Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(sokate @ 2011 10 30, 13:56)
Nesakau, kad ano megztuko prisiuta kreivai, tiesiog radau daugiau tokiu etikeciu ir parodziau  4u.gif  O siaip aisku butu geriauia parasyt aberiui ir paklaust, jei abejojate  smile.gif

o gal galite kuri parasyti ju el.pasta kur reiktu pasiklausti?
busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2011 10 30, 16:49)
busiu dekinga

cia raso:
If you think you have counterfeit Abercrombie & Fitch, or if you see our stuff somewhere other than one of our stores, let us know. Just drop us a note at BP_Tips@Abercrombie.com. We appreciate your help.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2011 10 30, 16:49)
busiu dekinga

va čia pabandykit
https://abercrombie....code/LT/lang/en
Atsakyti
gal kuri gavo ar gaus toki megztuka XS arba S? Labai labai tokio ieskau, ka tik suzinojau, kad jo uzsakymas atsauktas, o man taiip labai reik. bandziau visasi man zinomais budais uzsisakyt - kaip uzkeikta, neisejo, atsauke ar dar kas doh.gif biggrin.gif Tad jei kas noretu parduoti, turekite omeny mane blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 13:42)
gal kuri gavo ar gaus toki megztuka XS arba S? Labai labai tokio ieskau, ka tik suzinojau, kad jo uzsakymas atsauktas, o man taiip labai reik. bandziau visasi man zinomais budais uzsisakyt - kaip uzkeikta, neisejo, atsauke ar dar kas  doh.gif  biggrin.gif  Tad jei kas noretu parduoti, turekite omeny mane blush2.gif  biggrin.gif
user posted image

Aš tokio laukiu. Bet M dydžio. Pabijojau, kad bus mažintas ir parduot paskui teks..
Atsakyti
mazintas jis, kiek zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 13:31)
mazintas jis, kiek zinau 4u.gif

jei mazintas labai tai mano laukiama xs teks parduot lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš viską imu tik M dydžio biggrin.gif Nes ir taip nusipirkti Aberio rūbą yra vos ne kaip loterijoj laimėti, tai nerizikuoju. Geriau jau laisvesnis nei išvis be jo biggrin.gif

Nors su 86 cm gal ir S galima bandyt būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 02 lapkričio 2011 - 12:48
QUOTE(spygliz @ 2011 11 02, 14:44)
jei mazintas labai tai mano laukiama xs teks parduot  lotuliukas.gif

palaukit, nusisnekejau biggrin.gif didintas jis, va taip. nes S dydi matavosi , nesiojanti M, sake tiko ir butu tikes net XS
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 13:08)
palaukit, nusisnekejau  biggrin.gif  didintas jis, va taip.  nes S dydi matavosi , nesiojanti M, sake tiko ir butu tikes net XS

Kaip isgasdinot biggrin.gif As irgi buvau skaicius,kad didintas,tai pasiemiau XS tik Navy spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 15:08)
nes S dydi matavosi , nesiojanti M, sake tiko ir butu tikes net XS

oho, sitaip smarkiai net g.gif

Na bet kai jis toks neuzsegamas, tai gal dar ir geriau laisvesnis toks ax.gif Galima koki dirziuka priderinti ant liemens prie jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 15:08)
palaukit, nusisnekejau  biggrin.gif  didintas jis, va taip.  nes S dydi matavosi , nesiojanti M, sake tiko ir butu tikes net XS

doh.gif

Nors iš tikrųjų tai kad ir vienodų apimčių, viena M nešioja, kita XS. Vienai patinka laisviau, kitai - kad aptempta būtų. Tai noriu tikėti, kad man tas M nebus didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 02 lapkričio 2011 - 13:27