cia galima suprasti,kad neorginalu saitas?man tai cia i isparduotuve panasu,o aberio pardafkes yra tik usa,uk ir italuos,ar dar kur? 4u.gif

Kinu domenas. AF nepropaguoja ispardavimu.
Domain ID:CNIC-DO804258
Domain Name:ABERCROMBIENFITCHSALE.UK.NET
Created On:30-Sep-2011 02:10:33 UTC
Last Updated On:05-Oct-2011 00:15:56 UTC
Expiration Date:30-Sep-2012 23:59:59 UTC
Status:TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:47195c0acc0b8670
Registrant Name:David Lee
Registrant Organization:-
Registrant Street1:88 BaoHua Road
Registrant City:Nanning
Registrant State/Province:GUANGXI
Registrant Postal Code:530000
Registrant Country:CN
Registrant Phone:+86.1383324109
Registrant Email:
Admin ID:47195c0acc0b8670
Admin Name:David Lee
Admin Organization:-
Admin Street1:88 BaoHua Road
Admin City:Nanning
Admin State/Province:GUANGXI
Admin Postal Code:530000
Admin Country:CN
Admin Phone:+86.1383324109
Admin Email:
Tech ID:47195c0acc0b8670
Tech Name:David Lee
Tech Organization:-
Tech Street1:88 BaoHua Road
Tech City:Nanning
Tech State/Province:GUANGXI
Tech Postal Code:530000
Tech Country:CN
Tech Phone:+86.1383324109
Tech Email:
Billing ID:47195c0acc0b8670
Billing Name:David Lee
Billing Organization:-
Billing Street1:88 BaoHua Road
Billing City:Nanning
Billing State/Province:GUANGXI
Billing Postal Code:530000
Billing Country:CN
Billing Phone:+86.1383324109
Billing Email:
Sponsoring Registrar ID:7065-EN
Sponsoring Registrar Organization:eNom, Inc.
Sponsoring Registrar Street1:15801 NE 24th St.
Sponsoring Registrar City:Bellevue
Sponsoring Registrar State/Province:WA
Sponsoring Registrar Postal Code:98008
Sponsoring Registrar Country:US
Sponsoring Registrar Phone:425-274-4500
Sponsoring Registrar FAX:425-974-4796
Sponsoring Registrar Website:http://www.enom.com/
Name Server:DNS4.NAME-SERVICES.COM
Name Server:DNS1.NAME-SERVICES.COM
Name Server:DNS5.NAME-SERVICES.COM
Name Server:DNS2.NAME-SERVICES.COM
Name Server:DNS3.NAME-SERVICES.COM
DNSSEC:Unsigned
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 10 14, 21:24)
Aha, briedis kazkoks keistas atrodo  g.gif  Butu idomu ryskesne foto pamatyt  unsure.gif
O siaip neteko man tokio modelio tunikos aberio puslapy matyt  blush2.gif

As esu macius 100% smile.gif
Tik tas kad pati suknyte tai tokia tikrai apsiburbuliavusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 14:01)
visoms isskyrus kur nubrauktos pradines kainos yra raudonos spalvos, tai galima sakyti clearance negalioja sale galioja wink.gif

Dabar aiškiau bigsmile.gif ...
O kai būna prekėms 40 % nuolaida, tai reikia atsiminusuoti, taip wink.gif?
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 18:03)
wub.gif  wub.gif  wub.gif sukneles ir sijonai mano silpnybe biggrin.gif

Bepigu suknytes ir sijonukus tokius trumpučius nešioti, kai Spygliz, kaip modelis iš Aberio ax.gif

Spygliz, ar tu apie tą patį megztiką kalbi su snaigėm unsure.gif ? Jis apsiburbuliavo?
Atsakyti
QUOTE(iingridaa @ 2011 10 14, 21:10)
Dabar aiškiau  bigsmile.gif ...
O kai būna prekėms 40 % nuolaida, tai reikia atsiminusuoti, taip wink.gif?
Bepigu suknytes ir sijonukus tokius trumpučius nešioti, kai Spygliz, kaip modelis iš Aberio  ax.gif 

Spygliz, ar tu apie tą patį megztiką kalbi su snaigėm unsure.gif ? Jis apsiburbuliavo?

