Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

as ir dziaugiuos siandien biggrin.gif nepagavo tik maikutes uz 10 dolcu, bet realu, kad nenori krepselio vietos su tokia suma "uzimt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 06, 11:31)
as ir dziaugiuos siandien  biggrin.gif nepagavo tik maikutes uz 10 dolcu, bet realu, kad nenori krepselio vietos su tokia suma "uzimt" biggrin.gif

Kas per bruožas pas lietuvių,kad vistiek reikia kažka blogo parašyt?kai jau perka,tai viskas gerai,jei ne-tada reikia kažką užvelt..Nu jeigu ir nenori užimt su tokia suma,tai kas.Jei netinka,neužsakinėkit.
Lerikyte,stiprybės su tokiom klientėm..Nes aš tokiom tiesiog neužsakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 06, 12:31)
as ir dziaugiuos siandien  biggrin.gif nepagavo tik maikutes uz 10 dolcu, bet realu, kad nenori krepselio vietos su tokia suma "uzimt" biggrin.gif

oij merginos,kad jus žinotumėt kaip yra visoms nupirkti viską arba nupirkti tiek kad liktų patenkintos... Kartais ten būna ir tokių dalyykų,kad dydis modelis yra o į krepšį įdėt neleidžia.. arba įdėt įdedam,o kai susimoki pasirodo,kad jo nėra, dingo. Neskirstom prekių ,,pigios,, ir brangios, pirkom ir po 6 dol bliuzeles, sijonus.

Išvis,kai kurių merginų arogancija ir ironija man,asmeniškai nesuprantama, atrodo,jog tyčia neperkam. Būtų galimybės - būtų perkama nors ir kasdien. Lyg pačios nežinote,kad ne piniguose čia yra esmė. Kai kurios atsiuntė ketvirtą vienodą sijoną, ar manot,kad nupirkusios nesukelsim įtarimo? Todėl perkam du ar panašiai,kad nebūtų akivaizdus perpardavimas,nes juk koks normalus žmogus pirks tuos pačius keturis sijonus..
Atsakyti
Ar as kazka ne taip supratau, Lerikyte ta musu geroji,kuri suteikia mums proga FB pirkti aberiuka? 4u.gif Reikia dziaugtis,kad isvis kazkas dar turi sansa nupirkti smile.gif

Jau supratau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 06 lapkričio 2011 - 11:52
QUOTE(Rutic @ 2011 11 06, 12:50)
Ar as kazka ne taip supratau, Lerikyte ta musu geroji,kuri suteikia mums proga FB pirkti aberiuka?  4u.gif  As dziaugiuosi kiekvienu rubeliu pagautu smile.gif

Jau supratau smile.gif

Geroji ? biggrin.gif Niekšas aš, niekšas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 11 06, 13:46)
Kas per bruožas pas lietuvių,kad vistiek reikia kažka blogo parašyt?kai jau perka,tai viskas gerai,jei ne-tada reikia kažką užvelt..Nu jeigu ir nenori užimt su tokia suma,tai kas.Jei netinka,neužsakinėkit.
Lerikyte,stiprybės su tokiom klientėm..Nes aš tokiom tiesiog neužsakyčiau.

nesupratau, ka as blogo parasiau. Labai dziaugiuosi ir labai dekoju tarpininkems 4u.gif turbut, kad likau nesuprasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 lapkričio 2011 - 11:54
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 06, 11:53)
Geroji ? biggrin.gif Niekšas aš, niekšas  biggrin.gif  biggrin.gif

Oi,tikrai ne biggrin.gif cia mes jus garbint turetume biggrin.gif Nes tas aberis siuo metu vos ne deficitas
Atsakyti
jetau, nesupratau, kodel mano postas jums ironiskas pasirode. as isvis tikejaus, kad viena rubeli nupirks ir tuo buciau pasidziaugus labai. O dabar butu realu ir suprasciau, kad geriau kitai nupirkt norima vertingesne preke, nei mano maike uz kelis dolcus. Atsiprasau, jei izeidziau, bet tikrai to nesiekiau ir nenorejau doh.gif nei cia buvo ironijos nei, ka, nepiktai pajuokavau ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 lapkričio 2011 - 12:03
Galiu pasakyti stengėmės po kažką nupirkti visoms/visiems. Nerandu,kadm priklauso vienas Olivia džemperis, dar kartą gerai peržiūriu,tada įmesiu čia
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2011 11 06, 12:57)
jetau, nesupratau, kodel mano postas jums ironiskas pasirode. as isvis tikejaus, kad viena rubeli nupirks ir tuo buciau pasidziaugus labai. O dabar realu ir suprantu, kad geriau kitai nupirkt norima vertingesne preke, nei mano maike uz kelis dolcus. Atsiprasau, jei izeidziau, bet tikrai to nesiekiau ir nenorejau doh.gif

ne jus turėjau omeny,todėl postą atskyriau nemažu tarpu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 06 lapkričio 2011 - 12:20
QUOTE(Rutic @ 2011 11 06, 12:54)
Oi,tikrai ne  biggrin.gif  cia mes jus garbint turetume biggrin.gif  Nes tas aberis siuo metu vos ne deficitas

tai jau tikrai taip 4u.gif , merginos is tiesu saunuoles ir geranoriskos, labai maloniai bendrauja, nors si karta nieko nepirkau, bet mielai atsake(kaip ir visada) i visus klausimelius...
aciu, kad esate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2011 11 06, 13:11)
tai jau tikrai taip 4u.gif , merginos is tiesu saunuoles ir geranoriskos, labai maloniai bendrauja, nors si karta nieko nepirkau, bet mielai atsake(kaip ir visada) i visus klausimelius...
aciu, kad esate 4u.gif

ačiū,bet nereikia taip dėkot 4u.gif

jau geriau nedėkotumėt, bet nesibartumėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 06, 11:49)
oij merginos,kad jus žinotumėt kaip yra visoms nupirkti viską arba nupirkti tiek kad liktų patenkintos... Kartais ten būna ir tokių dalyykų,kad dydis modelis yra o į krepšį įdėt neleidžia.. arba įdėt įdedam,o kai susimoki pasirodo,kad jo nėra, dingo. Neskirstom prekių ,,pigios,, ir brangios, pirkom ir po 6 dol bliuzeles, sijonus.
Išvis,kai kurių merginų arogancija ir ironija man,asmeniškai nesuprantama, atrodo,jog tyčia neperkam. Būtų galimybės - būtų perkama nors ir kasdien. Lyg pačios nežinote,kad ne piniguose čia yra esmė. Kai kurios atsiuntė ketvirtą vienodą sijoną, ar manot,kad nupirkusios nesukelsim įtarimo? Todėl perkam du ar panašiai,kad nebūtų akivaizdus perpardavimas,nes juk koks normalus žmogus pirks tuos pačius keturis sijonus..

būtent taip ir pasirodė.
Žinau, kad su tuo aberiu nesąmonės, tie visi atšaukimai, dingimai iš krepšelio, rodo, kad yra dėt neleidžia ir t.t. Norinčių marios, galimybės visiškai apribotos, bet "abidna", kai parašot siųst tuo ir tuo metu, atsiunti kaip nurodyta ir atsiuntusioms vėliau yra nuperkama, o tau ne. Tada ir pradeda įžiūrėt visoskius išskyrimus.
Tikrai atsiprašau, jei tai netiesa 4u.gif
Atsakyti