Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

Laba, o ka daryt, kai visur raso isorines blykstes naudojimas-nukreipti i lubas at i kita balta-sviesu ploteli, bet jei jo nera, kalbu konkreciai apie bzn., kur viskas mirgu marga,kur tada nukreipti ta blykste...ir gal kas lietuviskai aiskiai paaiskintu, kaip naudotis blykste, kaip su nustatymais.Uz poros dienu reiks fotografuot, blykste rankoses 1 diena...kalbu apie canon speedligt EXII mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 17, 16:04)
kas turit ant cropo 85mm, verta?
jis taip baisiai išgirtas, nežinau, mąstau ar ant cropo man jis nebus per siauras.. ir taip, žinau, kad apie fotkinimą patalpoj pamiršt.

As turiu ant cropo sigma 50mm 1.4 super thumbup.gif , teko isbandyti sigma objektyva
85mm 1.4 thumbup.gif labai patiko
Atsakyti
Pasidalinkite savo gyvenimo patirtimi, ar verta pirkti naudotą fotoaparatą? Nelabai turiu galimybę įsigyti naują veidrodinį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 20, 15:48)
Pasidalinkite savo gyvenimo patirtimi, ar verta pirkti naudotą fotoaparatą? Nelabai turiu galimybę įsigyti naują veidrodinį... unsure.gif

Verta 4u.gif tik veskis kas ismano pabandyti, apziureti ax.gif
pagooglink i ka reik kreipt demesi perkant naudota, tuo vadovaukis ir rinkis 4u.gif
Atsakyti
Jo skaitinėjau aš apie tas dulkes, mygtukus ir pan lotuliukas.gif
Bet kažkaip baisoka, atrodo, nusipirksi ir neaišku kas su juo buvo daryta, o kad ir saugotas ir mylėtas gali sugesti betkada, nenaujas visgi... unsure.gif

Į kokius modelius atkreipti dėmesį patartumėt? Canon labiau traukia... Visai lipo prie rankos eos 1000D... Canon 400D pagal turimus duomenis man pakaktų, tik išleidimo metai baido... doh.gif Aš turbūt iki 1000lt mokėčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 19, 16:49)
g.gif o pigesni koki patartum

aš cropui pasisakau už 17-55mm f/2.8 IS super kokybe
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 20, 17:53)
Jo skaitinėjau aš apie tas dulkes, mygtukus ir pan  lotuliukas.gif
Bet kažkaip baisoka, atrodo, nusipirksi ir neaišku kas su juo buvo daryta, o kad ir saugotas ir mylėtas gali sugesti betkada, nenaujas visgi... unsure.gif

Į kokius modelius atkreipti dėmesį patartumėt? Canon labiau traukia... Visai lipo prie rankos eos 1000D... Canon 400D pagal turimus duomenis man pakaktų, tik išleidimo metai baido... doh.gif  Aš turbūt iki 1000lt mokėčiau... rolleyes.gif

as nenusimanau, reik palyginimus ziuret, gal kas ismanantis parasys ax.gif
radau canon 1000D, su metu garantija (ir nezinau ar LT galios), bet tik bodis http://www.ebay.co.u...#ht_2868wt_1139

ir 50-tuka nusipirksi, bet jau suma virsija biudzeta blush2.gif

o ar tau tikrai reikia DSLR? ax.gif

Atsakyti
Na fotografuoti mėgstu tai darau gana dažnai, bet jau nebegaliu su savo technika... doh.gif
Mano foto yra čia:
http://www.efoto.lt/...9046/nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 20, 19:44)
Na fotografuoti mėgstu tai darau gana dažnai, bet jau nebegaliu su savo technika... doh.gif
Mano foto yra čia:
http://www.efoto.lt/...9046/nuotraukos

Oi kokia Tu jaunutė smile.gif Aš tai siūlyčiau pataupyti geresnei technikai, nes po pusmečio norėsis keistis smile.gif O kol kas pabandyti pas mus su muilinuke, pamatysi ko reikia, tik aktyviau dalyvauk wink.gif

Gali žaidimams juostinę fotografiją pabandyti. Tikrai nebrangūs juostinukai ir dabar net madinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 20, 19:44)
Oi kokia Tu jaunutė smile.gif Aš tai siūlyčiau pataupyti geresnei technikai, nes po pusmečio norėsis keistis smile.gif O kol kas pabandyti pas mus su muilinuke, pamatysi ko reikia, tik aktyviau dalyvauk wink.gif

Gali žaidimams juostinę fotografiją pabandyti. Tikrai nebrangūs juostinukai ir dabar net madinga biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Eve, grazus darbai, matai- ne technikoj esme 4u.gif
bet tikrai suprantu, kad tave varzo. 4u.gif
Ir rekomenduociau neimti 18-55mm objektyvo, is kart geresni, bet viskas i finansus sueina... bet tu daug kur platu kampa naudoji... g.gif
irgi sakyciau juostinuka, geresniu duomenu technika nusipirksi pigiau nei skaitmenine, atrodo tu jau nepleskini po 100 kadru to pacio vaizdo, tai kadru negadinsi ax.gif . Pradziamoksliu temoj paklausinek, yra zmoniu, kurie geru tiekeju zino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 20, 17:48)

Jeigu yra galimybe patikrinti tai tada tikrai verta. Kadangi naudotų fotoaparatų kainos yra tikrai viliojančios thumbup.gif
http://fotokudra.lt/...1cc9c0f9508605a
Atsakyti
Kažkaip visai nevilioja juostinukai, apsoliučiai apie juos nenusimanau, o ir domėtis nėra noro, anksčiau ar vėliau vistiek reikės DSLR įsigyti, noriu iškarto jo link judėti...;]
Užsisakiau dabar knygą "Išsamus fotografijos kursas" stengliuosi plėsti žinias apie manual nustatymus ir įgyti pagrindus... ax.gif

O šiaip mano aistra šunys, begalo norėčiau juos fotografuoti, o su muiline kokybės visai nėra... Dar su peizažais kokias ar gėlytėm galima kažką spausti, bet su judančiu gyviu sunku su muiline apseiti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 21 spalio 2011 - 13:28