Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 19:32)
tie dzinsai nerealus...bet ir as sukudau ziauriai ir dar plius jau kai nusipirkau didoki buvo, bet kai jau dzinsai tiesiog kaba, tai negrazu ... pirksiu dar vienus tokius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet tai ziema tai salta su suplysusiais biggrin.gif Nu man bent jau kai as tokia susalus visada tai man šalta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 14, 18:36)
Bet tai ziema tai salta su suplysusiais  biggrin.gif Nu man bent jau kai as tokia susalus visada tai man šalta  lotuliukas.gif

as irgi visada susalus, bet galiu pasakyt, kad man nera zinok salta g.gif nezinau kodel....
jau taip susalusios kaip as nerasit siam pasauly jauciu biggrin.gif...nepatikesit bet namie siuo metu su uggais sedziu nes kojos ledeja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 19:37)
nepatikesit bet namie siuo metu su uggais sedziu nes kojos ledeja  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu cia jau neblogai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2011 10 14, 18:23)
as tos tunikos norejau,bet jau parduota buvo ax.gif bet  jei atrodo nekaip-tada geriau nieko,bet idomiai cia,ant foto taip graziai atrodo 4u.gif

Na nezinau, gal as perdedu, bet net nuotrauku padariau, zinoma, neatspindi tikroves, bet galesiu veliau ideti. Gals jums bus nieko, galesiu parduot, etikete yra, pasimatavau viena karta siandien tik gavus ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 18:41)
Na nezinau, gal as perdedu, bet net nuotrauku padariau, zinoma, neatspindi tikroves, bet galesiu veliau ideti. Gals jums bus nieko, galesiu parduot, etikete yra, pasimatavau viena karta siandien tik gavus ir viskas.

oi laukiam laukiam... o del susalimo tai pas mus naie siuo metu 15 laipsniu, tai kaip jums??? blink.gif toks ispudis kad santa2.gif turi pasirodyt kur uz kampo kai toks saltis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 19:45)
oi laukiam laukiam... o del susalimo tai pas mus naie siuo metu 15 laipsniu, tai kaip jums???  blink.gif toks ispudis kad santa2.gif turi pasirodyt kur uz kampo kai toks saltis  lotuliukas.gif

aaa nu tai tada iš tikrųjų šalta verysad.gif
Atsakyti
Beje susalelems galiu pasakyt kad Aberio striukes tiek vyriskos tiek moteriskos lb lb siltos....
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 18:45)
oi laukiam laukiam...

Nebeturiu ka prarasti, nes niekas nereaguja i mano kompromisinius pasiulymus...

Nelabai gal kokybiskos foto, bet kitaip nesigavo, siek tiek matosi vistiek
user posted image
user posted image
Befotkindama dar pastebejau, kad lyg ir akis nori nubegti ar kzk pan blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 14 spalio 2011 - 19:19
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 14, 20:15)
Nebeturiu ka prarasti, nes niekas nereaguja i mano kompromisinius pasiulymus...

Nelabai gal kokybiskos foto, bet kitaip nesigavo, siek tiek matosi vistiek
user posted image
user posted image
Befotkindama dar pastebejau, kad lyg ir akis nori nubegti ar kzk pan  blink.gif
user posted image

HMMM Nnet nzn kaip komentuot...kokia sudetis? mano megztinuko tokio su snaigem vaizdelis panasus, po keletos isejimu biggrin.gif... bet dabar po namus tampau nes nerealiai siltas o su puku nurinkimasi sorry, ne man biggrin.gif taciau kai pirkau is supermamytes vienos nauja buvo idealus thumbup.gif pirkciau ir dar karta 4u.gif

beje cia nuotrauka issiliejus ar tas briedis toks neaiskios formos????nes briedziai ant visu rubu buna TOBULI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 14 spalio 2011 - 19:19
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 20:18)
* HMMM Nnet nzn kaip komentuot...kokia sudetis? mano megztinuko tokio su snaigem vaizdelis panasus, po keletos isejimu biggrin.gif... bet dabar po namus tampau nes nerealiai siltas o su puku nurinkimasi sorry, ne man biggrin.gif taciau kai pirkau is supermamytes vienos nauja buvo idealus  thumbup.gif pirkciau ir dar karta  4u.gif

** beje cia nuotrauka issiliejus ar tas briedis toks neaiskios formos????nes briedziai ant visu rubu buna TOBULI  wub.gif

* tai va sad.gif O sudetis 64% akrilas, 31% vilna ir 5% poliesteris

** Briedziukas grazus, issiliejes cia, nes nors ir su macro rezimu fotkinau, bet matomai sviesos buvo per mazai jau kambaryje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 14, 20:18)
beje cia nuotrauka issiliejus ar tas briedis toks neaiskios formos????nes briedziai ant visu rubu buna TOBULI  wub.gif

Aha, briedis kazkoks keistas atrodo g.gif Butu idomu ryskesne foto pamatyt unsure.gif
O siaip neteko man tokio modelio tunikos aberio puslapy matyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 10 14, 20:24)
Aha, briedis kazkoks keistas atrodo  g.gif  Butu idomu ryskesne foto pamatyt  unsure.gif
O siaip neteko man tokio modelio tunikos aberio puslapy matyt  blush2.gif

As pries pirkdama panarsiau, tai tik amazonej radau ir tam netikrame deutchland tinklapyje, pagalvojau, kad tikrame tinklapyje jau tiesiog nebera g.gif

Nufotkinsiu rytoj briedi is arti, nes nezinau ar jis toks yra, koks turi buti smile.gif
Atsakyti