Jo, bet tik del to kad mano striukes odines vidus neslidus, bet tas megztinis tobula sildykle...pirkciau dar viena toki....visi vilnoniai apsivelia kaip bebutu...
Kai 40 proc tai nuolaida jau buna nurodyta....kai buna papildoma nurodomas kodas...
Atsakyti
Nu ką, aš šokiruota blink.gif
Miela pirkėja, prieš pradedant pilti pamazgas ant mano galvos, gal reikėjo sulaukt bent mano atsakymo g.gif
Labai daug nesiplėsiu, nes tiesiog kraujas verda nuo visų sapalionių, kokia Jūs vargšė, kokia apgauta ir pan., ir kokia aš blogietė, nepatikima ir apgavikė. Daiktas naujas, 100% originalus, modelis ne šių metų, todėl ir nėra jo oficialam psl. Beje jei jau sakote turinti Aberio rūbelių, tai turėjo pastebėti, kad megztukų, marškinėlių, maikučių VISADA ir visos etiketės būna VIDUJ!!!
Dabar pradėkim nuo to, kad aš parduodama daiktą neprivalėjau išsiaiškinti aš Jūs žinote kokio stiliaus yra kai kurie Aberio rūbai. Jūs uždavėt kelis klausimus, į kuriuos gavote visus atsakymus.
Kitas dar svarbesnis dalykas, kad Jūs manęs net NEUŽKLAUSĖTE ar galėtumėte grąžinti tuniką schmoll.gif O iškart puolėt skalambyt per visas SM temas, kokia aš čia nedorėlė lotuliukas.gif Taigi gavus Jūsų žinutę su prašymu priimti atgal, pirma mintis buvo 'OK, priimsiu'. BET, kai užsukau į temas tai akys ant kaktos išlipo blink.gif Ir tas Jūsų toks teiginys 'Niekas nieko nebus prarade ir busime graziai susitarusios' mažų mažiausiai man JUOKINGAS. Ką reiškia 'niekas nieko nebus praradęs' g.gif Aš asmeniškai jaučiuosi labai daug praradus, kai taip TERŠIAT mano vardą.
SM aš ne naujokė, pardavus esu ne du, ne tris daiktelius, ir niekad tokių nesąmonių nėra buvę. Būna žmogui netinka dydis, nepatinka modelis kaip apsirengia ar dar kažkas, tuomet rašo AŽ 'taip ir taip, gal galiu grąžint. Nu tai žinoma, jokių problemų.' Nu bet čia kaip Jūs 'bandote grąžinti gražiai tariantis' tai ką aš žinau schmoll.gif
Todėl viešai ir sakau, kad dabar, šiuo momentu, jaučiu tiesiog MORALINĘ teisę nebepriimti tunikos atgal biggrin.gif O kaip nuspręsiu tai bus matyt.

QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 19:18)
HMMM Nnet nzn kaip komentuot...kokia sudetis?

beje cia nuotrauka issiliejus ar tas briedis toks neaiskios formos????nes briedziai ant visu rubu buna TOBULI  wub.gif

Būtent kad pagal sudėtį, kur akrilas sudaro daugiau nei pusę, jau galima suprasto kokio stiliaus 'vaizdelio' bus rūbelis. Tas pats su rūbeliais, kuriuose yra daug vilnos.
O briedis ir yra kaip briedis biggrin.gif Gaila neturiu daugiau foto, tik šią, bet joje matosi briedžiukas ir tunika, kad nėra ji bumbuluota kaip nežinia kas.
user posted image

QUOTE(Linutelia @ 2011 10 14, 20:01)
As esu macius 100%  smile.gif
Tik tas kad pati suknyte tai tokia tikrai apsiburbuliavusi  unsure.gif

Būtent, kad 100% originalas drinks_cheers.gif O pasiburbulavimus su geru fotiku ir MACRO funkcija aš dar ne tokius galiu jums parodyti mirksiukas.gif

