Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Sena tema 4u.gif
Papildyta:

Tęsiame temą apie daržą, jos gėrybes, dalinamės patirtimi.

user posted image
Atsakyti
Labai apetita kelianti nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Noriu pakartot savo klausimą iš pasibaigusios temos apie pasiruošimą česnakų sodinimui ax.gif
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 12, 10:42)
O patarkit dar ar galima išsiravėt, perkast ir iškart sodint, ar turi perkasta lysvė pastovėt kažkiek ir tada tik sodint, ar jokio skirtumo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 10 13, 10:51)
Noriu pakartot savo klausimą iš pasibaigusios temos apie pasiruošimą česnakų sodinimui ax.gif

Galima iškart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 10 13, 10:57)
Galima iškart smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
O ar esat kas augine tuos valgomuosius sparagus. jau salnos ant nosies,o jie vis leidzia ir leidzia savo uglius. ka man su jais daryti? g.gif nukarpyt, uzmulciuot? kaip man juos ziemai uzmigdyti?
Atsakyti
http://www.valstieti...-cesnaku-laukas
cia apie cesnakus rasoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 10 13, 14:22)
O ar esat kas augine tuos valgomuosius sparagus. jau salnos ant nosies,o jie vis leidzia ir leidzia savo uglius. ka man su jais daryti? g.gif nukarpyt, uzmulciuot? kaip man juos ziemai uzmigdyti?

Pas mane irgi lig šiol dar žaliavo g.gif ir nieko aš jiems nedariau g.gif Jei šiomis naktimis nenušalo, tai manau savaitgalį bet kokiu atveju kirpsiu viską ir užmulčiuosiu durpėm.
Atsakyti
4u.gif o ar sėjat jau morkas...dar skačiau , kad galima ir petražoles iš rudenio pasėti ir svogūnus g.gif tik apie juos tai nesupratau ...gal žinot , kokius svogūnus galima sėti iš rudens g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 spalio 2011 - 10:06
jei iš rudens sėjama ,tai reik palaukt kol pašals ir tada į paruoštus griovelius suberti sėklas ir apmulčiuoti durpėm ,o dabar dar ankstoka mirksiukas.gif

Geriausia sodinti aštriuosius svogūnus. Prieš žiemą geriau sėti vietinės selekcijos daržovių veisles. ‘Stuttgarter Riesen‘ veislės svogūnai tinka sodinti prieš žiemą. Patartina sodinti 1 cm skersmens sėjinukus, nes juos sunku išlaikyti iki pavasario (jie beveik visi sudžiūsta), taip pat 1–1,5 cm skersmens svogūnėlius. Tada gausime gerą svogūnų ropelių derlių. Galime sodinti ir didesnio skersmens svogūnų ropeles, jeigu norime gauti laiškų, o ne ropelių derlių. Didesnio skersmens ropelės greičiau formuoja žiedynstiebius, todėl jų prieš žiemą sodinti nerekomenduojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 20 spalio 2011 - 14:22
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 10 20, 15:13)
jei iš rudens sėjama ,tai reik palaukt kol pašals ir tada į paruoštus griovelius suberti sėklas ir apmulčiuoti durpėm ,o dabar dar ankstoka  mirksiukas.gif

Geriausia sodinti aštriuosius svogūnus. Prieš žiemą geriau sėti vietinės selekcijos daržovių veisles. ‘Stuttgarter Riesen‘ veislės svogūnai tinka sodinti prieš žiemą. Patartina sodinti 1 cm skersmens sėjinukus, nes juos sunku išlaikyti iki pavasario (jie beveik visi sudžiūsta), taip pat 1–1,5 cm skersmens svogūnėlius. Tada gausime gerą svogūnų ropelių derlių. Galime sodinti ir didesnio skersmens svogūnų ropeles, jeigu norime gauti laiškų, o ne ropelių derlių. Didesnio skersmens ropelės greičiau formuoja žiedynstiebius, todėl jų prieš žiemą sodinti nerekomenduojama.

4u.gif ačiū , reiks pasiruošti griovelius...o sėklomis svogūnai iš rudens nesėjami g.gif
Atsakyti
Mažasis daržas paruoštas žiemai rolleyes.gif

braškės užmulčiuotos:

user posted image

pasodinti žieminiai česnakai:

user posted image

sideratai išdygę:

user posted image

o čia šiaip-blondinė ieško grambuolio lervų lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti