Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

kas ten per nesamones vyksta Aberio parduodamu daiktu temoj blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
10 metu berniukui 147 ugio kokio dydzio abrio trenigines kelnytes ir dzemperi reiketu pirkti? 4u.gif M ar L? nenoriukad paskestu tai bijau kad L gal didelis bus...kaip manot?
Atsakyti
Gal kuri turit ir galit pasakyti, kiek per krūtinę (tarp pažastų) yra šios striukytės M dydyje?

user posted image
Atsakyti
Beje del Aberio striukiu turiu komentara g.gif pirkau broliui vyrui ir turiu savo... na jei taip butu tik mano striukei tai nieko nesakyciau nes pirkta Humanoj...bet kai su vyro ir brolio naujom pirktom tas pats tai pasiklausiu visu..ar ir jums kas turit tas striukes taip lenda pukai doh.gif ziauruma, siuo atzvilgiu labai nekokybiskos...visa kita liuks siltos grazios, bet jau kai tie pukai seriasi tai baisuma....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 11:39)
10 metu berniukui 147 ugio kokio dydzio abrio trenigines kelnytes ir dzemperi reiketu pirkti? 4u.gif  M ar L? nenoriukad paskestu tai bijau kad L gal didelis bus...kaip manot?

Džemperio su kapišoniuku dydį aš galėsiu pažiūrėt, kai maniškis grįš iš mokyklos, jei dar reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2011 10 24, 10:49)
Gal kuri turit ir galit pasakyti, kiek per krūtinę (tarp pažastų) yra šios striukytės M dydyje?

user posted image

Aš turiu M, tik kai namie būsiu, galėsiu parašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2011 10 24, 11:02)
Aš turiu M, tik kai namie būsiu, galėsiu parašyt  mirksiukas.gif

Ačiū, lauksiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 10:53)
Beje del Aberio striukiu turiu komentara  g.gif  pirkau broliui vyrui ir turiu savo... na jei taip butu tik mano striukei tai nieko nesakyciau nes pirkta Humanoj...bet kai su vyro ir brolio naujom pirktom tas pats tai pasiklausiu visu..ar ir jums kas turit tas striukes taip lenda pukai  doh.gif ziauruma, siuo atzvilgiu labai nekokybiskos...visa kita liuks siltos grazios, bet jau kai tie pukai seriasi tai baisuma....

blink.gif rimtai-čia tai jau nesėkmė doh.gif Nepernešu lendančių pūkų-žinoma, iš visų po vieną kitą išlenda, bet jei masiškai, tai po kurio laiko ir nebešilta paliks ta striukė rolleyes.gif .Ačiū, kad parašei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 24 spalio 2011 - 11:06
QUOTE(Asese @ 2011 10 24, 11:57)
Džemperio su kapišoniuku dydį aš galėsiu pažiūrėt, kai maniškis grįš iš mokyklos, jei dar reiks  mirksiukas.gif

labai labai reikia biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 11:11)
kas ten per nesamones vyksta Aberio parduodamu daiktu temoj  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ten akivaizdziai neoriginalus dzempas, tokiu pilnas ebay schmoll.gif manau gerai, kad paraso kazkas, tai jei kas pirks, bent zinos ka perka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 10:53)
Beje del Aberio striukiu turiu komentara  g.gif  pirkau broliui vyrui ir turiu savo... na jei taip butu tik mano striukei tai nieko nesakyciau nes pirkta Humanoj...bet kai su vyro ir brolio naujom pirktom tas pats tai pasiklausiu visu..ar ir jums kas turit tas striukes taip lenda pukai  doh.gif ziauruma, siuo atzvilgiu labai nekokybiskos...visa kita liuks siltos grazios, bet jau kai tie pukai seriasi tai baisuma....

Nu nežinau g.gif Turiu nupirkus dukrai striukę bei visi turim pūkines liemenes, tai nei vienur masiškaai pūkai nelenda schmoll.gif Vienas kitas pasirodo, bet retai tongue.gif Kol kas esu l.patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 12:53)

As turiu aberio pukine striuke, va tokia:
striuke

tik mano ruda,tai irgi lenda pukai doh.gif dar neskalbiau, kazi kas liks is jos kai isskalbsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvate: 24 spalio 2011 - 12:12
ir aš turiu aberio pūkinę
ir TH turiu, ir UCB, ir TNF ir Gap, daugiau mažiau lenda iš visų.
Šiaip lyg atrodo ir nelenda, bet visa sėdynė mašinos būna apkibusi.
Atsakyti