Nu pagavo kam nors vakar iš aberio? man nieko, nors aberio užsakymą siunčiau pirmą kartą... nesąmonė, ir aš jau geriau loterijos bilietus pradėsiu pirkti
Nu pagavo kam nors vakar iš aberio? man nieko, nors aberio užsakymą siunčiau pirmą kartą... nesąmonė, ir aš jau geriau loterijos bilietus pradėsiu pirkti
O man isvis nieko neparase Idomu kaip Suma tai nemanau, kad turi itakos, nes as praeita karta siunciau viena rubeli uz beveik 60$ ir nenupirko Dabar irgi uz panasia kaina nusiunciau, bet jauciu, nenupirko irgi
Merginos ko siautejat??? Ar matet ant sienos FB uzrasa?????laiskai bus surasyti siandien.....o jei nenupirko siandien nupirks kita kart...siaip visada yra galimybe pirkti is realios parduotuves, mana visoms kazka ten randa....
Taigi jos skelbėsi FB, kad pirmenybė tiems, kam anksčiau nenupirkdavo ir tiems, kas perka pirmą kartą ai aš rami sėdžiu, nes niekada tos aberio manijos nesupratau
Man jau viskas perdėtai pradeda atrodyti su tuo abercrombie.Megztiniai trumpi,o perka kaip išprotėjusios, paskui netinka, tai parduoda už nearelias kainas, kažkas perperka,nes abercromie.Čia jau kaip liga...