Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2011 10 27, 15:18)
Linutelia... turiu ir tokius dzinsus ir toki megztuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Galim eit kavos gert abi taip pačiai apsirengusios lotuliukas.gif Ir dar turbut tuos pačius dydžius turi lotuliukas.gif

O db zinai kai pasakei, kad turi, tai prisiminiau, kad kazkada buvau paste (pries Hyper maxima) ir ten atejo tokia tamsiais plaukais mergina su tokiu megztuku, irgi pagal dydi tikrai XS turbut bigsmile.gif . Dar MB sakau "ziurek kaip mano megztinis" ir as tuo metu buvau su situ lotuliukas.gif Nu galvoju šakės, vienoj vietoj su tokiais pat AF megztiniais dvi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir poto ta pacia mergina vel maciau prie pasto su AF dzemperiu biggrin.gif As ten daznai einu i ta pasta ir visus kas su AF sucekavinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai ne tu ten buvai? jei tu tai jau kai kita karta pamatysiu reiks pasilabint ir prisistatyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 27 spalio 2011 - 13:27
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 10 27, 13:26)
kai yra didelis noras pasipelnyti is gautos dovanos, tai ir galvos skausmas...

nera noro pasipelnyti,o ka daryti kai rubas per mazas? jau visom draugem ismatavau.
labai gaila parduoti bet sau jau nuziurejau kita ta su kvarbatkom.
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 10 27, 13:26)
kai yra didelis noras pasipelnyti is gautos dovanos, tai ir galvos skausmas...

Labai jus tulzingai. Jei netinka dydis, turetu atiduoti uz centus?
Atsakyti
Linutelia,
Koks megztuko modelis? Kartais ne Tara, as lyg toki kaip ir jusu uzsisakiau ir dabar laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 10 27, 16:51)
Linutelia,
Koks megztuko modelis? Kartais ne Tara, as lyg toki kaip ir jusu uzsisakiau ir dabar laukiu smile.gif

Nežinau kaip jis vadinasi ax.gif
Atsakyti
O as ateinu pasidziaugti ir parodyti koki nesenai grozi gavau smile.gif Labai storas,siltas, aisku,dabar tokiu oru su juo gal per karsta, bet ziema pats tas thumbup.gif Tas aberio truputeli apsiburbulaves "stiliukas", na, bet nieko susitvarkysim 4u.gif
user posted image
Atsakyti
linutelia, o kaip vadinasi dzinsu modelis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 10 27, 18:48)
linutelia, o kaip vadinasi dzinsu modelis? ax.gif

Irgi nežinau doh.gif biggrin.gif Neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
Linutelia as ten buvau lotuliukas.gif
Dzinsai Erin....
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 27, 09:47)
Nu Vvvaiva spintoj jau tooooookiųųųų gėrių AF turi  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jau toooookie gražūūūūūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet tikrai kodel db tokiu nera  verysad.gif  verysad.gif

Taip taip, ir dar turiu lotuliukas.gif Va sitie Aberiuko megztiniai man nerealus wub.gif O dabar gaminami man ne itin palyginus... unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit tokius dzinsus? Kaip ju dydis? Ar tilpciau su 93 cm dupce i 2 dydi? Jie be elastano g.gif Idomu, kokio storio dzinsas g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 27, 21:05)
Linutelia as ten buvau lotuliukas.gif

Nu geras lotuliukas.gif
Atsakyti