tai va,kad netiesa. Iš piktos valios,ar tyčia - niekad nesielgėm. Tų laiškų tokia galybėė,kad net ir paprastai žmogiškai netyčia suklyst įmanoma. Skubam, kad kuo daugiau sugaudyti. Kitas dalykas pvz. vakar suskaičiavau - lygiai 20:00 buvo atsiųsta 15 laiškų...
Olivia - nebėra
QUOTE(keistuole @ 2011 11 06, 13:12)
atsiunti kaip nurodyta ir atsiuntusioms vėliau yra nuperkama, o tau ne.
Buna, kad ir laiskai nevienodu laiku ateina, tuo pat metu issiusti.

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 06, 16:00)
prieš jus jau buvo dvi perkancios navy m...

QUOTE(VVaiva @ 2011 11 06, 11:27)
O as busiu princeseeeee

Mergaites gal pagelbesit su 96cm koki AE dzinsiuku dydi imti ?
QUOTE(vavuum @ 2011 11 06, 17:33)
Mergaites gal pagelbesit su 96cm koki AE dzinsiuku dydi imti ?
American eagle? Tada ne i ta tema pataiket

Sveiki, gal galit paaiskinti kaip ta nuolaida abery veikia? Kaip suprantu tik nenukainuotoms prekems? Nes sukrovus krepseli kuris kainuoja 140$ man jokios nuolaidos neduoda... raso kad nepakankama suma
O vykstancios akcijos "details" lango neatidaro, kur butu placiau apie vykstancia akcija parasyta

QUOTE(Gailiute @ 2011 11 06, 21:13)
Sveiki, gal galit paaiskinti kaip ta nuolaida abery veikia? Kaip suprantu tik nenukainuotoms prekems? Nes sukrovus krepseli kuris kainuoja 140$ man jokios nuolaidos neduoda... raso kad nepakankama suma
O vykstancios akcijos "details" lango neatidaro, kur butu placiau apie vykstancia akcija parasyta 

visoms prekems, ir nukainotoms. 100 $- 20 %, 175$-25%, 250$-30%

QUOTE(kavamale @ 2011 11 06, 19:26)
Kazin, o kodel man tuomet nuolaidos neduoda

QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 06, 12:49)
Lyg pačios nežinote,kad ne piniguose čia yra esmė. Kai kurios atsiuntė ketvirtą vienodą sijoną, ar manot,kad nupirkusios nesukelsim įtarimo? Todėl perkam du ar panašiai,kad nebūtų akivaizdus perpardavimas,nes juk koks normalus žmogus pirks tuos pačius keturis sijonus..
Geriau jau džiaugtųsi, kad daugiau perka žmonės...

Nors čia turbūt kitokia istorija, kai tų prekių dažnai pritrūksta, gal tada ir nesinori perpardavinėjimams kelio duoti. Ar kaip čia yra. Nelabai išmanau visokių amberių biznį.