Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(keistuole @ 2011 10 24, 13:17)
ir aš turiu aberio pūkinę
ir TH turiu, ir UCB, ir TNF ir Gap, daugiau mažiau lenda iš visų.
Šiaip lyg atrodo ir nelenda, bet visa sėdynė mašinos būna apkibusi.

man vienintele aberio is kurios lenda... tu RL nei vieno puko, TURIU ck nei vieni va aberis baisu doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif gal žinote,kas užsakinėja? labai skubiai reikia blush2.gif unsure.gif arba gal galėčiau prisijungti prie ko nors:)?
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus dėl pūkų lindimo 4u.gif - panašu, kad susilaikysiu nuo prikimo, nes iš esmės kaip ir nereik man pūkinės striukės-pora pūkinukių turiu, o šitą pirkčiau tik todėl, kad labai graži ji man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 13:30)
man vienintele aberio is kurios lenda... tu RL nei vieno puko, TURIU ck nei vieni va aberis baisu  doh.gif

Turiu CK pukinuke, lenda pukai, ypac pro tas vietas, kur labiau suadyta (langeliais susiuta). Ir, kaip matos tie islinde balti puku galiukai ant juodos striukes doh.gif
Nu, bet lyginant su kitu pukiniu paltu is USA(nebepamenu firmos), tai CK maziau lenda.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 11:39)
10 metu berniukui 147 ugio kokio dydzio abrio trenigines kelnytes ir dzemperi reiketu pirkti? 4u.gif  M ar L? nenoriukad paskestu tai bijau kad L gal didelis bus...kaip manot?

Pažiūrėjau - L dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 24, 16:02)
Pažiūrėjau - L dydis  4u.gif

Aciuuuuu!!!!
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2011 10 24, 13:33)
Ačiū visoms už atsakymus dėl pūkų lindimo  4u.gif - panašu, kad susilaikysiu nuo prikimo, nes iš esmės kaip ir nereik man pūkinės striukės-pora pūkinukių turiu, o šitą pirkčiau tik todėl, kad labai graži ji man ax.gif

Geriau uz ta kaina isigykit keleta aberio rubu...tikrai neatkalbineju, bet tie lendamtys pukai neverti tu pinigu....
Atsakyti
kaip gerai, kad pasiskaiciau cia, o taip svaigau del aberio striukytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 07:03)
wink.gif mes turim toki  4u.gif  taciau sena modeli labai...nesioja viska XL bet sitas M..Noretusi L... nenoriuklaidinti zinoma, bet labai senas modelis ir M aptemptas...taciau rankoviu ilgis ir megztuko ilgis pakankamas...M noretusi del laisvumo, nes atrodo kaip ant modelio, o mano vyras tokiu nemegsta..

QUOTE(VVaiva @ 2011 10 24, 08:10)
Maniskis tokius bliuzoniukus 2 turi - M nesioja ir turi M. Aptempti, bet normaliai  mirksiukas.gif

tada ir mes imsim M smile.gif dekui Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 11:53)
Beje del Aberio striukiu turiu komentara  g.gif  pirkau broliui vyrui ir turiu savo... na jei taip butu tik mano striukei tai nieko nesakyciau nes pirkta Humanoj...bet kai su vyro ir brolio naujom pirktom tas pats tai pasiklausiu visu..ar ir jums kas turit tas striukes taip lenda pukai  doh.gif ziauruma, siuo atzvilgiu labai nekokybiskos...visa kita liuks siltos grazios, bet jau kai tie pukai seriasi tai baisuma....

Ir as ir vyras turim ir striukes pukines ir liemenes Aberio. Tikrai nera tragedijos. Islenda vienas kitas, bet taip pat kaip is kitu geru pukiniu. Mes labai patenkinti savo striukemis, lengvos ir siltos (ir grazios wub.gif )

QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 24, 13:07)
Nu nežinau g.gif Turiu nupirkus dukrai striukę bei visi turim pūkines liemenes, tai nei vienur masiškaai pūkai nelenda schmoll.gif Vienas kitas pasirodo, bet retai tongue.gif Kol kas esu l.patenkinta thumbup.gif

Pritariu kad nelenda masiskai pukai drinks_cheers.gif Bet vienas kitas islenda, ir tikrai ne problema ji istraukti... 4u.gif
Atsakyti
Na uz visas striukes mokejau daug kiek turiu nu nors uzmuskit ne pukelio, o cia nusirengi ir kyso plunksnos ant megztinio..nesakau kad bunu kaip vista, bet ir 5 plunksnos ant nugaros jei ju nepamatai nusirenges dziaugsmo nekelia tik juoka kitiems....cia mano pastebejimas...tiesiog jei piekt pilna kaina galima geriau rast....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 15:15)
Geriau uz ta kaina isigykit keleta aberio rubu...tikrai neatkalbineju, bet tie lendamtys pukai neverti tu pinigu....

drinks_cheers.gif

QUOTE(kavamale @ 2011 10 24, 15:24)
kaip gerai, kad pasiskaiciau cia, o taip svaigau del aberio striukytes  wub.gif

Man lygiai tas pats, tai kažkaip ir susilaikiau-juolab, kad tikrai nėra pigi ax.gif
Atsakyti
Aisku gal kitiem nieko kad plunksnos lenda, bet pirma striuke is kurios plunksnos lenda....man... O tai jau blogai...
Atsakyti