Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Sveikos
busiu drasi ir parasysiu Blond az blush2.gif biggrin.gif
mergytes, ateiciai - jei klubai 90 cm, tai kokio dydzio dzinsiuku reiketu. 0 ar 2?
aciukas 4u.gif
Atsakyti
O jau sijonukas koks fainas aber tas trumputis su gelem wub.gif Toks mielas thumbup.gif Ir dar uz tokia kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2011 10 28, 11:05)
Sveikos
busiu drasi ir parasysiu Blond az  blush2.gif  biggrin.gif
mergytes, ateiciai - jei klubai 90 cm, tai kokio dydzio dzinsiuku reiketu. 0 ar 2?
aciukas 4u.gif

tikra ne 2 wink.gif 00 arba0

QUOTE(Linutelia @ 2011 10 28, 13:05)
O jau sijonukas koks fainas aber tas trumputis su gelem  wub.gif Toks mielas  thumbup.gif Ir dar uz tokia kaina gera  thumbup.gif

pavydas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 28, 10:33)
ziauriai tokios noriu...Jei liks atliekamu pinigu imsiu ja is taves, tik sulaukiu saskaitu, apmoku ir jei liks informuoju  4u.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tau ilgis tiks? g.gif Nors tu jauna, tau dar galima lotuliukas.gif Man jau amzius ir vaikai neleidzia tokiu sukneliu nesiot lotuliukas.gif
Juokauju siaip, nes nei tas, nei tas man ne rodiklis lotuliukas.gif
Bet is tikruju tai ziauriai trumpa ji unsure.gif

QUOTE(Linutelia @ 2011 10 28, 10:36)
Vvaiva tokia graži ta suknė man  wub.gif Aš šiandien pasiimsiu šita sijonuką:
user posted image

As pagalvojau, kad variantas butu is tos sukneles sijonuka pasidaryti biggrin.gif Bet suknele man graziau ir as siaip sijonu nei vieno neturiu... Kazko nepatinka man sijonai... unsure.gif
Pagaili Aberis medziagos suknelems, pagaili... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ateinu su klausimu. Šiandien gavau šį džemperį:
http://www.ebay.com/...#ht_1926wt_1139

ant kišenės ir ant kapišono yra va tokie įdrėskimai:

user posted image

suprantu, kad padraskymai visokie tai aberio stilius, bet tokie blink.gif
šiaip fainas džempas, malonus prie kūno, vyras apsipatenkinęs lotuliukas.gif

dar šitą gavau S dydžio:
http://www.ebay.com/...8#ht_3720wt_881

bet nežinau ar pasilikt, nes jis man per užpakalį nesusisega,per siauras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvate: 28 spalio 2011 - 16:47
QUOTE(gyvate @ 2011 10 28, 16:45)

dar šitą gavau S dydžio:
http://www.ebay.com/...8#ht_3720wt_881

bet nežinau ar pasilikt, nes jis man per užpakalį nesusisega,per siauras

o sitas alia burbuliuojasi g.gif jisai ilgas, uzpakali dengia g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 10 28, 19:04)
o sitas alia burbuliuojasi g.gif jisai ilgas, uzpakali dengia g.gif

Manau kad burbuliuosis.Ilgis nuo peties 70cm, jis man iki pusės užpakalio, manau parduosiu nes negražiai susegus atrodo, per siauras tikrai, o atsegto nenešiosiu.

O dėl to džemperio gal gali kas atsakyt, taip turi būt?
Atsakyti
gal ipjautas tas dzemperis ar koks brokas. buna gi ir nauji daiktai su ipjovimais, tai veliau pigiau parduodami.(as pernai per amazon gavau vienus emu batus su mazyciu kaip ir ipjovimu-iplysimu, nesimato jo net, bet vistiek)
Atsakyti
Tai aš ir galvoju ar čia taip turi būt, atseit toks stilius, nes to džemperio apačia ir rankogaliai "apskurę" o va tie įpjovimai tik ant kišenės ir kapišono. Vyras nešios tą džempą, jam jis patinka, o man kyla ranka užsiūt tuos įpjovimus. Prisiminiau vieną istoriją atvažiavobachūriukas pas močiutę į kaimą bulvių kasti apsirengęs paplėšytais džinsais, persirengė, pareina po bulviakasio, paima džinsus į rankas žiūri močiutė džinsus sulopijus lotuliukas.gif Tai kad nebūčiau kaip ta močiutė , nesuprantu tokių madu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 10 28, 20:04)
Tai aš ir galvoju ar čia taip turi būt, atseit toks stilius, nes to džemperio apačia ir rankogaliai "apskurę" o va tie įpjovimai tik ant kišenės ir kapišono. Vyras nešios tą džempą, jam jis patinka, o man kyla ranka užsiūt tuos įpjovimus. Prisiminiau vieną istoriją  atvažiavobachūriukas pas močiutę į kaimą bulvių kasti apsirengęs paplėšytais džinsais, persirengė, pareina po bulviakasio, paima džinsus į rankas žiūri močiutė džinsus sulopijus lotuliukas.gif  Tai kad nebūčiau kaip ta močiutė , nesuprantu tokių madu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
ar cia orginali etikete? nes galvoju pirkt megstinuka,nzn ar verta moketi jeigu neorginalus.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2011 10 29, 15:43)
user posted image
ar cia orginali etikete? nes galvoju pirkt megstinuka,nzn ar verta moketi jeigu neorginalus.

Neoriginali schmoll.gif
Atsakyti