Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Blond @ 2011 10 27, 21:32)
Merginos, gal kas turit tokius dzinsus? Kaip ju dydis? Ar tilpciau su 93 cm dupce i 2 dydi? Jie be elastano g.gif Idomu, kokio storio dzinsas g.gif

As su turiu 93 turiu 2 d., tai thumbup.gif. Dzinsas ne plonas, toks tvirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 27 spalio 2011 - 20:52
QUOTE(Blond @ 2011 10 27, 22:32)
Merginos, gal kas turit tokius dzinsus? Kaip ju dydis? Ar tilpciau su 93 cm dupce i 2 dydi? Jie be elastano g.gif Idomu, kokio storio dzinsas g.gif

o gal zinot, kas uzsako, kad klausiat? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 27, 21:51)
o gal zinot, kas uzsako, kad klausiat? biggrin.gif  rolleyes.gif

jo, zinau, bet negaliu pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 10 27, 22:55)
jo, zinau, bet negaliu pasakyt biggrin.gif

ot, nedraugiskas taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 10 27, 21:32)

user posted image

as tokiu laukiu biggrin.gif beje itariu kad Blond uzversta asmeninem zinutem dabar biggrin.gif lotuliukas.gif
as su 89 klubais pasiemiau 00 tai jauciu bus mazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif VVaivai tiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 27 spalio 2011 - 23:35
QUOTE(spygliz @ 2011 10 28, 00:35)
as tokiu laukiu biggrin.gif beje itariu kad Blond uzversta asmeninem zinutem dabar biggrin.gif  lotuliukas.gif
as su 89 klubais pasiemiau 00 tai jauciu bus mazi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif VVaivai tiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif Gali but, tik as jau platejanciu nenoriu, nes laukiu dabar 3 poru rolleyes.gif
Bet siaip plesytu noreciau wub.gif
Atsakyti
Merginos, jus man paaiskinkit, kaip nesiot tas super trumpas Aberio sukneles g.gif
Kokiam jos ugiui?
Vakar tokia gavau

user posted image

Nemoku apsakyt, koks grozis wub.gif Nereali wub.gif
Bet kaip sukneles jos niekaip negaleciau nesiot, su 174cm uzpakaliuka vos vos dengia, bet jau pasilenkt negaleciau doh.gif biggrin.gif O su dviem vaikais tai nesilankstyt nepavyktu biggrin.gif
Tikrai nesuprantu as tu ju sukneliu doh.gif
Turiu labai grazia visa gipiurine tokio pat trumpumo, tai nesioju prie sortu ar timpu...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 28, 01:35)
as su 89 klubais pasiemiau 00 tai jauciu bus mazi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif VVaivai tiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jei tau netiks šiti 00 - parašyk man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 10 28, 10:13)
Merginos, jus man paaiskinkit, kaip nesiot tas super trumpas Aberio sukneles  g.gif
Kokiam jos ugiui?
Vakar tokia gavau

user posted image

Nemoku apsakyt, koks grozis  wub.gif Nereali  wub.gif
Bet kaip sukneles jos niekaip negaleciau nesiot, su 174cm uzpakaliuka vos vos dengia, bet jau pasilenkt negaleciau  doh.gif  biggrin.gif O su dviem vaikais tai nesilankstyt nepavyktu  biggrin.gif
Tikrai nesuprantu as tu ju sukneliu  doh.gif
Turiu labai grazia visa gipiurine tokio pat trumpumo, tai nesioju prie sortu ar timpu...

ziauriai tokios noriu...Jei liks atliekamu pinigu imsiu ja is taves, tik sulaukiu saskaitu, apmoku ir jei liks informuoju 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Linutelia @ 2011 10 28, 10:27)
Jei tau netiks šiti 00 - parašyk man  mirksiukas.gif

ok pranesiu wink.gif siandien gausiu skaiciukus uz juos, ziuresim kiek ten jie kainuos tongue.gif o ilgis ju geras pamatavo tarpininke tai 82 cm nuo klynuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 28, 00:35)
as tokiu laukiu biggrin.gif beje itariu kad Blond uzversta asmeninem zinutem dabar biggrin.gif  lotuliukas.gif

spygliz, vat ir ne, niekas matyt nesitiki, kad pasakysiu biggrin.gif
bet vakar nepavyko uzsakyt, labai luzinejo puslapis, o ir dzinsu neliko. Tai siandien reiks bandyt vel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 28, 11:33)
kainuos  tongue.gif  o ilgis ju geras pamatavo tarpininke tai 82 cm nuo klynuko biggrin.gif

O kiek $ kainavo? O tu imi L dzinsus (cia apie ilgi ta prasme), nes as kur vakar gavau tai R ir man tip top tinka bigsmile.gif Mano 164 cm ugis. Bet patenkinta as tai dzinsiukais, pirmieji aber, bet tikrai nepaskutiniai bigsmile.gif

Vvaiva tokia graži ta suknė man wub.gif Aš šiandien pasiimsiu šita sijonuką:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 28 spalio 2011 - 09:38
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 28, 10:36)
O kiek $ kainavo? O tu imi L dzinsus (cia apie ilgi ta prasme), nes as kur vakar gavau tai R ir man tip top tinka  bigsmile.gif Mano 164 cm ugis. Bet patenkinta as tai dzinsiukais, pirmieji aber, bet tikrai nepaskutiniai  bigsmile.gif

Vvaiva tokia graži ta suknė man  wub.gif Aš šiandien pasiimsiu šita sijonuką:
user posted image

sitiems dzinsams nebuvo raideliu 00 tik ir viskas...
Atsakyti