Viskas juokai juokais, bet tokioj situacijoj aš pirmą kart, tai net nežinau kaip elgtis ir kaip reaguoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe1: 14 spalio 2011 - 20:37
QUOTE(linamog @ 2011 10 14, 20:46)
Kinu domenas. AF nepropaguoja ispardavimu.
Domain ID:CNIC-DO804258
Domain Name:ABERCROMBIENFITCHSALE.UK.NET
Created On:30-Sep-2011 02:10:33 UTC
Last Updated On:05-Oct-2011 00:15:56 UTC
Expiration Date:30-Sep-2012 23:59:59 UTC
Status:TRANSFER PROHIBITED
Registrant ID:47195c0acc0b8670
Registrant Name:David  Lee
Registrant Organization:-
Registrant Street1:88 BaoHua Road
Registrant City:Nanning
Registrant State/Province:GUANGXI
Registrant Postal Code:530000
Registrant Country:CN
Registrant Phone:+86.1383324109
Registrant Email:
Admin ID:47195c0acc0b8670
Admin Name:David  Lee
Admin Organization:-
Admin Street1:88 BaoHua Road
Admin City:Nanning
Admin State/Province:GUANGXI
Admin Postal Code:530000
Admin Country:CN
Admin Phone:+86.1383324109
Admin Email:
Tech ID:47195c0acc0b8670
Tech Name:David  Lee
Tech Organization:-
Tech Street1:88 BaoHua Road
Tech City:Nanning
Tech State/Province:GUANGXI
Tech Postal Code:530000
Tech Country:CN
Tech Phone:+86.1383324109
Tech Email:
Billing ID:47195c0acc0b8670
Billing Name:David  Lee
Billing Organization:-
Billing Street1:88 BaoHua Road
Billing City:Nanning

Oho, geras bigsmile.gif Per kur cia tokia info galima pamatyt?

QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 14, 21:35)
Nu ką, aš šokiruota blink.gif 
Miela pirkėja, prieš pradedant pilti pamazgas ant mano galvos, gal reikėjo sulaukt bent mano atsakymo
Labai daug nesiplėsiu, nes tiesiog kraujas verda nuo visų sapalionių, kokia Jūs vargšė, kokia apgauta ir pan., ir kokia aš blogietė, nepatikima ir apgavikė. Daiktas naujas, 100% originalus, modelis ne šių metų, todėl ir nėra jo oficialam psl. Beje jei jau sakote turinti Aberio rūbelių, tai turėjo pastebėti, kad megztukų, marškinėlių, maikučių VISADA ir visos etiketės būna VIDUJ!!!
Dabar pradėkim nuo to, kad aš parduodama daiktą neprivalėjau išsiaiškinti aš Jūs žinote kokio stiliaus yra kai kurie Aberio rūbai. Jūs uždavėt kelis klausimus, į kuriuos gavote visus atsakymus.
Kitas dar svarbesnis dalykas, kad Jūs manęs net NEUŽKLAUSĖTE ar galėtumėte grąžinti tuniką  O iškart puolėt skalambyt per visas SM temas, kokia aš čia nedorėlė aigi gavus Jūsų žinutę su prašymu priimti atgal, pirma mintis buvo 'OK, priimsiu'. BET, kai užsukau į temas tai akys ant kaktos išlipo blink.gif  Ir tas Jūsų toks teiginys 'Niekas nieko nebus prarade ir busime graziai susitarusios' mažų mažiausiai man JUOKINGAS. Ką reiškia 'niekas nieko nebus praradęs' g.gif Aš asmeniškai jaučiuosi labai daug praradus, kai taip TERŠIAT mano vardą.
SM aš ne naujokė, pardavus esu ne du, ne tris daiktelius, ir niekad tokių nesąmonių nėra buvę. Būna žmogui netinka dydis, nepatinka modelis kaip apsirengia ar dar kažkas, tuomet rašo AŽ 'taip ir taip, gal galiu grąžint. Nu tai žinoma, jokių problemų.' Nu bet čia kaip Jūs 'bandote grąžinti gražiai tariantis' tai ką aš žinau
Todėl viešai ir sakau, kad dabar, šiuo momentu, jaučiu tiesiog MORALINĘ teisę nebepriimti tunikos atgal biggrin.gif O kaip nuspręsiu tai bus matyt.
Būtent kad pagal sudėtį, kur akrilas sudaro daugiau nei pusę, jau galima suprasto kokio stiliaus 'vaizdelio' bus rūbelis. Tas pats su rūbeliais, kuriuose yra daug vilnos.
O briedis ir yra kaip briedis biggrin.gif Gaila neturiu daugiau foto, tik šią, bet joje matosi briedžiukas ir tunika, kad nėra ji bumbuluota kaip nežinia kas.
user posted image
Būtent, kad 100% originalas drinks_cheers.gif O pasiburbulavimus su geru fotiku ir MACRO funkcija aš dar ne tokius galiu jums parodyti mirksiukas.gif

