Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Lerikyte @ 2011 10 14, 15:21)
gražus sijonas, L  doh.gif

As irgi i ji, ziurejau - labai grazus wub.gif Gaila didelis
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 14, 14:31)
As irgi i ji, ziurejau - labai grazus  wub.gif Gaila didelis

jooo doh.gif wub.gif wub.gif bet toks iškart - nokautuojantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 10 13, 20:44)
gavau S marškinukus ( nešioju XS ). Užsidėjau ir paskendau  unsure.gif nu taaaaip negražiai kabojo, ryškiai per didelei buvo   unsure.gif

QUOTE(linamog @ 2011 10 14, 06:55)
Man atitiko, bet rankoves plonarankei, man per daug apgludusios.

Ačiū labai už atsakymus linamog ir Lerikytei. 4u.gif Kiek supratau, jei dairytis į marškinukus - tai savo dydžio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinez: 14 spalio 2011 - 13:46
pasirodo yra ir aberio gerbeju diskusiju tema biggrin.gif super!
nes as daug ko kai nzn su dydziais ar modeliais, tai prisisakau to pacio po kelis dydzius, po to tenka pardavineti smile.gif

QUOTE(evelinez @ 2011 10 14, 13:45)
Ačiū labai už atsakymus linamog ir Lerikytei.  4u.gif Kiek supratau, jei dairytis į marškinukus - tai savo dydžio  smile.gif

Marskinukus irgi siunciausi, nesioju siaip S, tai ju S tikrai nepermazi buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrra @ 2011 10 14, 13:49)
pasirodo yra ir aberio gerbeju diskusiju tema  biggrin.gif  super!
nes as daug ko kai nzn su dydziais ar modeliais, tai prisisakau to pacio po kelis dydzius, po to tenka pardavineti smile.gif
Marskinukus irgi siunciausi, nesioju siaip S, tai ju S tikrai nepermazi buvo  4u.gif

Ačiū už komentarą, giedrra 4u.gif
Taip, čia diskuruojančių narių deka gana dažnai pavykdavo puikai pasirinkti dydį smile.gif Bet būna ir išskirtinių modeliukų atveju, pvz., vienas susegamų megztinių modeliukas nebuvo pamažintas 4u.gif
Atsakyti
jooo tas sijonas...kai pamaciau doh.gif as isvis sijonu ir plesytu dzinsu fane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 11:29)
man cia daug rubeliu buna kuriu noriu, taciau neperku vien del to kad nepazistu pardaveju...ta prasme asmeniskai nepazistu nei vienos biggrin.gif tik zinau kas pas ka perka wink.gif

Pamaciau, kad yra pasisakiusi temoje pora kartu (nes visada pries perkant kazka is kazko pasiziuriu nario zinutes, nes tai si bei ta apie zmogu pasako), tai net nepagalvojau, kad gali buti nepatikima. Na nieko nesakau, gal ir saziningas zmogus, tokiu atveju grzins pinigus, o as siusiu atgal preke rolleyes.gif
bet jeigu tai ir butu nauja preke, bet mano lukesciai nepateisinti tsakant, manau, reikejo nenutyleti prekes bukles. Ne i galva neateitu paklausti - kaip jos bukle? Juk taip klausiam tik apie devetus daiktus, ar ne taip? rolleyes.gif
Atsakyti
Biski aberiuką papildė ax.gif
Kokia faina man sukne už 11$

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 14, 17:42)
Biski aberiuką papildė  ax.gif
Kokia faina man sukne už 11$

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif sukneles ir sijonai mano silpnybe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 17:27)
Pamaciau, kad yra pasisakiusi temoje pora kartu (nes visada pries perkant kazka is kazko pasiziuriu nario zinutes, nes tai si bei ta apie zmogu pasako), tai net nepagalvojau, kad gali buti nepatikima. Na nieko nesakau, gal ir saziningas zmogus, tokiu atveju grzins pinigus, o as siusiu atgal preke  rolleyes.gif
bet jeigu tai ir butu nauja preke, bet mano lukesciai nepateisinti tsakant, manau, reikejo nenutyleti prekes bukles. Ne i galva neateitu paklausti - kaip jos bukle? Juk taip klausiam tik apie devetus daiktus, ar ne taip?  rolleyes.gif

as dabar pardavineju vienus dzinsus...tai nuvesiu i Vilniu pasimatuoti apziureti pirkejai, kad matytu ka perka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 18:27)
Ne i galva neateitu paklausti - kaip jos bukle? Juk taip klausiam tik apie devetus daiktus, ar ne taip?  rolleyes.gif

Aš ir net nesugalvočiau paklausti perkant naują daiktą g.gif jei naujas tai naujas g.gif

Spygliz, fainus džinsiukus parduodi, gaila dideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 17:27)
Pamaciau, kad yra pasisakiusi temoje pora kartu (nes visada pries perkant kazka is kazko pasiziuriu nario zinutes, nes tai si bei ta apie zmogu pasako), tai net nepagalvojau, kad gali buti nepatikima. Na nieko nesakau, gal ir saziningas zmogus, tokiu atveju grzins pinigus, o as siusiu atgal preke  rolleyes.gif
bet jeigu tai ir butu nauja preke, bet mano lukesciai nepateisinti tsakant, manau, reikejo nenutyleti prekes bukles. Ne i galva neateitu paklausti - kaip jos bukle? Juk taip klausiam tik apie devetus daiktus, ar ne taip?  rolleyes.gif

as tos tunikos norejau,bet jau parduota buvo ax.gif bet jei atrodo nekaip-tada geriau nieko,bet idomiai cia,ant foto taip graziai atrodo 4u.gif
Papildyta:
http://www.abercromb...tchsale.uk.net/ o tai is ko cia galima suprasti,kad neorginalu saitas?man tai cia i isparduotuve panasu,o aberio pardafkes yra tik usa,uk ir italuos,ar dar kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 14, 18:06)
Aš ir net nesugalvočiau paklausti perkant naują daiktą  g.gif jei naujas tai naujas  g.gif

Spygliz, fainus džinsiukus parduodi, gaila dideli  smile.gif

tie dzinsai nerealus...bet ir as sukudau ziauriai ir dar plius jau kai nusipirkau didoki buvo, bet kai jau dzinsai tiesiog kaba, tai negrazu ... pirksiu dar vienus tokius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti