Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

tai va,kad netiesa. Iš piktos valios,ar tyčia - niekad nesielgėm. Tų laiškų tokia galybėė,kad net ir paprastai žmogiškai netyčia suklyst įmanoma. Skubam, kad kuo daugiau sugaudyti. Kitas dalykas pvz. vakar suskaičiavau - lygiai 20:00 buvo atsiųsta 15 laiškų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 06 lapkričio 2011 - 13:19
Olivia - nebėra
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 06, 13:12)
atsiunti kaip nurodyta ir atsiuntusioms vėliau yra nuperkama, o tau ne.

Buna, kad ir laiskai nevienodu laiku ateina, tuo pat metu issiusti. ax.gif As cia taip, is savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 06, 14:23)
Olivia - nebėra

as M siunciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 06, 16:00)
as M siunciau  verysad.gif

prieš jus jau buvo dvi perkancios navy m... unsure.gif sorriukas, nebeėmėm trečio modeliuko,lab unsure.gif i populiari navy olivia..
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 11 06, 11:27)
Yes, nupirko man Olivia dzemperiuka  assa.gif

O as busiu princeseeeee yahoo.gif
Atsakyti
Mergaites gal pagelbesit su 96cm koki AE dzinsiuku dydi imti ?
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 11 06, 17:33)
Mergaites gal pagelbesit su 96cm koki AE dzinsiuku dydi imti ?

American eagle? Tada ne i ta tema pataiket smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit paaiskinti kaip ta nuolaida abery veikia? Kaip suprantu tik nenukainuotoms prekems? Nes sukrovus krepseli kuris kainuoja 140$ man jokios nuolaidos neduoda... raso kad nepakankama suma ax.gif O vykstancios akcijos "details" lango neatidaro, kur butu placiau apie vykstancia akcija parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 11 06, 21:13)
Sveiki, gal galit paaiskinti kaip ta nuolaida abery veikia? Kaip suprantu tik nenukainuotoms prekems? Nes sukrovus krepseli kuris kainuoja 140$ man jokios nuolaidos neduoda... raso kad nepakankama suma ax.gif O vykstancios akcijos "details" lango neatidaro, kur butu placiau apie vykstancia akcija parasyta g.gif

visoms prekems, ir nukainotoms. 100 $- 20 %, 175$-25%, 250$-30% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 06, 19:26)
visoms prekems, ir nukainotoms. 100 $- 20 %, 175$-25%, 250$-30% 4u.gif

Kazin, o kodel man tuomet nuolaidos neduoda doh.gif Nu nesamone kazkokia..
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 06, 12:49)
Lyg pačios nežinote,kad ne piniguose čia yra esmė. Kai kurios atsiuntė ketvirtą vienodą sijoną, ar manot,kad nupirkusios nesukelsim įtarimo? Todėl perkam du ar panašiai,kad nebūtų akivaizdus perpardavimas,nes juk koks normalus žmogus pirks tuos pačius keturis sijonus..

Geriau jau džiaugtųsi, kad daugiau perka žmonės... biggrin.gif Ne sau, kitiems, vis tiek gi - ot, uždraustų imti po dvi prekes, kiek klientų prarastų. biggrin.gif
Nors čia turbūt kitokia istorija, kai tų prekių dažnai pritrūksta, gal tada ir nesinori perpardavinėjimams kelio duoti. Ar kaip čia yra. Nelabai išmanau visokių amberių biznį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 06 lapkričio 2011 - 19:52