Įkraunama...
Įkraunama...

Fototechnika

QUOTE(Atgimusi @ 2012 04 27, 16:04)
Labukas! Kas turite objektyva canon 55-200 mm f/4-5.6 IS, kokie atsiliepimai butu apie ji?  bigsmile.gif  Aciu!  4u.gif

turim...realiai tokio zoom retai kada reikia, pats objektyvas tamsokas. Voveres miske gerai fotkina biggrin.gif Ir na sunkus jis... retai kai pasiimam. rolleyes.gif
Atsakyti
vis dar ieskau aukso viduriuko - rinkdamasi foto aprata. Vienas is naujai atrastu variantu dar butu Sony DSLR-A580, bet jau pacio paprasciausio objektyvo kaina tai ojojojjj..... doh.gif O del tu devetu variantu tai as visai nepasitikiu g.gif

nezinau ar mano zinios teisingos, bet viena ausimi girdejau kad Canon nutrauke foto aparatu gamyba...tai didziulis klaustukas ar is vis beverta ziureti i ta puse!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 04, 14:14)
nezinau ar mano zinios teisingos, bet viena ausimi girdejau kad Canon nutrauke foto aparatu gamyba...tai didziulis klaustukas ar is vis beverta ziureti i ta puse!

wtf??? kuria tu cia ausim girdejai?

2012 m. balandzio 25 d. festivalio "Infoshow" metu ivyko fotografijos
konferencija, kurioje dalyvavo 4 pranesejai, snekeje apie kelioniu,
studijine fotografija, bei apie tai, kaip issirinkti gera fotoaparata bei
objektyva. Konferencijos irasa galite rasti cia:

Mikas Binkis "Kaip issirinkti gera fotoaparata" https://vips.liedm.lt/irasas/2378
Tomas Tumalovicius "Kelioniu fotografija" https://vips.liedm.lt/irasas/2379
Raimundas Bulota "Darbas fotostudijoje" https://vips.liedm.lt/irasas/2380
Emantas Zlataravicius "Objektyvai" https://vips.liedm.lt/irasas/2381

perziurek pirma muvika. Tikrai normaliai ir suprantamai pasakoja.

antra ziurejau - visiska nesamone,
trecio neziurejau dar,
ketvirta ziurejau - nepedagogiskai ir netiksliai viskas isdestyta, bet sukandus dantis galima perziuret.
Atsakyti
Gal su Kodak sumaišė biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai aciu uz filmukus...info tikrai naudinga ir pravers!

O del to canon - tai vienas vyrukas sake girdejes per radija. Tik va ir paciai butu idomu istirti si reiskini iki galo...
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 04, 19:28)
Labai labai aciu uz filmukus...info tikrai naudinga ir pravers!

O del to canon - tai vienas vyrukas sake girdejes per radija. Tik va ir paciai butu idomu istirti si reiskini iki galo...

ner uz ka, cia as is omni.foto grupso atkopinau.

del canon, ta vyruka gali nuramint, nes ner logikos leisti i rinka naujus gaminius, tureti isvystytas technologijas iki max levelio, buti duopolio nariu ir paskui viska mesti, kai konkurentu praktiskai nera smile.gif
Atsakyti
SOS
merginos
reikia patarimo ax.gif
pribrendo reikalas...reikia naujo fotoaparato....negaliu apsisprest
gal ka patartumet padoresnio
esu megeja...taciau turiu hobi..darau papuosaliukus is naturaliu akmenuku...noreciau ir juos iamzint blush2.gif

buvau uzsimaniius veidrodinio..., bet dabar mastau ar as sugebesiu ji maksimaliai panaudot doh.gif

apsvieskit help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 04, 20:27)

del canon, ta vyruka gali nuramint, nes ner logikos leisti i rinka naujus gaminius, tureti isvystytas technologijas iki max levelio, buti duopolio nariu ir paskui viska mesti, kai konkurentu praktiskai nera smile.gif

Is nikonisto lupu skamba kaip muzika:)))
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 05 09, 11:25)
SOS
merginos
reikia patarimo  ax.gif
pribrendo reikalas...reikia naujo fotoaparato....negaliu apsisprest
gal ka patartumet padoresnio
esu megeja...taciau turiu hobi..darau papuosaliukus is naturaliu akmenuku...noreciau ir juos iamzint  blush2.gif

buvau uzsimaniius veidrodinio..., bet dabar mastau ar as sugebesiu ji maksimaliai panaudot  doh.gif

apsvieskit  help.gif  help.gif

o tai apie ka dar mastai? Paziurejai mano duota linka i muvika apie fotikus? Jei ten nelabai aisku kas nors, klausk drasiai smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 05 09, 13:49)
Is nikonisto lupu skamba kaip muzika:)))

nerespektinti canono butu gana kvaila smile.gif
Juokiausi kazkada is straipsnio, kai D800 reklamai buvo naudojami kazkokie muvikai, kurie buvo nufilmuoti su canon 5D2 smile.gif - nzn kiek tame tiesos smile.gif.
Man svarbu geras produktas, tik kai brandus keisti ne taip lengva, "sergu" uz nikona, kad butent jis pagamintu kuo geresni produkta. Nors, manau, jie ten pasisneka ir pasitaria vienas su kitu, ir galima sakyti yra ne konkurentai, o kolegos smile.gif
Cia kai snekejau apie canonus, tai su lengva ironija smile.gif

Reiks paziet kaip zmonem seksis su tuo astuonisimtiniu katafalku draugaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 09, 15:05)
Man svarbu geras produktas, tik kai brandus keisti ne taip lengva, "sergu" uz nikona, kad butent jis pagamintu kuo geresni produkta. Nors, manau, jie ten pasisneka ir pasitaria vienas su kitu, ir galima sakyti yra ne konkurentai, o kolegos smile.gif

Geriau jie su Pentax'u pakalbėtų ir pasitartų kaip geriau fotoaparatų valdymą realizuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 09, 14:05)
Reiks paziet kaip zmonem seksis su tuo astuonisimtiniu katafalku draugaut biggrin.gif

Jo gauti neįmanoma schmoll.gif neapsidirba, užsakymų daugiau nei pagamina, atšaukia UK išankstinius pirkimus. Aš pirkau Šveicarijoj, tai dar neatšaukė, bet jau iki birželio gaut nebesitikiu verysad.gif Būtų dzin, bet, kad dirbti reikia, o nuomotis nei šis nei tas, o dar ir su nuoma reikalai labai ne kokie.
Nervina truputį, bet ką padarysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 09 gegužės 2012 - 14:22
QUOTE(fotolama @ 2012 05 09, 15:16)
Geriau jie su Pentax'u pakalbėtų ir pasitartų kaip geriau fotoaparatų valdymą realizuoti smile.gif

nzn pentaxo neciupinau, rG dar dabar tebetrina, sake jai patinka. Bet gal ji mazochiste, kazinau biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 05 09, 15:20)
Jo gauti  neįmanoma  schmoll.gif  neapsidirba, užsakymų daugiau nei pagamina, atšaukia UK išankstinius pirkimus. Aš pirkau Šveicarijoj, tai dar neatšaukė, bet jau iki birželio gaut nebesitikiu  verysad.gif Būtų dzin, bet, kad dirbti reikia, o nuomotis nei šis nei tas, o dar ir su nuoma reikalai labai ne kokie.
Nervina truputį, bet ką padarysi.

O tai intensyvus darbas laukia?
Bet zinok tu dar cia lengva auka, zmones to D800 jau po tris metus laukia, tai tavo pusmetis laukimo - nelygis biggrin.gif
Atsakyti