Viskas juokai juokais, bet tokioj situacijoj aš pirmą kart, tai net nežinau kaip elgtis ir kaip reaguoti

Rasau i tema apie ta tunika ir galvoje mintys, kad gal ir nelabai grazu, bet as ne ant Jusu gi kazka varau, as tiesiog teiraujuosi ismananciu merginu apie daikta, ar buna jis toks, kad man nepriimtina tokia naujo daikto kokybe, idedu nuotraukas, gal tikrai aberio rubai tokie buna. Kazkiek aiskiau pasidare, kad visgi "sendinti" ar "plesyti" yra ne tas pats, kas realiai "apsiburbulave", tai po diskusiju ir nusprendziau prasyt pasiimt preke atgal rolleyes.gif

Nesu turejusi ne vieno aberio rubelio, tik dirza (irgi is SM pirkau, super patenkinta pirkiniu) rolleyes.gif

Labai nefainai gavosi kazkaip cia viskas unsure.gif Parasykite geriau man i AZ ka nuspresite ir nebetersim temos 4u.gif Jeigu izeidziau, labai atsiprasau, tikrai asmeniskai nieko blogo neturiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Beje, fotikas pas mane ne profesionalus, paprastas samsungas 7mpix gal 5 metu senumo biggrin.gif Is toli nufotkinus graziai atrodo. Mb ka tik parodziau savo pirkini (siaip neveliu jo i savo skuduru reikalus), tai sako: nu bet ... Ai, rasiau rasiau ir pagalvojau, vel kas nors supyks, tiek to, nesvarbu ka tas mano vyras pasake irnesakyk.gif biggrin.gif

Man irgi pirma tokia situacija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 14 spalio 2011 - 20:57
Boruzhe calm down wink.gif viskas cia ok... biggrin.gif niekas nieko blogo apie tave negalvoja....bent jau ash biggrin.gif gi visko pasitaiko, ne visi zmones aberio vilnonius rubus mate wink.gif tai reikia suprast reakcija...vaikai gyvenkime draugiskai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 21:01)
Boruzhe calm down wink.gif viskas cia ok... biggrin.gif niekas nieko blogo apie tave negalvoja....bent jau ash  biggrin.gif  gi visko pasitaiko, ne visi zmones aberio vilnonius rubus mate wink.gif tai reikia suprast reakcija...vaikai gyvenkime draugiskai... 4u.gif

