Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

[QUOTE][quote=spygliz,2011 10 24, 19:35]
Aisku gal kitiem nieko kad plunksnos lenda, bet pirma striuke is kurios plunksnos lenda....man... O tai jau blogai...
[/quote]

mano visos Aberiuko striukes su pukais, o pukai neturi astriu galu kaip plunksnos, tai ir nelenda taip stipriai.
Gal jums tiesiog nepasiseke, nes man labai patinka Aberio pukinukai. Bet bebejo ir modeliu ivairiu buna. Gal koks nevykes modelis jums pasitaike g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 10 24, 19:47)
mano visos Aberiuko striukes su pukais, o pukai neturi astriu galu kaip plunksnos, tai ir nelenda taip stipriai.
Gal jums tiesiog nepasiseke, nes man labai patinka Aberio pukinukai. Bet bebejo ir modeliu ivairiu buna. Gal koks nevykes modelis jums pasitaike g.gif  g.gif

na as kalbu apie tai, kad jei moki 150$ uz striuke tai pakankamai dideli pinigai kad neislistu ne pukelis....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 24, 19:57)
na as kalbu apie tai, kad jei moki 150$ uz striuke tai pakankamai dideli pinigai kad neislistu ne pukelis....

sutinku kad 150 $ ne tokie ir mazi pinigai, bet neturejau dar nei vieno pukinio rubo is kurio neislystu nei vienas pukas. Net is Moncler originalios karts nuo karto islenda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 24 spalio 2011 - 19:31
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 10 24, 20:30)
sutinku kad 150 $ ne tokie ir mazi pinigai, bet neturejau dar nei vieno pukinio rubo is kurio neislystu nei vienas pukas. Net is Moncler originalios karts nuo karto islenda  mirksiukas.gif

o aš turiu ir striukę ir paltą, ne Abercrombie, ir nebuvo išlindus nei viena plunksna schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 24, 20:38)
o aš turiu ir striukę ir paltą, ne Abercrombie, ir nebuvo išlindus nei viena plunksna  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Tai vat jei as netureciau is kuriu neislenda nei cypt nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 10 25, 19:45)
Modelis Evette
user posted image

Mačiau paradvinėjat šitą gražuolį wub.gif Pati laukiu tokio pat megztuko tik XS dydžio ax.gif Kas Jums netiko? unsure.gif Negi vėl trumpas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 25, 20:21)
Mačiau paradvinėjat šitą gražuolį wub.gif Pati laukiu tokio pat megztuko tik XS dydžio ax.gif Kas Jums netiko? unsure.gif Negi vėl trumpas doh.gif

Žinok, neilgas ir šis modeliukas-turiu tokį mėlyną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2011 10 25, 20:23)
Žinok, neilgas ir šis modeliukas-turiu tokį mėlyną ax.gif

Nu daaa doh.gif Reik tikėtis, kad nebus super trumpas doh.gif Kas čia pasidarė su tais megztukais, visi trumpučiai doh.gif Arba tik ant tokių bepataikau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 25, 20:28)
Nu daaa doh.gif Reik tikėtis, kad nebus super trumpas doh.gif Kas čia pasidarė su tais megztukais, visi trumpučiai doh.gif Arba tik ant tokių bepataikau lotuliukas.gif

Tai, kad šitie su sagutėmis,kiek žinau,visi trumpukai lyg ir ax.gif Net ir džemeriukas sportinis su kapišonu, bent jau mano turimas, ne iš ilgųjų rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau sita grazuoli wub.gif M dydzio

user posted image

Ir sita smile.gif Sita emiau L dydzio del ilgio.

user posted image

Ir turbut abu teks pardavinet verysad.gif Kadangi esu auksta, tai man abu megztukai trumpi. Pirmasis tai toks plonas, minkstas, o antrasis storesnis, ziemai pats tas butu, bet noretusi ilgesnio. Antra gal dar ir pasiliksiu, nera toks trumpas katastrofiskai, maikute ilga pasivilkus visai neblogai.

Ir maikute gavau va tokia wub.gif Tai nors sitos ilgis geras thumbup.gif Po tuo antruoju megztuku labai graziai atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
antraji ir as buvau uzsisakius, bet pardaviau, nera jis labai didintas, man platus per liemeni buvo, nesioju S, turejau M 4u.gif bet koks minkstas wub.gif
paskutiniaja ir as labai dziaugiuos rolleyes.gif
Atsakyti
As to pirmojo megztuko lb noriu wink.gif))
Atsakyti