Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2011 11 05, 09:03)
Nezinau kaip dianne atrodo...labiausiai domintu Maura modelio tipo....

Tai tada ne tas, tokio kaip Maura neturiu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Del rankoviu issiaiskinau, bet pamirsau del dydzio pasitikslinti. Ar atitinka sitas modelis? Jeigu reikia XS tai toki ir imt ar geriau S?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2011 11 05, 16:28)
Sveikutes  4u.gif Del rankoviu issiaiskinau, bet pamirsau del dydzio pasitikslinti. Ar atitinka sitas modelis? Jeigu reikia XS tai toki ir imt ar geriau S?

S.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 lapkričio 2011 - 15:34
Gal dar kas nuoroda imestu per ka ieiti i aberi, kad ir clearance matytusi ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 05 lapkričio 2011 - 17:01
Unblockit.us
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 05, 17:18)
Unblockit.us

user posted image
Atsakyti
Merginos o kaip aberio, holisterio ar gylio firmu mot. bliuzonu dydziai? ar atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2011 11 05, 22:17)
Merginos o kaip aberio, holisterio ar gylio firmu mot. bliuzonu dydziai? ar atitinka? 4u.gif

Visur tas pats priklausobnuo modelio, o del firmos skiriasi kaina...kokybe ta pati...
Atsakyti
Aš papasakosiu kaip gavau leigh modelio megztinį smile.gif Iš nuotraukos man jis atrodo nerealiai ir labai jo laukiau, bet kai išsipakavau, tai pirma reakcija - be galo nustebusi žiūrėjau, o po to pradėjau garsiai juoktis biggrin.gif Gražus, bet dydis... tikrai, vaikiškas.
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 05, 22:38)
Aš papasakosiu kaip gavau leigh modelio megztinį  smile.gif  Iš nuotraukos man jis atrodo nerealiai ir labai jo laukiau, bet kai išsipakavau, tai pirma reakcija - be galo nustebusi žiūrėjau, o po to pradėjau garsiai juoktis  biggrin.gif  Gražus, bet dydis... tikrai, vaikiškas.

Man jau viskas perdėtai pradeda atrodyti su tuo abercrombie.Megztiniai trumpi,o perka kaip išprotėjusios, paskui netinka, tai parduoda už nearelias kainas, kažkas perperka,nes abercromie.Čia jau kaip liga...
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 05, 23:38)
Aš papasakosiu kaip gavau leigh modelio megztinį  smile.gif  Iš nuotraukos man jis atrodo nerealiai ir labai jo laukiau, bet kai išsipakavau, tai pirma reakcija - be galo nustebusi žiūrėjau, o po to pradėjau garsiai juoktis  biggrin.gif  Gražus, bet dydis... tikrai, vaikiškas.

Del to pirkau dydziu didesni, nieko vaikisko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 05, 23:25)
Visur tas pats priklausobnuo modelio, o del firmos skiriasi kaina...kokybe ta pati...

tas tai taip, o dydis? jei visur perku M, tai ir cia M ar L? 4u.gif , domina klasikinis bliuzonas su uztrauktuku per visa ilgi..
Atsakyti