Spygliz mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Tai va ir aš apie tai, kad jei perki daiktą tai žinai kas ir kaip biggrin.gif Na suprantu, kad ne visiems patinka Aberio stilius, oi ne visiems lotuliukas.gif Užtat ir perka vieni Monton, kiti Aberį, o kiti ir dar griežtesnio stiliaus rūbelius bei daiktus. Pvz,aš turėjau MOMA firmos lakierkinius tufliukus, visa jų nosis nudrožta vienu dideliu lopu, šonai irgi nuvaryti lopais lotuliukas.gif Kai mano viena bendradarbė kai pamatė, tai apie juos pasakyt išdrįso tiko po gero pusmečio. Sako, aš jau galvojau, kad tau visai blogai su finansais lotuliukas.gif Tai žvengė visas kolektyvas laugh.gif O kai pasakiau, kad už tufliukus sumokėjau 950 lt. Dolitoj, tai kolektyvas išvis išsiraičiojo nuo kėdžių tongue.gif Taigi, moralas toks, kad kiekvienas mes skirtingas ir kiekvienam savo drinks_cheers.gif
-------------------------
Tahoe, reikia ne diskusijas kelti, o su manim kalbėti 4u.gif ir nepatingėti Bendraminčiuose Aberio temas paskaityt, kuriose beje, ne kartą yra minėta būtent apie tokio stiliaus rūbelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 14, 22:13)
* Tai va ir aš apie tai, kad jei perki daiktą tai žinai kas ir kaip biggrin.gif Na suprantu, kad ne visiems patinka Aberio stilius, oi ne visiems lotuliukas.gif
-------------------------
** Tahoe, reikia ne diskusijas kelti, o su manim kalbėti 4u.gif  ir nepatingėti Bendraminčiuose Aberio temas paskaityt, kuriose beje, ne kartą yra minėta būtent apie tokio stiliaus rūbelius 4u.gif

* drinks_cheers.gif man pvz net plesytu dzinsu niekas neuzdetu schmoll.gif biggrin.gif

** "Reikia" - nuskambejo kaip koks isakymas ar taisykle g.gif Tam juk ir diskusiju forumas. Uzklausiau per AZ, gavau atsakyma, bet kazkaip keistai pasirode, todel neprosal ir daugiau nuomoniu. O stiliaus temu tikrai neseku, kai aplink du spingalietai laksto, be shansu butu perskaityt 10 temu atgal doh.gif Pamaciau daikta, patiko, del dydzio pasidomejau, atradusi foruma ir tiek.
Vienu zodziu, parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 21:55)

nenoriu kištis, bet aberio megztukai, su vilna, net ir nauji, nupirkti savo rankomis parduotuvėje dažnai būna apsiburbuliavę. Pačios pirkom ne vieną ir ne du ir matėm.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 10 14, 14:21)
gražus sijonas, L  doh.gif

user posted image

O aš pasigirti - nukovė man tokį S dydžio wub.gif
Ir dar tokį, bet M:

user posted image

Spygliz, aš vėl su klausimu - jūs sijonų ne vieną turit, kaip jų dydžiai? Susidariau įspūdį, kad mudvi panašaus sudėjimo, aš irgi XS nešioju. Tik aberio tai turiu ir XS, ir S, ir M dydžio drabužių. Sijonų dar neturėjau nieko. Bet dabar kad užpirkau wub.gif Domina ir suknutės, vis pasižiūriu, bet nedrįstu pirkti. Tuo labiau, kad ne sezonas.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 21:19)
** "Reikia" - nuskambejo kaip koks isakymas ar taisykle  g.gif Tam juk ir diskusiju forumas. Uzklausiau per AZ, gavau atsakyma, bet kazkaip keistai pasirode, todel neprosal ir daugiau nuomoniu. O stiliaus temu tikrai neseku, kai aplink du spingalietai laksto, be shansu butu perskaityt 10 temu atgal  doh.gif  Pamaciau daikta, patiko, del dydzio pasidomejau, atradusi foruma ir tiek.
Vienu zodziu, parasiau i AZ  4u.gif

Nei įsakymas, nei ką, patarimas ateičiai. Na Jūsų postai nelabai atrodo, kad nuomonės objektyviai klausiat schmoll.gif Pasiskaitykit pati.
O vaikų ir aš turiu, vienam iš jų tik metukai su trupučiu wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 10 14, 21:27)
nenoriu kištis, bet aberio megztukai, su vilna, net ir nauji, nupirkti savo rankomis parduotuvėje dažnai būna apsiburbuliavę. Pačios pirkom ne vieną ir ne du ir matėm.

Būtent drinks_cheers.gif Juk neprisigalvojau aš pati ar specialiai nesuvėliau lotuliukas.gif

-----------------------------

Luggne, jau kokių fainuolių pačiupot wub.gif O kas dabar perka Aberį bigsmile.gif Ar yr dar tokių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe1: 14 spalio 2011 - 21:35