Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

Noreciau komentaru apie Canon EOS 600D + EF-S18-55 IS II. Kokie butu sio fotiko pliusai/ minusai? Gal uz panasia kaina yra alternatyviu geresniu, jusu nuomone variantu? Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2012 04 25, 17:03)
Noreciau komentaru apie Canon EOS 600D + EF-S18-55 IS II. Kokie butu sio fotiko pliusai/ minusai? Gal uz panasia kaina yra alternatyviu geresniu, jusu nuomone variantu? Aciu labai  4u.gif

Pirkau si praeita savaite (varle.lt, jie Klaipedoj). To objektyvo net neemiau, nes nieko jis vertas. Paemiau portretini tipo, 50mm 1.8, vasara pirksiu dar viena, tik reik suprast kokio man reik.
Papildyta:
http://www.varle.lt/#!/fototechnika/ve...vana-69370.html

(tik teko paciai atsiprintint 320psl instrukcijos)
Atsakyti
kas geriau nikon D3200 ar 5100. ar verta D3200 laukti? ar greit jis būtų prekyboje? ar iš vis reiktu dairytis i Canonu Eos seriją?
fotografuočiau sau, savo malonumui, hobiui.
linkstu kolkas i D5100, bet baisu , kad greitu metu ir jo naujesnį modelį išleis. bet neturiu daug laiko tai nežinau ar verta laukti D3200 ir ar jis geresnis už D5100.
Ačiū ! smile.gif
Atsakyti
Labukas! Kas turite objektyva canon 55-200 mm f/4-5.6 IS, kokie atsiliepimai butu apie ji? bigsmile.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
po ilgų svarstymų, tarp būsimo pirkinio kandidatų atsirado ir Olympus E-PL1 su 14-150 mm objektyvu. Norėčiau atsiliepimų arba komentarų apie tokį fotoaparatą, kurį planuoju naudot buitiniam naudojimui: kelionės, namai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristabelly: 28 balandžio 2012 - 09:39
Na mergaites - reikia patarimo!!! Daug cia visko prirasyta, sunku net susigaudyti...
Renkuosi foto aparata ir esu kryskeleje ties Canon 600D; Pentax Kr; Nicon D5100. Prioriteta teikiu kokybei! Kokie uz ir pries? i kuriuos parametrus reiketu atkreipti demesi? Ir kaip suprantu kuri beissirinkciau susikomplektuoti geriausia butu paciai... is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 01, 00:42)
Na mergaites - reikia patarimo!!! Daug cia visko prirasyta, sunku net susigaudyti...
Renkuosi foto aparata ir esu kryskeleje ties Canon 600D; Pentax Kr; Nicon D5100. Prioriteta teikiu kokybei! Kokie uz ir pries? i kuriuos parametrus reiketu atkreipti demesi? Ir kaip suprantu kuri beissirinkciau susikomplektuoti geriausia butu paciai... is anksto aciu.

o laikei abu rankose?
canono objektyvai pigesni, man rankose labiau lipo, lengvesnis, tai emiau canon 600D
(kelis parasymus skaiciau kazkur kad nikon geresnis, tik nesupratau kuo g.gif
Atsakyti
taip tikrai, canon'o objektyvai tikrai pigesni. Kai kurie parametrai Nikon'o geresni, bet labai nezymiai. Nzn i kuriuos tikrai verta atkreipti demesi...
Kokios dar nuomones???
Atsakyti
Laba diena smile.gif Norėčiau kreiptis į jus pagalbos ir paprašyti, kad atsakytumėte į apklausą apie fotoaparatus. Tiksliau, noriu sužinoti jūsų nuomonę, kas paskatintų, o kas sumažintų norą/ketinimą įsigyti naują fotoaparatą.

Apklausos nuoroda: http://######/f/foto...rs/new.fullpage

P.S. Atsiprašau, jei mano žinutę palaikysite šio forumo šiukšlinimu.
P.S.S. Iš anksto dėkoju toms, kurios nepatingės atsakyti į apklausos klausimus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(apiefoto @ 2012 05 02, 19:44)
Laba diena  smile.gif Norėčiau kreiptis į jus pagalbos ir paprašyti, kad atsakytumėte į apklausą apie fotoaparatus. Tiksliau, noriu sužinoti jūsų nuomonę, kas paskatintų, o kas sumažintų norą/ketinimą įsigyti naują fotoaparatą.

Apklausos nuoroda: http://######/f/foto...rs/new.fullpage

P.S. Atsiprašau, jei mano žinutę palaikysite šio forumo šiukšlinimu.
P.S.S. Iš anksto dėkoju toms, kurios nepatingės atsakyti į apklausos klausimus.  smile.gif

Sutrumpinta apklausos nuoroda - http://ow.ly/aEAam
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 30, 23:48)
o laikei abu rankose?
canono objektyvai pigesni, man rankose labiau lipo, lengvesnis, tai emiau canon 600D
(kelis parasymus skaiciau kazkur kad nikon geresnis, tik nesupratau kuo g.gif

Mieloji, čia reikia labai tiksliai žinoti ko tau reikia ir kas tau patinka, tik tada gali lyginti, žiūrėti kaip kas "rodo", ką turi ir kokios perspektyvos. Aš tai žinau kodėl, bet ar tau tai bus reikšminga ir suprantama wink.gif Tad, kiekvienam savo.
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš esu čia naujokė ir reike pagalbos, noriu paklausti kas yra ,,Hama lens cap holder" g.gif

Dėkoju už atsakyma supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 01, 00:42)

Nikon D5100 vien dėl aukštesnės kokybės matricos. Objektyvus galima pirkti ir panaudotus. Jei nenorit naudoto pradžiai geras variantas fiksas 35 1,8 Af-s
http://www.efoto.lt/...tas/nikon_d5100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 03 gegužės 2012 - 00:30